• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Priekšvēlēšanu semināri. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.09.1995., Nr. 134 https://www.vestnesis.lv/ta/id/36567

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Indijas un Kanādas ārlietu vadītāji - Latvijas augstie viesi

Vēl šajā numurā

05.09.1995., Nr. 134

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

CEŅĀ UZ 6. SAEIMU

Priekšvēlēšanu semināri

Viņa Ekselence Lielbritānijas vēstnieks Ričards Ralfs (Richard Ralph) 2.septembrī atklāja priekšvēlēšanu semināru, ko Rolanda Blezūra Konsultāciju firma sarīkojusi sadarbībā ar Lielbritānijas vēstniecību Latvijā, Britu valdības zināšanu fondu “Know How” un Anglijas vēlēšanu reformu Konsultāciju firmu “Electoral Reform Consultancy Services LTD”. Seminārā piedalās šīs firmas pārstāvis Saimons Ozborns (Simon Osborn) , Anglijas Liberāldemokrātiskās partijas vēlēšanu departamenta direktora vietniece Frensisa Tetersfīlda (Francis Tettersfield) , “Associated Press” Televīzijas producente Džoana Skārda (Joanne Scard) un Lielbritānijas Konservatīvo partijas darbinieki Jens Mekmenmijs (Iain McMenemy) un Alekss Eikins (Alex Aiken) .

Sestdien un svētdien seminārs notika Rīgā, 4. un 5.septembrī tas notiek Kuldīgā, 6. un 7.septembrī — Rēzeknē. Uz aicinājumu piedalīties seminārā atsaukušās visas politiskās partijas un vēlēšanu koalīcijas, kuru sarakstu reģistrēti Centrālajā vēlēšanu komisijā, atskaitot vienīgi Latvijas krievu pilsoņu partiju.

Neatkarīgās starptautisko attiecību speciālistu firmas “Blezūrs — Konsultāciju birojs” darbības lokā ir starpvaldību programmas, konsultāciju sniegšana Latvijas uzņēmējiem un ārvalstu biznesa veicināšana Latvijā. Arī pēc vēlēšanām paredzēts rīkot izglītojošus seminārus jaunievēlētajiem deputātiem.

Kā savā pirmajā uzrunā uzsvēra Saimons Ozborns, šī semināra mērķis ir palīdzēt partijām sagatavoties vēlēšanu kampaņai un apzināties savu lomu un uzdevumus patiesi demokrātiskas sabiedrības veidošanā. Britu speciālisti dalīsies pieredzē, kā veidot partiju un kā cīnīties pa vēlētāju balsīm, plašāk iztirzājot partiju disciplīnas jautājumus, partiju attiecības ar sabiedrību un masu mēdijiem.

Aina Rozeniece,
“LV” nozares virsredaktore

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!