• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu un drošības komitejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.08.1995., Nr. 125 https://www.vestnesis.lv/ta/id/36418

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas un finansu komitejā

Vēl šajā numurā

22.08.1995., Nr. 125

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

MINISTRU KABINETA ZIŅAS

Ārlietu un drošības komitejā

Vakar, 21. augustā, MK Ārlietu un drošības komitejas sēdē tika akceptēts grozījumu projekts Latvijas Kriminālkodeksā, ar kuriem tiek noteikta atbildība par nelikumīgo darbību ar vērtspapīriem vai naudas dokumentiem. Par vērtspapīra vai naudas dokumenta nolaupīšanu, iznīcināšanu vai bojāšanu paredzēts sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz 10 gadiem bez vai ar mantas konfiskāciju. Savukārt par vērtspapīra vai naudas dokumenta viltošanu iedzīvošanās nolūkā, kā arī par šāda viltojuma izplatīšanu vai izmantošanu paredzēts sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku no 3 līdz 12 gadiem, konfiscējot mantu.

Komiteja akceptēja grozījumus likumā “Par valsts karogu”, nosakot, ka 8. maijā — Nacisma sagrāves dienā un Otrā pasaules kara upuru atceres dienā - tāpat kā citās atceres dienās pie ēkām paceļams valsts karogs.

Vēl komitejas sēdē tika akceptēts līgums par tirdzniecību starp Latvijas Republiku un Kipru. Līgums paredz nodibināt vislielākās labvēlības režīmu abu valstu tirdzniecības attiecībās.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!