• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par palīdzību Latvijas bankai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.08.1995., Nr. 120 https://www.vestnesis.lv/ta/id/36343

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

11.08.1995., Nr. 120

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par palīdzību Latvijas bankai

Vācijas Federatīvās Republikas vēstniecība Latvijas Republikā ar šo paziņo, ka Latvijas Republikas finansu ministre Indra Sāmīte un Vācijas Federatīvās Republikas vēstnieks Rīga dr.Reinhards Holubeks parakstījuši nolīgumu starp Latvijas Republikas valdību un Vācijas Federatīvās Republikas valdību par Vācijas investīciju un attīstības sabiedrības (DEG) dalību Latvijas Investīciju bankas (LIB) darbā un LIB piešķiramo kredītu. Tādējādi no privatizācijas sabiedrības “Treuhand” federālās valdības līdzekļiem Latvijas Investīciju banka saņems piecus miljonus DEM. Ar 1,6 miljoniem DEM — 10,4 procenti akciju kapitāla apmērā DEG piedalīsies Latvijas Investīciju bankas darbā. Tajā pašā laikā DEG sniedz LIB 3,4 miljonus DEM kā ilgtermiņa kredītu. Palielinoties LIB kapitālam, šos līdzekļus var pārvērst par pašu kapitālu.

Līdz ar to Vācijas federālā valdība dod savu ieguldījumu Latvijas Investīciju bankas stiprināšanā. Tādējādi palīdzība būs sniegta tieši mazākajiem un vidējiem uzņēmumiem, tostarp arī Latvijas – Vācijas kopuzņēmumiem, lai saņemtu stabilai un noturīgai izaugsmei nepieciešamos ilgtermiņa kredītus.

Vienlaicīgi nolīgums raksturo veiksmīgi izveidojušās divpusējās attiecības starp Vācijas Federatīvo Republiku un Latvijas Republiku.

VFR vēstniecība Latvijā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!