• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valdības darba grupa par finansu un budžeta krīzes pārvarēšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.08.1995., Nr. 114 https://www.vestnesis.lv/ta/id/36229

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas Centrālās vēlēšanu komisijas lēmums Nr.15

Par savienības "Latvijas ceļš" deputātu kandidātu sarakstu reģistrēšanu 6. Saeimas vēlēšanām

Vēl šajā numurā

02.08.1995., Nr. 114

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta ziņas

Valdības darba grupa par finansu un budžeta krīzes pārvarēšanu

Darba grupas 31. jūlija sēdē valsts ieņēmumu valsts ministre A.Poča ziņoja, ka jūlijā valsts ieņēmumi par 1 miljonu latu pārsnieguši izdevumus, tātad budžeta deficīts samazinājies. Turpinās darbs, lai varētu palielināt ieņēmumus. 28. jūlijā iecelts jauns Latvijas muitas vadītājs. Sekmīgi risinās Iekšlietu ministrijas un Valsts ieņēmumu dienesta koordinētās spēka akcijas kontrabandas apkarošanā.

Par maksātnespējīgu izsludinātās “Bankas Baltija” administrators U.Grūbe sniedza pārskatu par šābrīža situāciju “Bankā Baltija”. Tiek samazināts bankas filiāļu tīkls, aktīvi rit darbs, apzinot debitorus un kreditorus, norit sarunas ar vairākām ārvalstu bankām, kurām ir saistības “Bankā Baltija”.

Sēdē tika izdiskutēti Finansu ministrijas izstrādātie priekšlikumi par procedūru, kādā no augusta vidus sāks atmaksāt naudu bankrotējušo un maksātnespējīgo banku noguldītājiem. Tika nolemts Ministru kabineta 1. augusta sēdes konceptuālajā daļā izskatīt Banku aģentūras nolikumu, kā arī Ministru kabineta noteikumu projektu par noguldījumu kompensāciju par maksātnespējīgām izsludinātajās un bankrotējušajās bankās. Darba grupā tika nolemts, ka Banku aģentūra jāizveido līdz 8. augustam.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!