• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Joprojām - par Skrundas lokatoru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.07.1995., Nr. 102 https://www.vestnesis.lv/ta/id/35759

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ventspils pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.2

Par tirdzniecību Ventspils pilsētā

Vēl šajā numurā

06.07.1995., Nr. 102

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Joprojām — par Skrundas lokatoru

Otrdien, 4.jūlijā, Ārlietu ministrijā notika Latvijas Republikas, Krievijas Federācijas un Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas pārstāvju apvienotās komisijas sēde. Šī komisija ir izveidota saskaņā ar Latvijas un Krievijas parakstīto vienošanos par Skrundas radiolokācijas stacijas tiesisko statusu tās pagaidu funkcionēšanas un demontāžas laikā. Tās darbības mērķis ir uzraudzīt un koordinēt vienošanās izpildes gaitu.

Apvienoto komisiju veido abu līgumslēdzējpušu apstiprinātie pilnvarotie pārstāvji un vienošanās izpildē iesaistīto institūciju ieceltās amatpersonas. Atbilstoši vienošanās noteikumiem EDSO ir izraudzījusi savus pārstāvjus Skrundas apvienotajā komisijā. Tie ir EDSO pilnvarotais pārstāvis Jorgens V.Andersens no Dānijas un viņa vietnieks Jirgens D.V.Hibšens no Vācijas.

Komisijas sēdē tika apspriesti vairāki ar Skrundas radiolokācijas stacijas darbojošos objektu saistītie jautājumi, kas skar gan Latvijas, gan Krievijas noteiktās saistības vienošanās izpildē. Apvienotās komisijas sēdi vadīja EDSO pilnvarotais pārstāvis Jorgens V.Andersens.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!