• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijā - Eiropas Savienības pastāvīgā pārstāvniecība. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.07.1995., Nr. 101 https://www.vestnesis.lv/ta/id/35720

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas Tieslietu ministrijas paziņojums

Par Latvijas Republikā reģistrētajām politiskajām organizācijām (partijām)

Vēl šajā numurā

05.07.1995., Nr. 101

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijā — Eiropas Savienības pastāvīgā pārstāvniecība

Ārlietu ministrija saņēmusi Eiropas Savienības ārlietu komisāra Hansa van den Bruka (Hans Van Den Broek) vēstuli, kurā komisārs apliecina, ka līdz šī gada beigām Rīgā tiks atklāta Eiropas Savienības misija. Eiropas Savienības komisija ir sākusi visus nepieciešamos priekšdarbus šī mērķa realizācijai.

Valsts ministrs Eiropas Savienības un ārējās tirdzniecības jautājumos Oļģerts Pavlovskis par to izteicās:

— Pastāvīgās pārstāvniecības atklāšana Rīgā būs kārtējais solis uz ciešākām attiecībām starp Latviju un Eiropas Savienību. Pēdējo divu gadu laikā tās ir sasniegušas jaunu kvalitāti — stājies spēkā brīvās tirdzniecības līgums, parakstīts asociācijas līgums. Ar asociācijas līguma noslēgšanu paveras jaunas iespējas sadarbībai, kas noslēgsies ar Latvijas uzņemšanu Eiropas Savienībā.

Latvijas kā asociētas valsts statuss prasa vispusīgus un regulārus kontaktus dažādos līmeņos. Lai to nodrošinātu, Rīgā nepieciešama pastāvīga Eiropas Savienības misija.

Latvijas Ārlietu ministrija ir pārliecināta, ka pēc iespējas drīzāka misijas atklāšana dos būtisku ieguldījumu Latvijas un ES attiecību intensificēšanā, Latvijas sagatavošanā pilntiesīgai dalībai Eiropas Savienībā un Latvijas iedzīvotāju informētības paaugstināšanā par procesiem Eiropas Savienībā un tās dalībvalstīs.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!