• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par lidostas "Rīga" problēmām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.06.1995., Nr. 87 https://www.vestnesis.lv/ta/id/35336

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Privatizācijas sertifikātu tirgū veikto darījumu apjoms un vidējās cenas 1995. gada maijā

Vēl šajā numurā

07.06.1995., Nr. 87

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Satiksmes ministrijas informācijas

Par lidostas "Rīga" problēmām

Izvēloties lidojumam uz kādu ārvalsti tādas aviosabiedrības pakalpojumus, kas piedāvā lētāko variantu, jūs riskējat neatgriezties, LR Satiksmes ministrijas darbinieku sanāksmē aizvadītās nedēļas nogalē klātesošos brīdināja starptautiskās lidostas "Rīga" direktors Dzintars Pommers. Bet tas var reāli notikt, ja kāda aviosabiedrība atzīs par nelietderīgu un nerentablu veikt reisus. Iespēju robežās derētu arī pasekot attiecīgo sabiedrību prestižam un finansiālajam stāvoklim. Nepieciešamības gadījumā konsultācijas sniegs Aviācijas departaments, Civilās aviācijas administrācija vai arī lidostas "Rīga" informācijas serviss.

Dz. Pommers arī atgādināja, ka līdz 12. jūnijam pagarināts parādu atdošanas termiņš "Latavio" un BIA, kuras kopsummā lidostai "Rīga" ir parādā aptuveni 1,5 miljonus dolāru. Šī gan esot pēdējā robeža, vairāk atlaides nebūšot. Apzināti vai neapzināti, bet lielākā parādniece "Latavio", grimstot pati, gremdē arī lidostu. "Rīgai" ir jānorēķinās par Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banku kredītu. Ar katru nokavēto dienu pieaug ne tikai maksājumu procenti. Cieš arī starptautiskais prestižs.

 

Aivars Čukurs,

Satiksmes ministrijas referents

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!