• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien pie Jums dodas arī "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.05.1995., Nr. 83 https://www.vestnesis.lv/ta/id/35216

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Konkursi

Vēl šajā numurā

31.05.1995., Nr. 83

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien pie Jums dodas arī "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti"

Kā redzat, ir pieritējusi kārtējā, sestā valsts likumu un pārējo normatīvo aktu burtnīca. Šoreiz tā aptver no 5. aprīlī Saeimā pieņemtajiem līdz 28. aprīlī Valsts prezidenta izsludinātajiem likumiem, kuru vidū ir likums "Par to bijušās PSRS pilsoņu statusu, kuriem nav Latvijas vai citas valsts pilsonības", likums "Par politiski represētas personas statusa noteikšanu komunistiskajā un nacistiskajā režīmā cietušajiem", likums "Par valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas kārtību", "Zvejniecības likums", kā arī grozījumi Saeimas Kārtības rullī, Kriminālkodeksā, likumos par sabiedriskajām organizācijām un to apvienībām, par svētku un atceres dienām, par tiesu varu, par telekomunikācijām.

Bet Ministru kabineta dokumentu vidū ir vēl plašāka amplitūda — tā aptver problēmas no 86. noteikumiem līdz 107. noteikumiem. Šajā atvēzienā ir daudzi obligātie normatīvi gan par nodokļiem un valsts nodevām, gan par citiem jautājumiem, kurus risinājusi valdība no 11. līdz 18. aprīlim.

Kur šo burtnīcu iegūt, ja neesat pastāvīgais "Latvijas Vēstneša" interesents? Kā parasti: preses kioskā aiz "Saktas" puķu tirdziņa (Merķeļa ielas pusē), Rīgas Apgabaltiesas un Augstākās tiesas namā (Brīvības bulvāra un Tērbatas ielas stūrī) un redakcijas Sludinājumu un reklāmas daļā (Rīgā, Baznīcas ielā 4a, blakus viesnīcai "Latvija" , IV stāvā).

Lai Jums esam noderīgi! Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!