• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mūsu godājamie abonenti un lasītāji,- šodien pie Jums dodas arī 2. "Spogulis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.05.1995., Nr. 77 https://www.vestnesis.lv/ta/id/35114

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas ārējo tirdzniecību 1995. gada I ceturksnī

Vēl šajā numurā

19.05.1995., Nr. 77

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mūsu godājamie abonenti un lasītāji,— šodien pie Jums dodas arī 2. "Spogulis"

Jā, "Latvijas Vēstneša" fotoinformatīvā pielikuma "Spogulis" 2. burtnīca ir iznākusi un dodas ceļā pie Jums kopā ar šodienas pamatlaikrakstu. Jādomā, ar laiku šis izdevums sevī uzņems lielāko daļu oficiālās vizuālās informācijas, saglabājot pamatlaikrakstam vēl akadēmiskāku stilu, bet pagaidām tas tēlainā veidā vienkārši papildina un valsts hronikai saglabā būtiskākos aizvadītās nedēļas notikumus.

Un tā, šajā burtnīcā — gandrīz seši desmiti fotoattēlu: par Baltijas Padomes konferenci Tallinā, kurā piedalījās Saeimas priekšsēdētājs Anatolijs Gorbunovs un bijušais valdības vadītājs Ivars Godmanis, par Mātes dienas saviesību Nacionālās aizsardzības akadēmijā, par Saeimas deputāta un valsts ministra Gunāra Meierovica jubileju, Saeimas deputātu darbību sēžu zālē un kuluāros, par Valsts prezidenta aktivitātēm Rīgā un Ministru prezidenta gaitām Jelgavas novadā.

Laboratorijās top tālākās šodienas fotoliecības "Spoguļa" 3. burtnīcai. Acīm redzot tajā ievērojamu vietu aizņems Valsts prezidenta vizīte Portugālē, kurā Latvijas delegāciju pavadīja "Latvijas Vēstneša" fotokorespondents Māris Kaparkalējs, Zviedrijas premjerministra Ingvara Karlsona viesošanās Rīgā, kas notiek šodien, Ukrainas prezidenta Leonīda Kučmas vizīte Latvijā, kā arī citas aktualitātes.

Kā jau sacīts, pie abonentiem "Spogulis" iet līdz ar pamatlaikrakstu. Bet pārējos interesentus tas gaida — avīžu kioskā aiz "Saktas" puķu tirdziņa (Merķeļa ielas pusē).

Lai gan turpat interesentus gaida arī kāds cits ekskluzīvs izdevums — Ceļu policijas pārvaldes speciālistu sagatavots un "Latvijas Vēstneša" sarūpēts pārskatāms un pilns normatīvo aktu apkopojums "Sodi šoferiem: par ko, uz kāda pamata, cik lieli, kas drīkst uzlikt?". Gan šoferi, gan viņu līdzbraucēji un simpatizētāji dikti pērk… Lai Jums visiem veicas! Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!