• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.04.1995., Nr. 62 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34827

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Stenogramma

Vēl šajā numurā

21.04.1995., Nr. 62

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija

Par Saeimas Prezidija 1995.gada 17.aprīļa sēdi

 

1. Saeimas Prezidijs nolēma 1995.gada 26.aprīlī sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi un izsludināt šādu sēdes darba kārtību — likumprojekts "Par valsts un pašvaldību dzīvokļu fonda privatizāciju" (otrais lasījums).

2. Prezidijs akceptēja Saeimas sekretāra biedres I.Folkmanes informāciju par Saeimas sēžu kavējumiem un nolēma ar to iepzīstināt deputātus.

3.Prezidijs pieņēma zināšanai Saimnieciskās komisijas lēmumu par darba telpām deputātam J.Sinkam.

Izskatījusi jautājumu par darba telpu piešķiršanu deputātam J.Sinkam, Saimnieciskā komisija atbalstīja Saeimas kancelejas viedokli, ka sakarā ar grūtībām telpu sadalē Saeimas ēkās nav iespējams piešķirt atsevišķu darba telpu deputātam J.Sinkam.

4. Prezidijs nolēma atbalstīt Budžeta un finansu (nodokļu) komisijas locekļu un darbinieku vizīti Zviedrijas parlamentā pēc Zviedrijas Riksdaga Budžeta komisijas uzaicinājuma, lai iepazītos ar Zviedrijas parlamenta darbu, īpaši budžeta apspriešanas un pieņemšanas procedūru.

5. Saeimas Prezidijs apstiprināja izdevumu tāmi Ungārijas Republikas Nacionālās asamblejas spīkera vietnieka Lāslo Salamona vizītei Latvijā 1995.gada 24. - 27.aprīlī.

6. Prezidijs izskatīja deputāta A.Grota iesniegumu ar lūgumu attaisnot viņa prombūtni Saeimas darbā laikā no 25.aprīļa līdz 18.maijam.

Prezidijs nolēma ziņot Saeimai par deputāta A.Grota iesniegumu un ierosināt Saeimu lemt par iepriekšējā sēdē pieņemto lēmumu šajā jautājumā un attaisnot A.Grota prombūtni Saeimas darba laikā no 25.aprīļa līdz 18.maijam sakarā ar Bostonas latviešu draudžu ielūgumiem piedalīties dievkalpojumos un sabiedriskajos pasākumos.

7. Prezidijs nolēma neattaisnot deputātu M.Bekasova, A.Bartaševiča un F.Stroganova kavējumus Saeimas 30.marta sēdes daļā.

Saskaņā ar Kārtības ruļļa 15.panta 2.punktu, lai konstatētu deputātu klātbūtni, Prezidijs rīko reģistrāciju trīs reizes sēdes laikā. Deputāts uzskatāms par klātesošu, ja viņš reģistrējies visas trīs reizes. Pārbaudījis Saeimas 30.marta sēdes stenogrammu, Prezidijs konstatēja, ka minētie deputāti reģistrējušies tikai divas reizes.

8. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: V.Puriņai (Saeimas 5.aprīļa sēdes daļā); L.Stašam (Saeimas 7.aprīļa sēdē); A.Krastiņam (Saeimas 12.aprīļa sēdes daļā); Z.Tomiņam (Saeimas 12.aprīļa sēdes daļā); K.Jurkovskim (Saeimas 12.aprīļa sēdes daļā); A.Žīguram (Saeimas 12.aprīļa sēdes daļā); V.Bresim (Saeimas 12.aprīļa sēdes daļā); A.Čepānim (Saeimas 12.aprīļa sēdes daļā); D.Staltam (Saeimas 12.aprīļa sēdes daļā); P.Putniņam (Saeimas 12.aprīļa sēdes daļās); A.Stankēvičai (Saeimas 12.aprīļa sēdē); U.Osim (Saeimas 12.aprīļa sēdē); J.Tupesim (pamatojoties uz Ministru kabineta rīkojumu Saeimas sēdēs laikā no 20.aprīļa līdz 11.maijam); O.Pavlovskim (Saeimas sēdēs laikā no 24.aprīļa līdz 28.aprīlim); I.Birzniecei (Saeimas sēdēs laikā no 14.aprīļa līdz 30.aprīlim).

9. Piešķīra komandējumu Baltijas asamblejas prezidentam M.Budovskim laikā no 23.aprīļa līdz 30.aprīlim uz Eiropas Padomes Parlamentu asamblejas 1995.gada kārtējo sesiju Strasbūrā (Francija).

Saeimas sekretāra biedre I.Folkmane

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!