• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts un sociālo lietu komitejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.04.1995., Nr. 59 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34716

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.164

Par Rīgas 800 gadu jubilejas rīcības komitejas izveidošanu

Vēl šajā numurā

18.04.1995., Nr. 59

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts un sociālo lietu komitejā

Vakar, 17. aprīlī, Valsts un sociālo lietu komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par Latvijas Republikas klātbūtnes atjaunošanu Bernes konvencijā "Par literatūras un mākslas darbu aizsardzību" Parīzes 1971. gada 24. jūlija redakcijā". Latvija no 1937. gada 15. maija bija konvencijas dalībvalsts. Klātbūtnes atjaunošana Bernes konvencijā nozīmēs Latvijas autoru autortiesību aizsardzību Bernes savienības valstīs un šīs savienības valstu autoru autortiesību aizsardzību Latvijā. Iesniegumu saņems Intelektuālā īpašuma pasaules organizācija (WIPO).

Tika akceptēts arī MK instrukciju projekts "Par kārtību, kādā notiek tiesu medicīniskās ekspertīzes". Tiesu medicīnas ekspertīzi var pieprasīt pirmstiesas izmeklēšanas iestādes, prokurors, tiesnesis vai ar tiesas lēmumu. Ekspertīzes objekti ir cietušās vai aizdomās turētās personas, vardarbīgā vai pēkšņā nāvē miruši cilvēki, krimināllietu un civillietu materiāli un lietiskie pierādījumi.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!