• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mūsu godājamie abonenti, - šodien pie Jums dodas arī "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.04.1995., Nr. 58 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34687

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru, tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

13.04.1995., Nr. 58

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mūsu godājamie abonenti, — šodien pie Jums dodas arī "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti"

Šo šī gada 4. burtnīcu gandrīz vai var nosaukt par tīru marta burtnīcu, jo tā savās 32 lielformāta lappusēs ietver visus valsts normatīvos likumdošanas aktus, kurus Saeima pieņēmusi un Valsts prezidents izsludinājis un Ministru kabinets pieņēmis un nodevis atklātībai no 7. līdz 28. martam.

Te parocīgajā burtnīcas izkārtojumā ir gan likumi "Par pievienotās vērtības nodokli", "Par privatizācijas sertifikātiem" un "Par darījumu ierobežošanu ar valsts un pašvaldību dzīvojamām mājām", gan pēdējie grozījumi pilsonības likumā un likumā par ārvalstu ieguldījumiem. Bet Valdības dokumentu virknē ir Ministru kabineta noteikumi no nr.45 līdz nr.66.

Tajā pašā laikā kodifikātore un redaktore jau komplektē arī 5. hronoloģisko burtnīcu un raksta 1. tematisko rādītāju, kas, jādomā, pēc nedēļām divām tāpat dosies pie Jums. Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!