• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
1995. gada 30. marta likums "Grozījums Augstākās padomes lēmumā "Par kārtību, kādā pašvaldības uzskaita, kontrolē un pārņem ārvalstu militāro resoru pārziņā esošos nekustamā īpašuma objektus"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.04.1995., Nr. 56 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34597

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Grozījums konstitucionālajā likumā "Cilvēka un pilsoņa tiesības un pienākumi"

Vēl šajā numurā

11.04.1995., Nr. 56

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Saeima

Veids: likums

Pieņemts: 30.03.1995.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeima ir pieņēmusi un Valsts
prezidents izsludina šādu likumu:  

Grozījums Augstākās padomes lēmumā "Par kārtību, kādā pašvaldības uzskaita, kontrolē un pārņem ārvalstu militāro resoru pārziņā esošos nekustamā īpašuma objektus"

 

Izteikt Augstākās padomes lēmuma "Par kārtību, kādā pašvaldības uzskaita, kontrolē un pārņem ārvalstu militāro resoru pārziņā esošos nekustamā īpašuma objektus" (Latvijas Republikas Augstākās Padomes un Valdības Ziņotājs, 1992, 39./40./41.nr.; Latvijas Republikas Saeimas un Ministru Kabineta Ziņotājs, 1994, 18.nr.) 5.punktu šādā redakcijā:

"5. Noteikt, ka ārvalstu militāro resoru pārziņā esošie dzīvojamie nami, kas uzcelti pēc 1940.gada 17.jūnija, ja tos nav pieprasījusi Aizsardzības ministrija, Iekšlietu ministrija vai Zemessardze un Ministru kabinets nav pieņēmis lēmumu par to pārņemšanu valsts īpašumā un nodošanu šo institūciju valdījumā, ar brīdi, kad šos objektus pārņēmušas pašvaldības, kļūst par attiecīgo pašvaldību īpašumu. Šādā gadījumā Ministru kabinetam jautājums par šo objektu nodošanu pašvaldībām nav jāizskata."

 

Pārejas noteikums

Ar šā likuma spēkā stāšanos spēku zaudē Satversmes 81.panta kārtībā izdotie Ministru kabineta noteikumi nr.165 "Par grozījumiem Augstākās padomes 1992.gada 9.septembra lēmumā "Par kārtību, kādā pašvaldības uzskaita, kontrolē un pārņem ārvalstu militāro resoru pārziņā esošos nekustamā īpašuma objektus"" (Latvijas Republikas Saeimas un Ministru Kabineta Ziņotājs, 1994, 18.nr.).

 

Likums Saeimā pieņemts 1995.gada 30.martā.

 

Valsts prezidents G. Ulmanis

Rīgā 1995. gada 11.aprīlī

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!