• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu un drošības komitejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.04.1995., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34548

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas un finansu komitejā

Vēl šajā numurā

05.04.1995., Nr. 53

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu un drošības komitejā

 

Vakar, 3.aprīlī, Ārlietu un drošības komitejas sēdē tika akceptēti grozījumi Kriminālkodeksa 73.pantā, kas paredz sodīt liela apmēra preču vai citu vērtību kontrabandu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar naudas sodu līdz simts minimālajām mēnešalgām. Savukārt preču kontrabandu, ja to izdarījusi personu grupa, kā arī narkotisko vai psihotropo vielu vai stratēģiskās nozīmes preču, produkcijas, pakalpojumu un tehnoloģiju kontrabandu paredzēts sodīt ar brīvības atņemšanu no 3 līdz 10 gadiem līdz ar mantas konfiskāciju.

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu par darba grupas izveidošanu LR likumdošanas aktu saskaņošanai ar Eiropas Cilvēktiesību konvenciju un tās 11.papildprotokolu. Rīkojums kā steidzams tiks iekļauts valdības kārtējās sēdes darba kārtībā.

Komitejas sēdē parakstīšanai tika akceptēti trīs Latvijas un Baltkrievijas valdību nolīgumi par sadarbību komunikāciju jomā: nolīgums par dzelzceļa transporta darbību, par sadarbību sakaru jomā, kā arī līgums par gaisa satiksmi.

Vēl komitejā konceptuāli tika apspriesta NBS Gaisa spēku attīstības koncepcija.

VPD

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!