• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Notāru, tiesu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.03.1995., Nr. 47 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34441

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sludinājumi, paziņojumi, reklāma

Vēl šajā numurā

28.03.1995., Nr. 47

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zvērināti notāri

 

Zvērināta notāre Renāte Rone paziņo, ka GUNĀRS GUDELIS atsauc savu universālo pilnvaru, apliecinātu 1995. gada 27. janvārī Jūrmalā pie zvērinātas notāres Sandras Zaķes ar reģ. nr.274, kas izdota IRĒNAI GUDELEI.

 

Dzīvs — vai miris

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesā atrodas pieteikums izsludināt par mirušu LILIJU LEONTĪNI BĒRZIŅU, dzimušu 1923. gada 29. janvārī Rīgā.

Ja Lilija Leontīne Bērziņa nav mirusi, lūdzu viņu pieteikties triju mēnešu laikā Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesā Rīgā, Antonijas ielā 6.

Tajā pašā termiņā lūdzu iesniegt jebkuras ziņas par Lilijas Leontīnes Bērziņas nāves apstākļiem.l

 

Saldus rajona tiesā saņemts pieteikums no Lidijas Čaročinskas izsludināt par mirušu GOTFRĪDU PETERU, dzim.1878.g.23.aprīlī.

Visas personas, kurām ir kādas ziņas par Gotfrīdu Peteru, lūdzam paziņot Saldus rajona tiesai trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas.l

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā saņemts pieteikums atzīt par mirušu JURIJU MIHAILA d.DURASOVU, dzim.1947.gada 3.jūnijā, kura pēdējā dzīvesvieta bija Rīgā, Purvciema ielā 24—45.

Ja Jurijs Durasovs nav miris, viņam jāierodas Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā vai rakstveidā jāpaziņo tiesai sava atrašanās vieta.

Lūdzam visas personas, kurām ir kādas ziņas par Jurija Durasova atrašanās vietu, paziņot par to rakstveidā tiesai trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas.l

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!