• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1995. gada 14. marta rīkojums Nr. 108 "Par valsts akciju sabiedrības "Latvenergo" padomi". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.1995., Nr. 42 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34313-par-valsts-akciju-sabiedribas-latvenergo-padomi

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas Republikas un Čehijas Republikas konvenciju par nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu

Vēl šajā numurā

17.03.1995., Nr. 42

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 108

Pieņemts: 14.03.1995.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums nr. 108

Rīgā 1995.gada 14.martā (prot nr.14, 22.§)

Par valsts akciju sabiedrības "Latvenergo" padomi 

1. Atbrīvot no valsts pilnvarnieka (pārstāvja) pienākumu veikšanas un valsts akciju sabiedrības "Latvenergo" padomes locekļa amata V.Bergmani, E.Cepurnieku, J.Gerhardu, J.Lunu, Z.Orehovu, J.Ozolu, P.Romanovski, O.Spurdziņu, Z.Tomiņu un E.Upacieri, un Valsts īpašuma fondam likumā noteiktajā kārtībā pārtraukt ar viņiem noslēgtos darba līgumus.

2. Iecelt par valsts akciju sabiedrības "Latvenergo" padomes priekš-sēdētāju enerģētikas valsts ministru J.Ozoliņu un noteikt, ka padomes priekšsēdētājs uz laiku līdz turpmākajam rīkojumam vienpersoniski realizē valsts akcionāru pienākumus un tiesības, kā arī veic valsts akciju sabiedrības "Latvenergo" statūtos minētās akcionāru pilnsapulces un padomes funkcijas.

3. Valsts akciju sabiedrības "Latvenergo" padomes priekšsēdētājam - enerģētikas valsts ministram J.Ozoliņam - līdz 1995.gada 21.martam iesniegt izskatīšanai Ministru kabinetā priekšlikumus par valsts akciju sabiedrības "Latvenergo" valsts pilnvarnieku (pārstāvju) kandidatūrām un padomes sastāvu.

4. Atzīt par spēku zaudējušu Ministru kabineta 1994.gada 13.decembra rīkojuma nr.556-r "Par grozījumiem Ministru kabineta 1993.gada 30.decembra rīkojumā nr.174-r "Par valsts uzņēmuma "Latvenergo" pārveidošanu par valsts akciju sabiedrību"" (Latvijas Vēstnesis, 1994, 148. nr.) 3. un 4.punktu.

Ministru prezidents M.Gailis

Ekonomikas ministrs J.Zvanītājs

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!