• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valdības vadītājs - Latgalē : Līvānos, Raipolē, Preiļos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.03.1995., Nr. 39 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34241

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidents - pasaules galotņu konferencē

Vēl šajā numurā

14.03.1995., Nr. 39

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valdības vadītājs – Latgalē : Līvānos, Raipolē, Preiļos

Turpinot līdz šim iedibināto nedēļas nogales darba ritmu, Ministru prezidents Māris Gailis kopā ar valsts īpašuma valsts ministru Daini Tunstu, Valsts zemes dienesta ģenerāldirektoru Gunti Grūbi un citām amatpersonām piektdien, 10.martā, apmeklēja Preiļu rajonu.

Uzturēšanās programmā vispirms bija Līvānu apmeklējums. Tur Ministru prezidents Māris Gailis ieradās Līvānu pilsētas domē, bet pēc tam iepazinās ar akciju sabiedrību "Līvānu māja", Līvānu bioķīmisko rūpnīcu un Līvānu mākslas skolā tikās ar šīs Latgales pilsētas uzņēmumu vadītājiem.

Pēc Ēvalda Vaivoda zemnieku saimniecības apskates Ministru prezidents apmeklēja Preiļu pagastu, kur iepazinās ar kokapstrādes cehu un pagasta uzņēmumos ražoto produkciju, tad tuvāk iepazinās ar zemnieku saimniecību Raipolē.

Pašos Preiļos Ministru prezidents Māris Gailis vispirms interesējās par akciju sabiedrības "Preiļu siers" darbību, bet pēc tam ciemojās Preiļu 1. vidusskolā. Visubeidzot – Preiļu rajona padomē tikšanās ar rajona padomes darbiniekiem, pašvaldību un valsts iestāžu vadītājiem.

Attēlos: 1. — Latvijā diemžēl Līvāni ir pirmajā vietā bezdarba ziņā, un to gribot negribot nākās apzināties pilsētas vadītājiem; 2. — Dialogs ar pašvaldību vadītājiem Preiļu rajonā; 3. —Zemnieku saimniecībā "Vītoli" Ministru prezidents iepazīstas ar tās saimnieci Bernardi Toloziju; 4. — Līvānu bioķīmiskā rūpnīca, patlaban galvenokārt tikai problēmas.

VPD un "LV" informācija

Foto: Uldis Pāže, VPD

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!