• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Godātie mūsu abonenti, - šodien pie Jums iet arī mūsu "LV D" otrā burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.03.1995., Nr. 37 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34203

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvija ceļā uz nākamo gadutūkstoti

Vēl šajā numurā

09.03.1995., Nr. 37

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Godātie mūsu abonenti, — šodien pie Jums iet arī mūsu "LV D" otrā burtnīca

Tātad, kā saprotat, — tik daudz šā gada likumu un citu normatīvo aktu bija jau sanācis, ka varēja tapt kārtējā 32 lappušu lielā valsts normatīvo dokumentu otrā burtnīca, un tā nu arī ir tapusi.

Aptvere — plaša: no 24.janvāra līdz 21.februārim. Šīs burtnīcas "Latvijas Vēstnesis.Dokumenti" saturā: jaunie likumi par Latvijas līgumiem ar Lielbritāniju, Nīderlandi un Izraēlu par ieguldījumu veicināšanu un savstarpēju aizsardzību, ar Baltkrieviju un Poliju — par tiesisko palīdzību un tiesiskajām attiecībām civilajās, ģimenes, darba un krimināllietās, kā arī likumi par pašvaldību finansu izlīdzināšanu, par nodokļiem un nodevām un uzņēmumu ienākuma nodokli. Tepat arī augstākie Valdības dokumenti — noteikumi no nr.22 līdz nr.34.

 

Bet tajā pašā laikā, atsaucīgo "Preses nama" tipogrāfijas ofseta un brošēšanas ceha darbinieku sarūpēta, iznākusi arī mūsu trešā normatīvo aktu tematiskā burtnīca par pašvaldībām , kas par līgumcenu domāta jebkuram interesentam. Vakar tieši no konveijera līnijas tā papriekšu iegriezās Latvijas pašvaldību sapulcē Kongresu namā, kur par piekrišanas trūkumu tik tiešām nebija jāsūdzas. Iespējams, tāpēc, ka tur ir tādi visām pašvaldībām ikdienā nepieciešami akti, kas reglamentē gan finansu un budžeta jautājumus, gan administratīvo teritoriju izveidošanās, iedalījuma un statusa kārtību, gan domju un padomju deputātu atsaukšanas kārtību, sūdzību izskatīšanas kārtību, attiecības ar Valdību, gan Pašvaldību savienības pamatdokumenti: jaunie Statūti, LPS Kārtības rullis, valdes sastāvs, LPS dalībnieku dalības maksas priekšraksti.

 

Acīm redzot, ja ne šodien, tad rīt šos izdevumus varēs nopirkt arī visi citi, kas vēlēsies. Kā parasti — Rīgas centra grāmatnīcās, preses kioskā aiz "Saktas" puķu tirdziņa (no Merķeļa ielas puses) un citās sabiedriskās vietās, kas uzrādītas šeitpat, 1.lappuses apakšā, pie lielās izsaukuma zīmes. Lai Jums tie noder! Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!