• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vēlreiz par Saeimas deputātu Zigurdu Tomiņu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.02.1995., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33908

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Vēl šajā numurā

14.02.1995., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vēlreiz par Saeimas deputātu Zigurdu Tomiņu

Latvijas Republikas masu informācijas līdzekļos pēdējā laikā izskanējusi dažāda rakstura informācija un paziņojumi par incidentu Amerikas Savienotajās Valstīs, kurā bija iesaistīts Latvijas Republikas Saeimas deputāts Zigurds Tomiņš.

Z.Tomiņš atrodas ASV kā akciju sabiedrības "Latvenergo" padomes loceklis, lai piedalītos ASV Enerģētikas asociācijas rīkotajā seminārā. Ņemot vērā to, ka Z.Tomiņš nav ASV akreditēts Latvijas Republikas diplomāts, viņam nav diplomātiskās imunitātes.

LR Ārlietu ministrija paziņo, ka LR vēstniecība Vašingtonā, sākot no 1995.gada 5.februāra, ir darījusi visu iespējamo, lai nodrošinātu un aizstāvētu LR pilsoņa un Saeimas deputāta Z.Tomiņa tiesības un likumīgās intereses, par ko Z.Tomiņš personīgi vairākkārt ir izteicis pateicību vēstniecības darbiniekiem. Z.Tomiņam ir nodrošināts augsti kvalificēts advokāts. Vēstniecības darbinieki turpina sniegt Z.Tomiņam nepieciešamo praktisko palīdzību.

LR Ārlietu ministrija informāciju un visus tās rīcībā esošos materiālus par šo gadījumu ir iesniegusi Valsts prezidentam, Saeimas Prezidijam un Saeimas Mandātu un iesniegumu komisijai.

LR Ārlietu ministrija paziņo, ka arī turpmāk darīs visu iespējamo, lai aizstāvētu jebkura Latvijas Republikas pilsoņa tiesības un likumīgās intereses ārvalstīs, atbilstoši starptautiski pieņemtajām normām.

ĀM Preses centrs

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!