• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu un drošības komitejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.02.1995., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33898

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas un finansu komitejā

Vēl šajā numurā

14.02.1995., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu un drošības komitejā

Sakarā ar to, ka ir mainījušies Vides valsts inspekcijas civildienesta ierēdņu amatu nosaukumi, kā arī sakarā ar to, ka reorganizācijas vai likvidācijas rezultātā tika reorganizētas vairākas vides aizsardzības inspekcijas un dienesti, Ārlietu un drošības komitejas sēdē tika akceptēti attiecīgie grozījumi LR Administratīvo pārkāpumu kodeksā.

Komiteja akceptēja Latvijas pievienošanos Hāgas 1970.gada 18.marta Konvencijai par pierādījumu pieprasīšanu ārvalstīs civilajos un komerciālajos jautājumos un Hāgas 1965.gada 15.novembra Konvencijai par tiesas un ārpustiesas dokumentu izmantošanu civilajos un komerciālajos jautājumos.

Vēl komiteja akceptēja grozījumus MK 1992.gada lēmumā nr.352 par ārvalstu kara kuģu iebraukšanu, uzturēšanos Latvijas teritoriālajos ūdeņos, iekšējos ūdeņos un ostās un izbraukšanu no tām. Grozījumi paredz atcelt ierobežojumus maksimālajam ārvalstu kuģu skaitam, kas drīkst vienlaicīgi uzturēties Latvijas ostās.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!