• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
47 Policijas akadēmijas diplomi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.02.1995., Nr. 19 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33861

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts un sociālo lietu komitejā

Vēl šajā numurā

07.02.1995., Nr. 19

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

47 Policijas akadēmijas diplomi

Aizvadītonedēļ, 2.februārī, Latvijas Policijas akadēmijā diplomus par augstākās izglītības iegūšanu saņēma 47 neklātienes studenti. Viens no tiem — Lietuvas Republikas pilsonis, kas esot pēdējais akadēmijas students no ārvalstīm.

Kā teica akadēmijas rektors Zenons Indrikovs, izlaidums ir nozīmīgs ar to, ka šie 47 absolventi ir tie, kurus akadēmija pēc Latvijas neatkarības atgūšanas pārņēma no Minskas augstākās skolas Rīgas fakultātes. Šī fakultāte tika izveidota 1979.gadā, pirmie 82 studenti pabeidza to 1984.gadā. Šis ir divpadsmitais un arī pēdējais fakultātes izlaidums. Pavisam četru gadu laikā kopš akadēmijas izveidošanas to pabeiguši 370 studenti, kas mācības uzsāka Minskas skolā.

Tiem 47, kas saņēma diplomus, nebūs problēmu ar tālakajām darba gaitām, jo visi jau kopš iestāšanās strādā dažādās IeM struktūrās, visiem ir dienesta pakāpes. Tiem, kuri akadēmiju pabeidza ar seržantu pakāpēm, ar IeM pavēli piešķirtas policijas leitnantu speciālās pakāpes.

IeM Preses centrs

 

In aeternum

Piemiņā uz mūžīgiem laikiem

Policijas pulkvežleitnants Modris Biezums

Svētdien, 5. februārī, pāragri miris Drošības policijas Galvenās pārvaldes priekšnieks Modris Biezums.

Modris Biezums dzimis 1950. gada 21. novembrī. Uzreiz pēc dienesta armijā — 1972. gadā uzsācis darbu Iekšlietu ministrijā. Strādājis dažādos amatos kriminālmeklēšanā, bija ierindas inspektors, vēlāk — rajona iekšlietu daļas kriminālmeklēšanas nodaļas priekšnieks. Šajā laikā saņēmis apbalvojumus par sasniegtajiem rezultātiem cīņā ar noziedzību. Viņš bija viens no pirmajiem darbiniekiem Valdības apsardzes dienestā, kur sāka strādāt 1991. gada 1. janvārī. Un līdz pēdējai dienai strādāja Drošības policijā. Dienestu 1972. gadā sācis kā milicijas vecākais seržants, 1991. gadā saņēmis speciālo dienesta pakāpi — policijas pulkvežleitnants.

Iekšlietu ministrijas vadība un kolēģi skumst kopā ar Modra Biezuma tuviniekiem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!