• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Rīgas domes 1995.gada 10.janvāra lēmumu "Par pabalstiem Rīgas mazturīgajiem iedzīvotājiem 1994./1995.gada apkures sezonā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.01.1995., Nr. 5 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33643

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Personības gara spēks un lielums

Vēl šajā numurā

12.01.1995., Nr. 5

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība

Veids: lēmums

Pieņemts: 11.01.1995.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Rīgas domes 1995.gada 10.janvāra lēmumu "Par pabalstiem Rīgas mazturīgajiem iedzīvotājiem 1994./1995.gada apkures sezonā"

 

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība Rīgas domes lēmumu "Par pabalstiem Rīgas mazturīgajiem iedzīvotājiem 1994./1995. gada apkures sezonā" vērtē kā politiski bezatbildīgu, kas ir krasā pretrunā ar demokrātijas pamatprincipiem un vērsts tikai uz sabiedrības sašķelšanu. Rīgas domes rīcība var radīt starptautiskus sarežģījumus, ieskaitot jautājumu par Latvijas Republikas uzņemšanu Eiropas Padomē.

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība atgādina Rīgas domei, ka Rīgas pilsētas pašvaldību budžetos nodokļus pēc vienotiem noteikumiem maksā visi strādājošie Rīgas pastāvīgie iedzīvotāji un tikai uz tādiem pašiem vienlīdzīgiem sadales principiem tie ir arī izlietojami, tai skaitā arī sociālajiem pabalstiem domātie budžeta līdzekļi.

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības valde nolemj:

Ieteikt Latvijas Republikas Ministru kabinetam, izmantojot tam ar likumu dotās tiesības, atmainīt minēto Rīgas domes lēmumu un panākt, lai tiktu noteikta tiesiskas un demokrātiskas valsts principiem atbilstoša sociālo pabalstu saņemšanas kārtība mazturīgajiem iedzīvotājiem Rīgas pilsētā.

Priekšsēdētājs A.Siliņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!