• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts un pašvaldību pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.12.1998., Nr. 362/365 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33332

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ceturtdiena, 10.12.1998.

Laidiena Nr. 366, OP 1998/366

Vēl šajā numurā

09.12.1998., Nr. 362/365

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

VALSTS UN PAŠVALDĪBU PASŪTĪJUMI

Ventspils pilsētas pašvaldības bezpeļņas uzņēmums "Nekustamā īpašuma pārvalde" izsludina konkursu par tiesībām saņemt pasūtījumu vieglās automašīnas piegādei

Konkursa materiāli saņemami Ventspilī, Užavas ielā 8, "Nekustamā īpašuma pārvaldē", 6.kabinetā, pārskaitot dalības maksu Ls 150+PVN.

Pietikumi iesniedzami līdz 1998.gada 23.decembrim pulksten 16 pēc iepriekš minētās adreses. Tālrunis uzziņām 3624543.

SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils"" izsludina konkursu par tiesībām piegādāt un uzstādīt Ventspils pilsētas peldbaseinā trenažieru zāles aprīkojumu

Konkursa noteikumus var saņemt SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils"" Ventspilī, Sporta ielā 7/9, pēc dalības maksas Ls 150 iemaksas.

Piedāvājuma iesniegšanas termiņš 1998. gada 30. novembris līdz pulksten 12.

Jelgavas dome izsludina konkursu par videokameras CANON XL1 piegādi

Pieteikumus iesniegt līdz š.g. 23.decembrim pulksten 12 "Zemgales TV Vēstīs". Ar konkursa noteikumiem var iepazīties "Zemgales TV Vēstīs" Jelgavā, Centrālajā laukumā 1, tālrunis/fakss 30–23393. LV-3001.

Jūrmalas pilsētas dome izsludina konkursu par tiesībām veikt glābšanas stacijas Pilsoņu ielā 2 rekosntrukciju

Konkursa dokumentus no 1998.gada 10.decembra līdz 19.decembrim par samaksu Ls 50 varēs saņemt Jūrmalas domē Jūrmalā, Jomas ielā 1/5, 36. kabinetā. Tālrunis 77-64593.

Konkursa rezultāti

LR Ekonomikas ministrija paziņo, ka konkursā par programmatūras izstrādi Valsts investīciju vadības informācijas sistēmas iekļaušanai Valsts finansu vadības informācijas sistēmā — valsts pasūtījums EM Nr.98/13 — uzvarējis LATVIJAS UNIVERSITĀTES MATEMĀTIKAS UN INFORMĀTIKAS INSTITŪTS.

Konkursa rezultāti

Latvijas Iepakojuma institūts paziņo, ka, pamatojoties uz slēgtā konkursa "Iepakojuma plūsmas uzskaites un kontroles sistēmas izstrāde un audits" (LII 98/01) rezultātiem, līgums par sistēmas izstrādi noslēgts ar SIA "IT Sistēmas" un līgums par auditu — ar SIA "Informācijas tehnoloģijas".

Konkursa rezultāti

Bezpeļņas organizācija valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Bibliotēku informācijas tīklu konsorcijs" informē, ka konkurss par LAN/WAN aparatūras, datortehnikas un programmatūras piegādi un uzstādīšanu astoņām valsts nozīmes zinātniskajām bibliotēkām ir noslēdzies un tiesības izpildīt valsts pasūtījumu ir piešķirtas SIA "OPTICOM" (1.lote), a/s "VAR" (2.lote).

Konkursa rezultāti

LR IeM Valsts policijas Rīgas rajona policijas pārvalde paziņo, ka par konkursa VPRRPP Nr. 98/1 uzvarētāju atzīta būvuzņēmēju sabiedrība SIA "GARANTS RĪGA" un tai piešķirtas pirmtiesības slēgt būvuzņēmēja līgumu ar pasūtītāju.

 

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!