• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Ministru kabinets
Oficiālajā izdevumā publicē:
  • Ministru kabineta noteikumus, instrukcijas un ieteikumus. Tie stājas spēkā nākamajā dienā pēc izsludināšanas, ja tiesību aktā nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš;
  • Ministru kabineta rīkojumus. Tie stājas spēkā parakstīšanas brīdī;
  • Ministru kabineta sēdes protokollēmumus. Tie stājas spēkā pieņemšanas brīdī;
  • plānošanas dokumentus, kā arī informatīvos ziņojumus par politikas plānošanas dokumentu īstenošanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2022. gada 31. maija rīkojums Nr. 402 "Par centralizētas valsts īpašumā esošo nacionālo sporta bāzu pārvaldības struktūras izveidi". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 2.06.2022., Nr. 106 https://www.vestnesis.lv/op/2022/106.39

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr. 403

Par atbalstītajiem pašvaldību augstas gatavības mērķdotāciju investīciju projektiem 2022. gadā

Vēl šajā numurā

02.06.2022., Nr. 106

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 402

Pieņemts: 31.05.2022.

OP numurs: 2022/106.39

2022/106.39
RĪKI

Ministru kabineta rīkojumi: Šajā laidienā 34 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Ministru kabineta rīkojums Nr. 402

Rīgā 2022. gada 31. maijā (prot. Nr. 29 66. §)

Par centralizētas valsts īpašumā esošo nacionālo sporta bāzu pārvaldības struktūras izveidi

1. Atbalstīt konceptuālajā ziņojumā "Par centralizētas valsts īpašumā esošo nacionālo sporta bāzu pārvaldības struktūras izveidi" (ierobežotas pieejamības informācija) (turpmāk – konceptuālais ziņojums) ietverto risinājumu.

2. Noteikt Izglītības un zinātnes ministriju par atbildīgo institūciju konceptuālajā ziņojumā ietvertā risinājuma īstenošanā.

3. Saglabāt valsts līdzdalību valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Kultūras un sporta centrs "Daugavas stadions"", sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Bobsleja un kamaniņu trase "Sigulda"", sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Tenisa centrs "Lielupe"" un sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Sporta centrs "Mežaparks"".

4. Izglītības un zinātnes ministrijai turpināt pildīt valsts kapitāla daļu turētāja pienākumus.

5. Atbalstīt Izglītības un zinātnes ministrijas priekšlikumu, kas paredz pēc reorganizācijas (pievienošanas) apvienot sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Bobsleja un kamaniņu trase "Sigulda"", sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Tenisa centrs "Lielupe"" un sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Sporta centrs "Mežaparks"", pievienojot tās valsts sabiedrībai ar ierobežotu atbildību "Kultūras un sporta centrs "Daugavas stadions"" un mainot nosaukumu uz "Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Latvijas Nacionālais sporta centrs"", un saglabāt valsts līdzdalību sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Latvijas Nacionālais sporta centrs".

6. Minētās kapitālsabiedrības reorganizējamas līdz 2022. gada 30. septembrim valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Kultūras un sporta centrs "Daugavas stadions"", sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Bobsleja un kamaniņu trase "Sigulda"", sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Tenisa centrs "Lielupe"" un sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Sporta centrs "Mežaparks"" esošo līdzekļu ietvaros.

7. Pamatojoties uz Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 7. pantu, noteikt sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Latvijas Nacionālais sporta centrs" vispārējo stratēģisko mērķi – nodrošināt nacionālo sporta bāzu – Daugavas stadions, Bobsleja un kamaniņu trase "Sigulda", Tenisa centrs "Lielupe" un Sporta centrs "Mežaparks" – pārvaldību un attīstību un radīt apstākļus Latvijas sportistu sagatavošanai startiem starptautiskajās sporta sacensībās, nacionāla un starptautiska līmeņa sporta sacensību un kultūras pasākumu norisei, kā arī nodrošināt iedzīvotājiem iespēju iesaistīties organizētās sporta aktivitātēs, izmantojot sporta bāzu piedāvātās iespējas.

Ministru prezidenta pienākumu izpildītājs ‒
ārlietu ministrs E. Rinkēvičs

Izglītības un zinātnes ministre A. Muižniece

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!