• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas Republikas 7. Saeimas 1998. gada Rudens sesija. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.12.1998., Nr. 361 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33260

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas priekšsēdētāja paziņojums

Par delegāciju EDSO Parlamentu asamblejā

Vēl šajā numurā

08.12.1998., Nr. 361

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas 7. Saeimas

1998. gada Rudens sesija

3. burtnīca

30. novembris — 7. decembris

Saeimas Prezidija

1998. gada 30. novembra sēdē

1. Sēdē izskatīja trīspadsmit saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1998. gada 3. decembra sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma zināšanai informāciju par Tautas partijas frakcijas nolikumu un sastāvu.

4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Tautas saskaņas partijas frakcija mainījusi nosaukumu. Minētā frakcija turpmāk sauksies politisko organizāciju apvienības "Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā" frakcija.

5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija izveidojusi Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisiju.

Par minētās apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēts A.Bērziņš, par priekšsēdētāja biedri — A.Prēdele, par sekretāri — S.Golde.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāju ievēlēts E.Inkēns, par priekšsēdētāja biedru — J.Sinka, par sekretāri — H.Demakova.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas Lauksaimniecības un mežsaimniecības apakškomisijas sekretāru ievēlēts K.Leiškalns.

8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka 7. Saeimā izveidota Latvijas un Ķīnas Republikas parlamentu sadarbības grupa.

Minētajā parlamentu sadarbības grupā izteikuši vēlmi darboties deputāti M.Lujāns, M.Vītols, I.Kalniņš, A.Prēdele un V.Paegle.

9. Saskaņā ar Saeimas Kārtības ruļļa 5. panta 1. punktu Prezidijs nolēma nosūtīt Mandātu un iesniegumu komisijai deputāta A.Šlesera iesniegumu par deputāta mandāta nolikšanu uz ekonomikas ministra amata pildīšanas laiku.

10. Pieņēma lēmumu par likumprojektu anotāciju aizpildīšanas kārtību.

11. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: A.Gorbunovam (Saeimas 19. novembra sēdē); E.Inkēnam (Saeimas 12. novembra sēdē); A.Panteļējevam (Saeimas 12. novembra sēdē).

12. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājam J.Straumem un Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam R.Plēsumam laikā no 1998. gada 1. decembra līdz 3. decembrim uz Parīzi (Francija);

2) Saeimas priekšsēdētāja biedram, Eiropas Savienības un Latvijas apvienotās parlamentārās komitejas Saeimas delegācijas vadītājam G.Bojāram, Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam E.Inkēnam un Eiropas lietu komisijas konsultantam I.Solimam 1998. gada 2. un 3. decembrī uz Eiropas Parlamenta plenārsēdi Briselē (Beļģija);

3) Saeimas Ārlietu komisijas loceklim A.Kiršteinam laikā no 1998. gada 3. decembra līdz 6. decembrim uz konferenci Portorožā (Slovēnija);

4) Baltijas asamblejas Bērnu tiesību aizsardzības apakškomitejas priekšsēdētājam A.Bērziņam 1998. gada 7. un 8. decembrī uz konferenci Stokholmā (Zviedrija);

5) vienam Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas loceklim laikā no 1998. gada 16. decembra līdz 19. decembrim uz semināru Varšavā (Polija).

Prezidijs uzdeva Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājam A.Seikstam līdz 1. decembrim precizēt, kurš komisijas loceklis piedalīsies minētajā seminārā.

13. Pieņēma zināšanai Saeimas priekšsēdētāja J.Straumes pārskatu par Centrāleiropas un Austrumeiropas asociēto valstu parlamentu vadītāju 6. tikšanos ar Eiropas Parlamenta prezidentu 1998. gada 10. un 11. novembrī Viļņā un savu piedalīšanos tajā.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!