• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Limbažu novada domes 2022. gada 24. marta saistošie noteikumi Nr. 18 "Grozījums Limbažu novada domes 2021. gada 23. decembra saistošajos noteikumos Nr. 41 "Atkritumu apsaimniekošanas noteikumi Limbažu novadā"". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 3.05.2022., Nr. 85 https://www.vestnesis.lv/op/2022/85.7

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Salaspils novada domes saistošie noteikumi Nr. 4/2022

Grozījumi Salaspils novada domes 2014. gada 10. septembra saistošajos noteikumos Nr. 35/2014 "Par augstas detalizācijas topogrāfiskās informācijas aprites kārtību Salaspils novadā"

Vēl šajā numurā

03.05.2022., Nr. 85

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Limbažu novada dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 18

Pieņemts: 24.03.2022.

OP numurs: 2022/85.7

2022/85.7
RĪKI

Limbažu novada domes saistošie noteikumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Limbažu novada domes saistošie noteikumi Nr. 18

Limbažos 2022. gada 24. martā

Grozījums Limbažu novada domes 2021. gada 23. decembra saistošajos noteikumos Nr. 41 "Atkritumu apsaimniekošanas noteikumi Limbažu novadā"

APSTIPRINĀTI
ar Limbažu novada domes 24.03.2022.
sēdes lēmumu Nr. 303 (prot. Nr. 3, 72.)

Izdoti saskaņā ar Atkritumu apsaimniekošanas likuma
8. panta pirmās daļas 3. punktu, 15. panta trešo daļu,
39. panta pirmo daļu

Izdarīt Limbažu novada domes 2021. gada 23. decembra saistošajos noteikumos Nr. 41 "Atkritumu apsaimniekošanas noteikumi Limbažu novadā" šādu grozījumu:

1. Izteikt 31.2. punktu šādā redakcijā:

"31.2. jebkādā veidā dedzināt sadzīves atkritumus. Limbažu novada pilsētās un ciemu teritorijās laika posmā no 15. oktobra līdz 15. maijam uz savā īpašumā vai lietošanā esošās zemes, ir pieļaujama lapu, lūzušo zaru un koku, krūmu un dzīvžogu kopšanas rezultātā nozāģēto zaru dedzināšana, ievērojot ugunsdrošības prasības un netraucējot vai neapdraudot citas personas (piemēram, aizliegts ierīkot dedzināšanas vietu kaimiņu īpašuma ēku logu tiešā tuvumā vai vietā, kur dedzināšanas radītie dūmi var samazināt redzamību, apdraudot satiksmes drošību (pie ielu krustojumiem, gājēju pārejām u.tml.);".

Limbažu novada pašvaldības domes priekšsēdētājs D. Straubergs

 

Paskaidrojuma raksts
Limbažu novada pašvaldības domes 2022. gada 24. marta saistošajiem noteikumiem Nr. 18 "Grozījums Limbažu novada domes 2021. gada 23. decembra saistošajos noteikumos Nr. 41 "Atkritumu apsaimniekošanas noteikumi Limbažu novadā""

Paskaidrojuma raksta sadaļas Norādāmā informācija
1. Projekta nepieciešamības pamatojums Nepieciešams noteikt teritorijas un periodu, kad atļauta lapu, lūzušo zaru un koku, krūmu un dzīvžogu kopšanas rezultātā nozāģēto zaru dedzināšana.
2. Īss projekta satura izklāsts Saistošie noteikumi nosaka laika periodu no 15. oktobra līdz 15. maijam, kad ir pieļaujama Limbažu novada pilsētu un ciemu teritorijās lapu, lūzušo zaru un koku, krūmu un dzīvžogu kopšanas rezultātā nozāģēto zaru dedzināšana, ja tas apkārtējiem iedzīvotājiem nerada traucējošas smakas.
3. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz pašvaldības budžetu Saistošo noteikumu īstenošanas finansiālā ietekme uz pašvaldības budžetu nav.

Nav nepieciešamības veidot jaunas institūcijas, darba vietas, paplašināt esošo institūciju kompetenci, lai nodrošinātu saistošo noteikumu izpildi.

4. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā Saistošo noteikumu mērķa grupas, uz kurām attiecināms saistošo noteikumu tiesiskais regulējums, ir fiziskas un juridiskas personas, kuras vēlas veikt lapu, lūzušo zaru un koku, krūmu un dzīvžogu kopšanas rezultātā nozāģēto zaru dedzināšanu.
5. Informācija par administratīvajām procedūrām Saistošo noteikumu projekts neskar administratīvās procedūras.
6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām Saistošo noteikumu izstrādes procesā nav notikušas konsultācijas ar privātpersonām.

Limbažu novada pašvaldības domes priekšsēdētājs D. Straubergs

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!