• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents:. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.12.1998., Nr. 359 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33195

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mums visiem viens mērķis - valsts stabilitāte

Vēl šajā numurā

03.12.1998., Nr. 359

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

— tiekoties ar Krievijas vēstnieku Latvijā

Aizvakar, 1.decembrī, vizītē pie Ministru prezidenta Viļa Krištopana ieradās Krievijas Federācijas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā Aleksandrs Udaļcovs. Apmeklējuma laikā A.Udaļcovs iesniedza Krievijas premjerministra Jevgeņija Primakova apsveikuma telegrammu Latvijas Ministru prezidentam sakarā ar apstiprināšanu valdības vadītāja amatā.

V.Krištopans apstiprināja, ka Latvija ir ieinteresēta labu kaimiņattiecību attīstībā ar Krieviju. Labas attiecības ar Krieviju ir nozīmīga prioritāte arī jaunās valdības deklarācijā. V.Krištopans pauda gatavību konstruktīvam dialogam un praktiskiem soļiem Latvijas un Krievijas attiecību veidošanā.

Abas puses sarunas laikā vienojās, ka ir jāturpina abu valstu divpusējā sadarbība, tai skaitā jāatsāk starpvaldību komisijas darbs. Latvijas puse pauda gatavību sagatavot parakstīšanai divpusējo līgumu paketi, tai skaitā starpvalstu līgumu par Latvijas Republikas un Krievijas Federācijas valsts robežu.

V.Krištopans izteica gatavību tikties ar Krievijas Federācijas valdības priekšsēdētāju J.Primakovu un apliecināja, ka sadarbība ar Krieviju arī turpmāk būs viena no Latvijas ārpolitikas prioritātēm.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!