• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 5.oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.10.1998., Nr. 286 https://www.vestnesis.lv/ta/id/32927

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pašvaldību revīzijas departamenta kolēģijas lēmums Nr.5.1-2-23/98

Par Kuldīgas pilsētas domē veiktās revīzijas rezultātiem

Vēl šajā numurā

06.10.1998., Nr. 286

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valdībā

Ministru kabineta Komitejas 5.oktobra sede

Akceptēts rīkojuma projekts "Par institūcijas pilnvarošanu tvaika un ūdenssildāmo katlu sertifikācijai". Paredzams, ka sertifikāciju veiks Izstrādājumu bīstamības novērtēšanas aģentūras sertifikācijas institūcija "IBNA sertifikācija".

Akceptēts rīkojuma projekts "Par valsts iestādes "Ogres lauksaimniecības skola" likvidāciju". Tas paredz ar 1999.gada 1.janvāri likvidēt Zemkopības ministrijas pārziņā esošo valsts iestādi — Ogres lauksaimniecības skolu.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par bezpeļņas organizāciju sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Rūjienas arodvidusskola"". Tas paredz ar 1999.gada 1.janvāri likvidēt Zemkopības ministrijas pārziņā esošo valsts iestādi Virķēnu lauksaimniecības skolu.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1997.gada 22.aprīļa noteikumos nr.155 "Noteikumi par ūdens lietošanas atļaujām". Grozījumi paredz precizēt noteikumos lietoto terminu skaidrojumus un ūdeņu kvalitātes prasības.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par valsts kapitāla daļu privatizējamā valsts akciju sabiedrībā "Rīgas kinostudija"". Tas paredz saglabāt valsts īpašumā valsts kapitāla daļu privatizējamā valsts akciju sabiedrībā "Rīgas kinostudija". Paredzams, ka valsts kapitāla daļas turētājs minētajā uzņēmumā būs Kultūras ministrija.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Ministru kabineta 1994.gada 29.marta rīkojuma Nr.113 "Par Ministru prezidenta balvu kinomākslā" atzīšanu par spēku zaudējušu".

Akceptēts noteikumu projekts "Par prostitūcijas ierobežošanu". Lai nodrošinātu šo noteikumu izpildi, Komiteja akceptēja grozījumu projektu Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā.

Akceptēts grozījumu projekts likumā "Par policiju". Tas izstrādāts saskaņā ar valdībā konceptuāli akceptēto jautājumu par Ieslodzījuma vietu pārvaldes un tās pakļautībā esošo iestāžu pāreju Tieslietu ministrijas sistēmā. Paredzams, ka uz Ieslodzījuma vietu pārvaldes darbiniekiem attiecināmas atsevišķas policijas darbinieka tiesības un garantijas arī pēc to pāriešanas Tieslietu ministrijas sistēmā.

Akceptēts noteikumu projekts "Apdrošināšanas sabiedrības gada pārskata sastādīšanas noteikumi". Noteikumu projekts izstrādāts, lai pietuvinātu apdrošināšanas sabiedrību gada pārskata prasības Eiropas direktīvām.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par bezpeļņas organizāciju valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Zāļu cenu birojs"". Biroja uzdevums būs nodrošināt zāļu iegādes kompensācijas sistčmas ieviešanu ambulatorajā ārstniecībā, kompensējamā zāļu saraksta izveidošanu un aktualizēšanu.

Akceptēts noteikumu projekts "Zāļu iegādes kompensācijas sistēma ambulatorajā ārstniecībā". Šie noteikumi noteiks zāļu, medicīnisko ierīču un preču iegādes kompensācijas sistēmu ambulatorajā ārstniecībā, tās galvenos principus, kā arī kompensējamo zāļu saraksta izveidošanas kritērijus, kompensācijas bāzes cenas noteikšanu un kārtību, kādā zāles iekļaujamas vai izslēdzamas no kompensējamo zāļu saraksta.

Akceptēts noteikumu projekts "Padomes Latvijas integrācijai NATO nolikums".

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Eiropas kopienu un Latvijas Republikas asociācijas padomes lēmuma projektu par nosacījumiem, kādi jāievēro Latvijai, piedaloties Kopienas programmā kultūras jomā".

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!