• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Saeima
Oficiālajā izdevumā publicē:
  • Saeimas pieņemtos un Valsts prezidenta izsludinātos likumus. Likumi stājas spēkā četrpadsmitajā dienā pēc izsludināšanas, ja likumā nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš;
  • Saeimas pieņemtos vispārējas nozīmes lēmumus. Lēmumi stājas spēkā to pieņemšanas brīdī;
  • Saeimas sēžu stenogrammas un rakstveidā sniegtās atbildes uz deputātu jautājumiem;
  • Saeimas parlamentārās izmeklēšanas komisiju galaziņojumus.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2021. gada 11. novembra likums "Par Latvijas Republikas valdības un Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes valdības līguma par ieguldījumu veicināšanu un aizsardzību denonsēšanu". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 24.11.2021., Nr. 227 https://www.vestnesis.lv/op/2021/227.10

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidenta informācija

Par ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieci

Vēl šajā numurā

24.11.2021., Nr. 227

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Saeima

Veids: likums

Pieņemts: 11.11.2021.

OP numurs: 2021/227.10

2021/227.10
RĪKI

Saeima ir pieņēmusi un Valsts
prezidents izsludina šādu likumu:

Par Latvijas Republikas valdības un Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes valdības līguma par ieguldījumu veicināšanu un aizsardzību denonsēšanu

1. pants. Denonsēt 1994. gada 24. janvārī Londonā parakstīto Līgumu starp Latvijas Republikas valdību un Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes valdību par ieguldījumu veicināšanu un aizsardzību (turpmāk — Līgums) (Latvijas Vēstnesis, 1995, 19. nr.).

2. pants. Denonsēšana notiek saskaņā ar Latvijas Republikas un Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes Vienošanos par Līguma izbeigšanu (turpmāk — Vienošanās).

3. pants. Ārlietu ministrija nodrošina Vienošanās noslēgšanu diplomātisko notu apmaiņas ceļā un koordinē Vienošanās paredzēto saistību izpildi.

4. pants. Vienošanās stājas spēkā tajā noteiktajā laikā un kārtībā, un Ārlietu ministrija par to paziņo oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", publicējot Vienošanos angļu valodā un tās tulkojumu latviešu valodā.

5. pants. Līdz ar Vienošanās spēkā stāšanos spēku zaudē likums "Par līgumu starp Latvijas Republikas valdību un Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes valdību par ieguldījumu veicināšanu un aizsardzību" (Latvijas Vēstnesis, 1995, 19. nr.) un Ministru kabineta 2000. gada 11. janvāra rīkojums Nr. 11 "Par Latvijas Republikas valdības un Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes valdības līgumu par 1994. gada 24. janvāra Latvijas Republikas valdības un Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes valdības līguma par ieguldījumu veicināšanu un aizsardzību darbības paplašināšanu uz teritorijām, par kurām Apvienotās Karalistes valdība ir atbildīga starptautiskajās attiecībās, — Menas salu, Gērnsijas salu un Džērsijas salu".

Likums stājas spēkā nākamajā dienā pēc tā izsludināšanas.

Likums Saeimā pieņemts 2021. gada 11. novembrī.

Valsts prezidents E. Levits

Rīgā 2021. gada 24. novembrī

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!