• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents:. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.08.1998., Nr. 225 https://www.vestnesis.lv/ta/id/32339

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tik veselā miesā mājo vesels gars

Vēl šajā numurā

04.08.1998., Nr. 225

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

— Aizkraukles rajonā

Pēc Latvijas Preses izdevēju asociācijas viceprezidenta G.Līča un laikraksta "Aizkraukles Avīze" redakcijas uzicinājuma piektdien, 31.jūlijā, Ministru prezidents Guntars Krasts apmeklēja Aizkraukles rajonu.

Ministru prezidents apmeklēja Skrīveru pārtikas kombinātu, kokapstrādes uzņēmumu "Nelss", Pļaviņu HES, divas zemnieku saimniecības, apskatīja Kokneses pilsdrupas, kurās uzsākta pamatu nostiprināšana, un Stukmaņu muižu, kurā atklāts amatniecības centrs, darbojas atjaunotas dzirnavas. Ministru prezidentam bija tikšanās ar reģiona presi, rajona lielāko uzņēmumu un pašvaldību vadītājiem. Vakarā Ministru prezidents Guntars Krasts piedalījās Kokneses rokfestivāla atklāšanā.

Tāpat kā līdzīgu vizīšu laikā Dobelē, Cēsīs, Preiļos un Kuldīgā, arī apmeklējot Aizkraukles rajonu, Ministru prezidenta mērķis bija klātienē iepazīties ar situāciju reģionā. Tā, piemēram, ar zemniekiem Guntars Krasts pārrunāja jautājumus, kas saistīti ar viņu saražotās produkcijas realizāciju gan iekšējā, gan ārējā tirgū, saimniecību attīstības perspektīvām, uzklausīja zemnieku viedokļus par to, kāda veida atbalstu viņi sagaida no valdības. Tā kā Ministru prezidents bija iecerējis vakar, 3.augustā, valdībā pieņemt noteikumus par intervenci labības un piena produktu tirgū, sarunās ar zemniekiem un uzņēmējiem liela vērība tika veltīta tieši šim jautājumam.

Romāns Meļņiks,

Ministru prezidenta preses sekretārs

Foto: Uldis Pāže —

"Latvijas Vēstnesim"

Daugava pie Kokneses. Kokneses pilsētas domes priekšsēdētājs Viesturs Cīrulis, Ministru prezidents Guntars Krasts un Ministru prezidenta preses sekretārs Romāns Meļņiks ieklausās stāstījumā par pilsētas vēsturi

(attēlā pa kreisi). Ministru prezidents kopā ar pavadoņiem apskata Pļaviņu HES turbīnu zāli (attēlā pa labi)

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!