• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Centrālās vēlēšanu komisijas sēdēm. Par papildu finansējumu Centrālajai vēlēšanu komisijai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.07.1998., Nr. 208/210 https://www.vestnesis.lv/ta/id/32173

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidents Francijā

Vēl šajā numurā

14.07.1998., Nr. 208/210

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija

Par Centrālās vēlēšanu komisijas sēdēm

Šodien, 14. jūlijā, pulksten 11 Saeimas nama Sarkanajā zālē, Jēkaba ielā 11, notiks Centrālās vēlēšanu komisijas sēde, veltīta 7. Saeimas vēlēšanu sagatavošanai. Sēdes darba kārtībā ir jautājums par vēlēšanu iecirkņa komisijas darbību Saeimas vēlēšanās, kā arī jautājums par Saeimas vēlēšanu iecirkņu komisiju izveidošanu un darbību uz kuģiem.

Tūlīt pēc tam paredzēta sēde, kurā iecerēts izskatīt vairākus ar parakstu vākšanas organizēšanu saistītus jautājumus. Galvenais šīs sēdes jautājums ir parakstu vākšanai nepieciešamo finansu līdzekļu sadalījums.

Kā zināms, parakstu vākšanas organizēšanai pašlaik pietrūkst 53 tūkstošu latu. Taču, kā paskaidroja Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Arnis Cimdars, šis jautājums ir iekļauts darba kārtībā, jo no Finansu ministrijas saņemtā informācija ļauj cerēt, ka līdz sēdei jautājums varētu tikt atrisināts. Centrālās vēlēšanu komisijas sēdes ir atklātas.

Centrālās vēlēšanu komisijas preses sekretāre Kristīne Bērziņa

 

Par papildu finansējumu Centrālajai vēlēšanu komisijai

Finansu ministrs Roberts Zīle vakar, 13. jūlijā, parakstīja rīkojumu par 53 tūkstošu latu papildu finansējumu Centrālajai vēlēšanu komisijai, lai nodrošinātu parakstu vākšanu tautas nobalsošanas ierosināšanai par likuma grozījumiem Pilsonības likumā.

Papildu finansējums piešķirts pēc Centrālās vēlēšanu komisijas pārskatītās papildu tāmes iesniegšanas, kas tapusi pēc tam, kad Finansu ministrija apšaubījusi līdzekļu pieprasījuma apjomu CVK sākotnējā variantā.

Finansējumu paredzēts piešķirt no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem.

Finansu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!