• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Jelgavas pilsētas dome
Republikas pilsētas domes publicē saistošos noteikumus un to paskaidrojuma rakstu. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas, ja tajos nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš.

Pirms republikas pilsētas domes vēlēšanām republikas pilsētu vēlēšanu komisijas publicē reģistrētos deputātu kandidātu sarakstus, pēc vēlēšanām – informāciju par pilsētas domē ievēlētajiem deputātiem.

TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jelgavas pilsētas domes 2021. gada 25. februāra saistošie noteikumi Nr. 21-7 "Grozījums Jelgavas pilsētas pašvaldības 2017. gada 27. aprīļa saistošajos noteikumos Nr. 17–13 "Par Jelgavas pilsētas administratīvajā teritorijā ietilpstošās Lielupes upes daļas un Driksas upes izmantošanu"". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 16.03.2021., Nr. 52 https://www.vestnesis.lv/op/2021/52.19

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr. 10

Grozījumi Jūrmalas pilsētas domes 2017. gada 12. janvāra saistošajos noteikumos Nr. 1 "Par transportlīdzekļu iebraukšanu īpaša režīma zonā Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā"

Vēl šajā numurā

16.03.2021., Nr. 52

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Jelgavas pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 21-7

Pieņemts: 25.02.2021.

OP numurs: 2021/52.19

2021/52.19
RĪKI

Jelgavas pilsētas domes saistošie noteikumi: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Jelgavas pilsētas pašvaldības saistošie noteikumi Nr. 21-7

Jelgavā 2021. gada 25. februārī (prot. Nr. 3, 5. p.)

Grozījums Jelgavas pilsētas pašvaldības 2017. gada 27. aprīļa saistošajos noteikumos Nr. 17-13 "Par Jelgavas pilsētas administratīvajā teritorijā ietilpstošās Lielupes upes daļas un Driksas upes izmantošanu"

Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām" 43. panta trešo daļu,
Jūrlietu pārvaldes un jūras drošības likuma 48.1 panta otro daļu

Izdarīt Jelgavas pilsētas pašvaldības 2017. gada 27. aprīļa saistošajos noteikumos Nr. 17-13 "Par Jelgavas pilsētas administratīvajā teritorijā ietilpstošās Lielupes upes daļas un Driksas upes izmantošanu" (Latvijas Vēstnesis, 2017, 97. nr.; 2020, 117., 233. nr.) grozījumu un svītrot III nodaļu.

Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētājs A. Rāviņš

 

Jelgavas pilsētas pašvaldības 2021. gada 25. februāra saistošo noteikumu Nr. 21-7 "Grozījums Jelgavas pilsētas pašvaldības 2017. gada 27. aprīļa saistošajos noteikumos Nr. 17-13 "Par Jelgavas pilsētas administratīvajā teritorijā ietilpstošās Lielupes upes daļas un Driksas upes izmantošanu""
paskaidrojuma raksts

Paskaidrojuma raksta sadaļas

Norādāmā informācija

1. Projekta nepieciešamības pamatojums

Ņemot vērā, ka administratīvā atbildība par administratīvajiem pārkāpumiem attiecībā uz kuģošanas līdzekļu satiksmi Latvijas iekšējos ūdeņos un kompetences sadalījums starp institūcijām, tostarp pašvaldību, administratīvā pārkāpuma procesā noteikts nozari regulējošā normatīvajā aktā – Jūrlietu pārvaldes un jūras drošības likumā, nepieciešams veikt grozījumu Jelgavas pilsētas pašvaldības 2017. gada 27. aprīļa saistošajos noteikumos Nr. 17-13 "Par Jelgavas pilsētas administratīvajā teritorijā ietilpstošās Lielupes upes daļas un Driksas upes izmantošanu", ar kuru tiek svītrota saistošo noteikumu III nodaļa "Noteikumu izpildes kontrole un administratīvā atbildība par noteikumu neievērošanu".
2. Īss projekta satura izklāsts Svītrota saistošo noteikumu III nodaļa "Noteikumu izpildes kontrole un administratīvā atbildība par noteikumu neievērošanu".
3. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz pašvaldības budžetu Saistošo noteikumu īstenošanas finansiālā ietekme uz pašvaldības budžetu netiek prognozēta.
4. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā Saistošie noteikumi uzņēmējdarbības vidi neietekmē.
5. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz administratīvajām procedūrām Kontroli par saistošo noteikumu izpildi un administratīvā pārkāpuma procesu par saistošo noteikumu pārkāpumiem attiecībā uz kuģošanas līdzekļu izmantošanu neatļautās vai aizliegtās vietās, par ko paredzēta administratīvā atbildība Jūrlietu pārvaldes un jūras drošības likuma 79. pantā, veic Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādes "Jelgavas pilsētas pašvaldības policija" amatpersonas.
6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām Nav veiktas.

Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētājs A. Rāviņš

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!