• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pagastu padomju apvienošanos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.07.1998., Nr. 201/204 https://www.vestnesis.lv/ta/id/32135

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Talsu rajona padomes informācija

Par Talsu rajona administratīvās teritorijas plānojumu un attīstības stratēģijas plānu

Vēl šajā numurā

09.07.1998., Nr. 201/204

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Par pagastu padomju apvienošanos

Ludzas rajona Miglinieku pagasta padome 1998.gada 30.jūnijā un Nautrēnu pagasta padome 1.jūlijā ir pieņēmušas lēmumu par apvienošanos un kopīgas administratīvās teritorijas izveidošanu ar centru Rogovkā. Pagastu padomes plāno apvienot budžetus, bilances, bet ceļu fonda līdzekļus 1998.gadam lietot atsevišķi. Pagastu padomes plāno apvienošanos jau augustā.

Kā zināms, savu nodomu apvienoties šo pagastu padomes bija paziņojušas jau janvārī, taču toreiz par apvienošanās termiņu bija noteikts nākamā gada janvāris. Agrāk pieņemtos lēmumus par apvienošanos jau ir akceptējusi Ludzas rajona padome. Tā kā abi pagasti ir nolēmuši pievienoties Rēzeknes rajonam, attiecīgo rajonu padomes šo pašvaldību vēlmi jau ir akceptējušas. Pašvaldību lietu pārvaldei atliek kārtot dokumentus Ministru kabineta noteikumu pieņemšanai.

Pašvaldību teritoriālās reformas sekretariāts ir veicis izpēti Lubānas pilsētas, Indrānu un Ošupes pagastos ar mērķi noskaidrot, kādas ir administratīvi teritoriālās reformas īstenošanas iespējas šajā novadā. Izpētes materiālu prezentācija notiks Madonas rajona Ošupes pagasta Degumnieku pamatskolā 1998.gada 10.jūlijā pulksten 11.

Jana Zara,

Pašvaldību teritoriālās reformas sekretariāta vadītāja

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!