• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"LR starptautiskie līgumi" - "Latvijas Vēstneša" 5.burtnīcā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.06.1998., Nr. 179 https://www.vestnesis.lv/ta/id/32054

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Liepājas ekonomisko zonu

Vēl šajā numurā

17.06.1998., Nr. 179

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"LR starptautiskie līgumi" — "Latvijas Vēstneša" 5.burtnīcā

"Latvijas Vēstneša" mazās poligrāfijas iespiedumā nākusi klajā šā gada piektā starptautisko līgumu burtnīca (40 lpp.), kurā jūs atradīsit divus starptautiskos dokumentus, ko Latvija noslēgusi ar Ukrainu un Amerikas Savienotajām Valstīm.

Burtnīcā latviešu un krievu valodā lasāms 1998.gada 26.februārī Kijevā parakstītais Latvijas Republika un Ukrainas līgums par sadarbību sociālās drošības jomā. Tas nosaka to personu un viņu ģimenes locekļu sociālo drošību, uz kurām attiecas vai bija attiecināti tie Latvijas Republikas un Ukrainas tiesību akti, kas regulē sociālo drošību. Līgums attiecas uz slimības un maternitātes pabalstiem, medicīniskajiem pakalpojumiem, invaliditātes, vecuma, izdienas un apgādnieka zaudējuma pensijām, apbedīšanas, bezdarbnieku un ģimenes pabalstiem, kā arī uz sociālās apdrošināšanas iemaksām.

Savukārt latviešu un angļu valodā ievietota 1998.gada 15.janvārī Vašingtonā parakstītā Latvijas Republikas un Amerikas Savienoto Valstu konvencija par nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu attiecībā uz ienākuma nodokļiem. Tajā noteikti šīs konvencijas piemērošanas noteikumi, nodokļi, uz kuriem tā attiecas, nodokļu dubultās uzlikšanas novēršana, diskriminācijas nepieļaušana, savstarpējās saskaņošanas procedūra, informācijas apmaiņas un administratīvās palīdzības jautājumi.

Starptautisko līgumu 5.burtnīca, tāpat kā visas iepriekšējās, ir nopērkama laikraksta redakcijā (Bruņinieku ielā 36), avīzes Sludinājumu un reklāmas daļā (Bruņinieku ielā 41) un "Latvijas Vēstneša" preses namiņā (Bruņinieku un K.Barona ielas krustojumā).

Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!