• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru Ministru prezidents sarunā ar Turcijas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.05.1998., Nr. 144/146 https://www.vestnesis.lv/ta/id/31993

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mūsu veselība un tās aizsardzība

Vēl šajā numurā

21.05.1998., Nr. 144/146

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru Ministru prezidents sarunā ar Turcijas vēstnieku

"Mēs esam ieinteresēti attīstīt aizvien ciešāku sadarbību starp Latviju un Turciju gan politiskā, ekonomiskā, sociālā, kultūras, gan daudzās citās jomās," tiekoties ar Turcijas vēstnieku Latvijā Ilhami Altanu Karamanoglu, vakar, 20.maijā, atzina Ministru prezidents Guntars Krasts.

Turcijas jaunais vēstnieks pie Ministru prezidenta Guntara Krasta vakar ieradās iepazīšanās vizītē. Novēlot veiksmi vēstnieka pienākumu pildīšanā, Ministru prezidents izteica cerību, ka abu valstu sadarbība kļūs aizvien ciešāka un produktīvāka.

Sarunas gaitā apspriestas iespējas iespējami īsā laikā uzlabot Latvijas vīzas izsniegšanas kārtību Turcijā, kas ir būtisks priekšnosacījums Turcijas un Latvijas ekonomisko attiecību attīstīšanai un Turcijas investīciju piesaistei Latvijā. G.Krasts izteica atbalstu vēstnieka iniciatīvai Latvijas Universitātē atvērt Turku centru, kas dotu iespēju interesentiem apgūt turku valodu, kā arī attīstīt sadarbību starp abu valstu augstskolām. Līdzīgi centri jau atvērti Viļņas, Tallinas un Tartu universitātēs.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!