• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Daugavpils pilsētas dome
Republikas pilsētas domes publicē saistošos noteikumus un to paskaidrojuma rakstu. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas, ja tajos nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš.

Pirms republikas pilsētas domes vēlēšanām republikas pilsētu vēlēšanu komisijas publicē reģistrētos deputātu kandidātu sarakstus, pēc vēlēšanām – informāciju par pilsētas domē ievēlētajiem deputātiem.

TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Daugavpils pilsētas domes 2020. gada 22. oktobra saistošie noteikumi Nr. 36 "Grozījums Daugavpils pilsētas domes 2019. gada 28. jūnija saistošajos noteikumos Nr. 14 "Saistošie noteikumi par decentralizēto kanalizācijas pakalpojumu sniegšanas un uzskaites kārtību Daugavpils pilsētā"". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 10.11.2020., Nr. 218 https://www.vestnesis.lv/op/2020/218.11

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

10.11.2020., Nr. 218

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Daugavpils pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 36

Pieņemts: 22.10.2020.

OP numurs: 2020/218.11

2020/218.11
RĪKI

Daugavpils pilsētas domes saistošie noteikumi: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Daugavpils pilsētas domes saistošie noteikumi Nr. 36

Daugavpilī 2020. gada 22. oktobrī (prot. Nr. 41, 13. §)

Grozījums Daugavpils pilsētas domes 2019. gada 28. jūnija saistošajos noteikumos Nr. 14 "Saistošie noteikumi par decentralizēto kanalizācijas pakalpojumu sniegšanas un uzskaites kārtību Daugavpils pilsētā"

APSTIPRINĀTI
ar Daugavpils pilsētas domes
2020. gada 22. oktobra lēmumu Nr. 525

Izdoti saskaņā ar
Ūdenssaimniecības pakalpojumu likuma
6. panta ceturtās daļas 5. punktu un
Ministru kabineta 2017. gada 27. jūnija
noteikumu Nr. 384 "Noteikumi par decentralizēto
kanalizācijas sistēmu apsaimniekošanu
un reģistrēšanu" 6. punktu

Izdarīt Daugavpils pilsētas domes 2019. gada 28. jūnija saistošajos noteikumos Nr. 14 "Saistošie noteikumi par decentralizēto kanalizācijas pakalpojumu sniegšanas un uzskaites kārtību Daugavpils pilsētā" (Latvijas Vēstnesis, 2019, Nr. 150, Nr. 254) grozījumu un papildināt ar 25.1 punktu šādā redakcijā:

"25.1 Par sadzīves fekālo notekūdeņu novadīšanu augsnē vai citās šim nolūkam neparedzētās vietās piemēro naudas sodu līdz 100 naudas soda vienībām.".

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs I. Prelatovs

 

Daugavpils pilsētas domes 2020. gada 22. oktobra saistošo noteikumu Nr. 36 "Grozījums Daugavpils pilsētas domes 2019. gada 28. jūnija saistošajos noteikumos Nr. 14 "Saistošie noteikumi par decentralizēto kanalizācijas pakalpojumu sniegšanas un uzskaites kārtību Daugavpils pilsētā""
paskaidrojuma raksts

Paskaidrojuma raksta sadaļas Norādāmā informācija
1. Projekta nepieciešamības pamatojums Pamatojoties uz Valsts vides dienesta Daugavpils reģionālās vides pārvaldes skaidrojumu, ka likuma "Par piesārņojumu" 61. pantā noteiktā administratīvā atbildība nav attiecināma uz privātpersonu, kura novada sadzīves fekālo notekūdeņus augsnē vai citās šim nolūkam neparedzētās vietās, tika saņemts Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas viedoklis, ka administratīvā atbildība par sadzīves fekālo notekūdeņu novadīšanu augsnē vai citās šim nolūkam neparedzētās vietās nosakāma Daugavpils pilsētas domes 2019. gada 28. jūnija saistošajos noteikumos Nr. 14 "Saistošie noteikumi par decentralizēto kanalizācijas pakalpojumu sniegšanas un uzskaites kārtību Daugavpils pilsētā".
2. Īss projekta satura izklāsts Ar grozījumu saistošie noteikumi tiks papildināti ar 25.punktu, kas noteic, ka par sadzīves fekālo notekūdeņu novadīšanu augsnē vai citās šim nolūkam neparedzētās vietās piemēro naudas sodu līdz 100 naudas soda vienībām.
3. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz pašvaldības budžetu Nav iespējams veikt saistošo noteikumu finansiālo ietekmi uz pašvaldības budžetu, jo tā ir atkarīga no konstatētajiem pārkāpumiem un uzliktajiem sodiem.

Saistošo noteikumu izpildei jaunas institūcijas netiks veidotas.

4. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā Nav attiecināms.
5. Informācija par administratīvajām procedūrām Administratīvā pārkāpuma procesu par saistošajos noteikumos minētajiem pārkāpumiem līdz administratīvā pārkāpuma lietas izskatīšanai veiks Daugavpils pilsētas pašvaldības policija. Administratīvā pārkāpuma lietu izskatīs pašvaldības administratīvā komisija.
6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām Konsultācijas notika ar atbildīgajām institūcijām.

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs I. Prelatovs

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!