• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas dokumenti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.03.1998., Nr. 55/56 https://www.vestnesis.lv/ta/id/31565

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas dokumenti

Vēl šajā numurā

03.03.1998., Nr. 55/56

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas 6. Saeimas

1998. gada Ziemas sesija

7. burtnīca

23. februāris — 2. marts

Saeimas Prezidija

1998. gada 23. februāra sēdē

1. Sēdē izskatīja divpadsmit saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Prezidijs nolēma virzīt Tautas saskaņas partijas frakcijas izstrādāto likumprojektu “Par grozījumiem “Latvijas Darba likumu kodeksā”” kā priekšlikumu otrreizējā caurlūkošanā izskatāmajam likumprojektam “Grozījumi Latvijas Darba likumu kodeksā” (Reģ. nr. 902).

3. Saeimas Prezidijs apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1998. gada 26. februāra sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma izdevumu tāmi Armēnijas Republikas Nacionālās asamblejas prezidenta vizītei Latvijā 1998. gada 24. — 26. februārī.

5. Izskatīja Ārlietu komisijas priekšsēdētāja A.Rubina iesniegumu par Ārlietu komisijas delegācijas (piecu cilvēku sastāvā) plānoto vizīti uz Čehijas Republiku 1998. gada aprīlī.

Prezidijs nolēma atbalstīt delegācijas vizīti uz Čehijas Republiku un iekļaut tajā trīs cilvēkus.

6. Izskatīja P.Kļaviņa iesniegumu, kurā lūgts tehniski nodrošināt deputātam iespēju saņemt visus Saeimas sēdēs izskatāmos dokumentus, jo palīdzes I.Juknevičas rīcības dēļ deputāta darbs Saeimā ir apgrūtināts.

Prezidijs uzdeva Saeimas Kancelejai atrisināt minēto jautājumu. Deputāts saņēma jaunu dokumentu atvilknīšu atslēgu, kā arī tika nostiprināts dokumentu atvilknīšu bloks, lai turpmāk liegtu iespēju nepiederošām personām izņemt deputātiem paredzētos Saeimas sēžu materiālus.

Sakarā ar to, ka jautājumi, kas saistīti ar frakciju telpu, iekārtu un telefonu izmantošanu, ir nodoti frakciju kompetencē, Prezidijs lūdza deputātu P.Kļaviņu tos risināt ar LZS, KDS frakcijas vadību.

7. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: A.Amerikam (Saeimas 12. februāra sēdē); A.Čepānim (Saeimas 12. februāra sēdē); E.Grinovskim (Saeimas 5. februāra sēdē); A.Krastiņam (Saeimas 19. februāra sēdē); V.Stikutam (Saeimas 12. februāra sēdē); L.Tenim (Saeimas 15. janvāra sēdē); Ē.Zundam (Saeimas 12. februāra sēdē).

8. Piešķira komandējumus:

1) Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētājam Dz. Ābiķim laikā no 1998. gada 27. februāra līdz 1. martam uz semināru Vīnē (Austrija) par nacionālo minoritāšu lingvistiskajām tiesībām;

2) Saeimas datoru sektora Interneta speciālistam E.Gasiņam, vecākajai speciālistei I.Gailumai, tīkla administratorei I.Kapeniecei, vecākajam speciālistam M.Eglītim un Dokumentu nodaļas vecākajam konsultantam V.Vikmanim laikā no 1998. gada 17. marta līdz 22. martam uz izstādi “Ce BIT–98” Hannoverē (Vācija);

3) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem J.Ādamsonam un J.Bunkšam, Latvijas delegācijas priekšsēdētāja vietniekam M.Rudzītim, Baltijas asamblejas ģenerālsekretārei B.Jansonei un Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas sekretārei A.Jankevicai laikā no 1998. gada 5. marta līdz 8. martam uz Baltijas asamblejas Komunikāciju komitejas sēdi un semināru Antverpenē (Beļģija) par sadarbību ekonomiskajā jomā.

9. Pieņēma zināšanai deputāta J.Sinkas pārskatu par piedalīšanos Eiropas Padomes Parlamentu asamblejas 1998. gada sesijas pirmās kārtas sanāksmē Strasbūrā (Francija) laikā no 1998. gada 26. janvāra līdz 30. janvārim.

Saeimas sekretāra biedrs M.Rudzītis

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!