• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valdībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.01.1998., Nr. 13/14 https://www.vestnesis.lv/ta/id/31242

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr. 7

Par darba grupu Latvijas mazo ostu attīstības programmas izstrādei

Vēl šajā numurā

20.01.1998., Nr. 13/14

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

valdībā

Ministru kabineta Komitejas 19.janvāra sēdē

Akceptēts rīkojums projekts “Par Nolīgumu par kombinēto pārvadājumu organizāciju un ekspluatāciju satiksmē starp Eiropu un Āziju”.

Komiteja akceptēja rīkojuma projektus “Par valsts robežas joslas zemes Ludzas rajonā piešķiršanu Iekšlietu ministrijai” un “Par valsts robežas joslas zemes Krāslavas rajonā piešķiršanu Iekšlietu ministrijai”.

Akceptēts rīkojuma projekts “Par Latvijas Republikas valdības un Slovēnijas Republikas valdības līgumu par personu atpakaļuzņemšanu” un rīkojuma projekts “Par Latvijas Republikas valdības un Slovēnijas Republikas valdības līgumu par savstarpēju atteikšanos no vīzām”.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu “Iedzīvotāju ienākuma nodokļa avansa maksājumu noteikšanas kārtība”. Tie noteiks kārtību, kādā aprēķināms iedzīvotāju ienākuma nodokļa avansa maksājumu apmērs, no fiziskās personas taksācijas gada ienākumiem par individuālo darbu, darbu saskaņā ar uzņēmumu līgumu un uzņēmējdarbību, no kura ienākumiem jāmaksā iedzīvotāju ienākuma nodoklis, kā arī par neatkarīgo profesionālo darbību.

Akceptēts grozījumu projekts noteikumos “Kārtība, kādā ienākums no kokmateriālu un augoša meža pārdošanas apliekams ar iedzīvotāju ienākuma nodokli”. Ar šiem grozījumiem paredzēts atbrīvot juridiskas personas no pienākuma ieturēt iedzīvotāju ienākuma nodokli no personai izmaksājama augoša meža un kokmateriālu pārdošanas ienākuma izmaksas veidā.

Akceptēts noteikumu projekts “Bezpeļņas organizācijas valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Reģiona attīstība” statūti”. Sabiedrības uzdevums ir pārvaldīt Reģionālo fondu, lai īstenotu tā uzdevumus.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu “Par brīvprātīgu pievienošanos valsts pensiju apdrošināšanai”. Tie noteiks kārtību, kādā persona, kura sasniegusi 15 gadu vecumu un nav pakļauta obligātajai valsts sociālajai apdrošināšanai LR, brīvprātīgi pievienojas valsts pensiju apdrošināšanai.

Akceptēts noteikumu projekts “Par rūpniecisko zveju Latvijas Republikas teritoriālajos jūras ūdeņos un ekonomiskās zonas ūdeņos Baltijas jūrā un Rīgas jūras līcī”. Tie noteiks kārtību, kādā LR un ārvalstu fiziskās un juridiskās personas izmanto zivju resursus LR teritoriālajos jūras ūdeņos un ekonomiskās zonas ūdeņos Baltijas jūrā un Rīgas jūras līcī, kā arī noteiks ar rūpniecisko zveju saistīto zivju resursu zinātnisko izpēti un aizsardzību.

Akceptēts grozījumu projekts MK noteikumos “Par spirta un alkoholisko dzērienu kvalitāti un drošumu”. Grozījumi paredz precīzāk skaidrot terminu “gaistošu vielu koncentrācija”.

Komiteja akceptēja noteikumu projektus “Par Engures ezera dabas parka izveidošanu”. Akceptēts Engures ezera dabas parka padomes nolikuma projekts.

Akceptēts noteikumu projekts “Par pievienotās vērtības nodokļa deklarāciju”. Noteikumu projektā iekļauts pievienotās vērtības nodokļa veidlapas paraugs.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!