• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas Valsts prezidentam, Rīgā, Pilī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.11.1997., Nr. 308 https://www.vestnesis.lv/ta/id/31032

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Spānijas sadarbības paplašināšanu

Vēl šajā numurā

26.11.1997., Nr. 308

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Valsts prezidentam, Rīgā, Pilī:

Ekselence, Igaunijas tauta un es sūtām Jums un Latvijas tautai sirsnīgākos sveicienus un vislabākos novēlējumus Latvijas Neatkarības svētkos.

Šajā nozīmīgajā dienā es ar gandarījumu atceros mūsu neseno tikšanos Palangā un gribu uzsvērt, ka Igaunija augstu vērtē Latvijas pozīciju mūsu kopējās nostājas veidošanā, virzoties uz integrāciju Eiropas Savienībā un NATO.

Latvijas intereses ir arī Igaunijas intereses. Esmu to bieži uzsvēris, gan tiekoties ar Jums, gan dažādās sanāksmēs ar mūsu draugu un kolēģu piedalīšanos.

Izmantojot gadījumu, novēlu Jūsu ekselencei personisku labklājību, Latvijas tautai — laimi un uzplaukumu.

Ar cieņu,—

Lennarts Meri,

Igaunijas Republikas prezidents

Ekselence, priecājos sirsnīgi sveikt Jūs valsts svētkos. Latvijas sasniegumi, kas gūti kopš neatkarības atjaunošanas, ir iespaidīgi.

Mēs esam sajūsmināti par Latvijas panākumiem un ceram, ka mūsu valstu ciešās politiskās, kultūras un ekonomiskās saites kļūs stiprākas, jo Jūsu valsts virzās uz pilnīgu iekļaušanos rietumvalstu kopienā.

Kanādieši sūta Jums, Jūsu ģimenei un Latvijas tautai vislabākos vēlējumus.

Romeo Leblāns,

Kanādas ģenerālgubernators

Jūsu ekselence, man ir prieks sveikt Jūs, Latvijas Republikas valdību un tautu savā, Austrālijas valdības un tautas vārdā sakarā ar Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienu. Esmu pārliecināts, ka mūsu valstu draudzīgās attiecības attīstīsies un nostiprināsies.

Lūdzu, pieņemiet, Jūsu ekselence, manus visaugstākās cieņas apliecinājumus.

Viljams Dīns,

Austrālijas ģenerālgubernators

Godātais prezidenta kungs, Uzbekijas tautas, valdības un savā vārdā sveicu Jūs un Latvijas tautu Latvijas Republikas proklamēšanas dienā.

Izmantojot gadījumu, es vēlos apliecināt Uzbekistānas Republikas pastāvīgos centienus nostiprināt draudzību un sadarbību mūsu valstu starpā.

Esmu pārliecināts, ka labu, cieņā un uzticībā balstītu Uzbekistānas un Latvijas attiecību attīstība atbilst mūsu valstu interesēm.

Vēlu Jums, prezidenta kungs, panākumus un labklājību, Latvijas tautai — laimi un uzplaukumu.

Islams Karimovs,

Uzbekistānas Republikas prezidents

Sakarā ar Latvijas Republikas valsts svētkiem apsveikumus atsūtījuši arī Nepalas karalis, Taizemes karalis, Gambijas Republikas prezidents un daudzi citi apsveicēji.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!