• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas papīra ražošanas apjomiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.11.1997., Nr. 293/294 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30972

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas politiskās organizācijas

Vēl šajā numurā

11.11.1997., Nr. 293/294

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Valsts statistikas komiteja

Veids: informācija

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts Statistikas komitejas informācija

Par Latvijas papīra ražošanas apjomiem

1997.gada septembrī, rēķinot faktiskajās cenās, saražota rūpniecības produkcija 122,1 miljona latu vērtībā. Rēķinot produkcijas pieaugumu salīdzināmajās cenās (ņemot vērā inflāciju), rūpniecības produkcijas izlaide 1997.gada septembrī, salīdzinot ar pērnā gada septembri, pieauga par 10,9%, tai skaitā apstrādes rūpniecībā — par 12,5%, elektroenerģijā, gāzes un ūdens apgādē par 3%. Savukārt ieguves rūpniecībā un karjeru izstrādē saražotās produkcijas apjomi samazinājās par 20,3%.

1997.gada septembrī, salīdzinot ar aizvadītā gada septembri, lielākais produkcijas pieaugums bija celulozes, papīra un papīra izstrādājumu ražošanā — par 82,6%, apģērbu ražošanā, kažokādu apstrādē un krāsošanā — par 47,5%, elektrisko mašīnu un aparātu ražošanā — par 28,5%, izdevējdarbībā, poligrāfijā un ierakstu reproducēšanā — par 27,5%. Produkcijas apjomi samazinājās tādās nozarēs kā ādas un ādas izstrādājumu, apavu ražošana — par 13,6%, pārējo nemetālisko minerālu (ķieģeļu, cementa, kaļķu, ģipša, porcelāna, stikla) un to izstrādājumu ražošana — par 8,5%, gumijas un plastmasas izstrādājumu ražošana — par 7,3%.

1997.gada deviņos mēnešos salīdzinājumā ar analogu aizvadītā gada laika posmu saražotās rūpniecības produkcijas apjomi pieauguši par 2,7%.

Sagatavojusi VSK Rūpniecības un zvejniecības statistikas daļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!