• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sākas Valsts prezidenta valsts vizīte Somijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.11.1997., Nr. 287/288 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30864

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekas Baltijas valstu lauksaimniecības ministri

Vēl šajā numurā

04.11.1997., Nr. 287/288

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sākas Valsts prezidenta valsts vizīte Somijā

Šodien, 4.novembrī, sākas Latvijas Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa un Ainas Ulmanes kundzes valsts vizīte Somijas Republikā. Latvijas oficiālās delegācijas sastāvā uz Somiju dosies arī ārlietu ministrs Valdis Birkavs, iekšlietu ministrs Ziedonis Čevers, vides valsts ministrs Indulis Emsis, kā arī uzņēmēju delegācija.

Latvijas Valsts prezidents bijis darba vizītēs Somijas Republikā 1993.gada decembrī un 1994.gada novembrī, bet šā gada 27.martā Helsinkos notika Latvijas Valsts prezidenta un Somijas Republikas prezidenta tikšanās.

Šodien, valsts vizītes pirmajā dienā, pēc oficiālās sagaidīšanas ceremonijas Somijas Republikas Prezidenta pilī Helsinkos paredzēta tikšanās ar Somijas Republikas prezidentu Marti Ahtisāri, tad pēc abu prezidentu un delegāciju sarunām notiks Latvijas Valsts prezidenta un Somijas Republikas prezidenta preses konference. Tad — Latvijas Valsts prezidents un Latvijas delegācija noliks vainagus Hietaniemi kapsētā pie maršala Manerheima un Varoņu kapiem.

Pēcpusdienā — Somijas parlamenta apmeklējums, Latvijas Valsts prezidenta runa Pāsikivi biedrībā un vakarā — Prezidenta pilī svinīgās vakariņas, ko rīko Somijas Republikas prezidents un Eva Ahtisāri kundze par godu Latvijas Valsts prezidentam un Ainai Ulmanes kundzei.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!