• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta apbalvošanas padomes 6. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.10.1997., Nr. 255/257 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30771

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta Komitejas 6. oktobra sēde

Vēl šajā numurā

07.10.1997., Nr. 255/257

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Apbalvošanas padomes 6.oktobra sēdē

Vakar, 6.oktobrī, Apbalvošanas padome, kuru vada Ministru prezidenta biedrs Juris Kaksītis, apstiprināja trīs pieteikumu izskatīšanu par apbalvošanu ar Ministru kabineta balvām (5000 latu naudas summa, goda diploms un krūšu nozīme). 20.oktobra Apbalvošanas padomes sēdē tiks lemts par MK balvas piešķiršanu Latvijas Medicīnas akadēmijas P.Stradiņa slimnīcas Otorinolaringoloģijas centra vadītājam prof. Ernestam Gaudiņam, Kandavas pilsētas un lauku teritorijas domes priekšsēdētājam Dainim Rozenfeldam un Rīgas Zooloģiskā dārza direktora vietniekam zinātniskajā darbā Jurim Zvirgzdam-Zvirgzdiņam.

Apbalvošanas padome atbalstīja priekšlikumu apbalvot ar Ministru kabineta Atzinības rakstu Rīgas Zooloģiskā dārza direktoru Rolandu Grīziņu par īpašiem nopelniem Rīgas Zooloģiskā dārza straujā augšupejā. Par nopelniem Rīgas Zooloģiskā dārza ekspozīciju pilnveidošanā un sekmēm reto dzīvnieku vairošanā padome atbalstīja Rīgas Zooloģiskā dārza zīdītāju nodaļas vadītāja Pētera Petrova apbalvošanu ar Ministru kabineta Atzinības rakstu.

Rolands Grīziņš strādā Zooloģiskajā dārzā no 1991.gada un no 1995.gada ir Zooloģiskā dārza direktors. Strādājot RZD, viņš galveno vērību veltījis jaunu, mūsdienu prasībām atbilstošu dzīvnieku mītņu celšanai, kā arī infrastruktūras sakārtošanai. R.Grīziņa vadībā uzcelti ap 20 jaunu Eiropas akvāriju un zoodārzu asociācijas standartiem atbilstošu objektu. Apmeklētāju skaits no 1993.gada līdz 1996.gadam pieaudzis gandrīz trīskārt (par 289 procentiem).

Pēteris Petrovs strādā Rīgas Zooloģiskajā dārzā no 1979.gada, kopš 1996.gada ir Zīdītāju nodaļas vadītājs. Sevišķi nozīmīgi P.Petrova panākumi ir Pasaules Sarkanajā grāmatā iekļauto dzīvnieku vairošanā. Izdevies panākt regulāru pēcnācēju rašanos mazajiem loriem. Šogad sekmīgi vairojušies Amūras tīģeri.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!