• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
No Latvijas - Ķīpsalā, no Ķīpsalas pasaulē (turpinājums). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.09.1997., Nr. 217 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30531

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidents

Vēl šajā numurā

04.09.1997., Nr. 217

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

informācija

No Latvijas — Ķīpsalā,

no Ķīpsalas — pasaulē

Savukārt ASV vēstniecības darbiniece Jolanta Andersone “LV” pastāstīja, ka Amerikas lauksaimniecības nozares uzņēmēji ir ieinteresēti pārdot savus ražojumus ne tikai Baltijā, bet atrast ceļu arī uz NVS tirgu. Tādēļ viņi piedalās izstādē ar informatīvo stendu un cer, ka ASV un Latvijas uzņēmējiem un tirgotājiem izveidosies vēl ciešāka sadarbība nekā līdz šim.

Bet Lietuvas akciju sabiedrība “Šauļu piens” savu produkciju deva arī nobaudīt, un tirdzniecības daļas priekšnieks Povils Dabašinskis ir pārliecināts, ka, neraugoties uz Latvijas piensaimnieku sīvo konkurenci, arī Šauļu izstrādājumi varētu iekārdināt latviešu patērētājus.

“BT 1” direktors Viesturs Tīle teica, ka “Rīga Food” ir ļoti dinamiska izstāde, jo šeit nereti aizsākas sarunas par ļoti strauju sadarbību un ātru preču piegādi (to apliecina izstādes dalībnieku aptauja). Tādēļ šī ir ne tikai informatīva, bet arī līgumu slēgšanai izdevīga izstāde, kas Ķīpsalā būs skatāma līdz 6. septembrim.

Rūta Bierande, “LV”

lauksaimniecības nozares

redaktore

Koleģiālā sarunā (no kreisās): a.s. “Laima” ģenerāldirektors Ivars Kalvišķis un a.s. “Ave Lat Grupa” valdes priekšsēdētājs un ģenerāldirektors Ēriks Masteiko

Rāda un piedāvā a.s. “Ave Lat Grupas” “Rīgas maiznieka” stends

Foto: Arnis Blumbergs, “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!