• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Akcionāru sapulce. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.08.1997., Nr. 212 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30454

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Konkursi

Vēl šajā numurā

27.08.1997., Nr. 212

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Akcionāru sapulce

Akciju sabiedrības “LODE” akcionāru kārtējā pilnsapulce notiks 1997.gada 27.septembrī pulksten 11 a/s “Lode” konferenču zālē Liepas pagastā, Cēsu rajonā, LV—4128.

Darba kārtībā:

1. Par akciju sabiedrības “Lode” 1997.gada I pusgada darbības pārskatu.

2. Par akciju sabiedrības “Lode” statūtu grozījumiem.

Akcionāru reģistrēšana notiks pilnsapulces dienā — 1997.gada 27.septembrī no pulksten 9 līdz 10.30 a/s “Lode” konferenču zālē.

Akcionāri pilnsapulcē var piedalīties personīgi vai ar savu pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību.

Akcionāriem, kuri dereģistrējuši akcijas, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personību apliecinošs dokuments un vērtspapīru konta turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta vērtspapīru bloķēšana.

Akcionāriem, kuri nav dereģistrējuši akcijas, pase vai cits personību apliecinošs dokuments.

Pārstāvim vai pilnvarniekam, reģistrējoties jāuzrāda notariāli apstiprināta (lauku apvidū dzīvojošiem vietējā pašvaldībā apstiprināta) rakstiska pilnvara, pārstāvja pilnvarnieka personību apliecinošs dokuments, bet gadījumā, ja pārstāvāmā akcionāra akcijas ir dereģistrētas, arī vērtspapīru konta turētāja izsniegta kvīts par akciju bloķēšanu.

A/s “Lode” akcionāri var pieteikt savu akciju bloķēšanu savam vērtspapīru konta turētājam ne vēlāk kā līdz 1997.gada 16.septembrim (darba dienas beigas).

Dereģistrēto akciju īpašnieki vai to pārstāvji/pilnvarnieki, kuri reģistrējoties nevarēs uzrādīt vērtspapīru konta turētāja kvīti, kas apliecina, ka akcijas ir bloķētas, nevarēs sapulcē piedalīties.

Ar pilnsapulcē apspriežamo jautājumu lēmumu projektiem a/s “Lode” akcionāri varēs iepazīties a/s “Lode” administrācijas sekretariātā no šā gada 22.septembra katru darbdienu no pulksten 9 līdz 17.

Priekšlikumus un ierosinājumus par darba kārtības jautājumu lēmumu projektiem lūdzam iesniegt a/s “Lode” valdei līdz pilnsapulces sākumam.

Akciju sabiedrības “Lode” valde

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!