• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru Kabineta 20. augusta sēdē Par Latvijas diplomātisko misiju vadītāju tikšanos Par Robežsardzes dienestu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.08.1997., Nr. 209 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30373

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Augstākās tiesas Senāta spriedums

Par darba līgumu noslēgšanu, ja izbeidzas valsts civildienesta tiesiskais statuss

Vēl šajā numurā

21.08.1997., Nr. 209

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 20. augusta sēdē

Vakar, 20. augustā, Ministru kabinets uzklausīja un pieņēma zināšanai ekonomikas ministra Ata Sausnīša sniegto informāciju par Valsts investīciju programmu 1998. gadam un par valsts investīciju programmā ministriju iesniegtajiem rekonstrukcijas projektiem 1998.–2000. gadam. Ekonomikas ministrijai uzdots saskaņot ar nozaru ministrijām valsts investīciju programmas projektu un līdz šā gada 21. augustam iesniegt Valsts kancelejā.

Plānots paredzēt kopējo budžeta finansējumu Valsts investīciju programmai 41,8 miljonu latu apmērā, valsts investīciju programmas realizēšanai nepieciešamais kopējo izsniedzamo valsts garantiju apjoms 38,4 miljonu latu apmērā un kopējais valdības aizdevumu apjoms 42,1 miljona latu apmērā.

Valdības preses departaments

Par Latvijas diplomātisko misiju vadītāju tikšanos

Šodien Rīgā sākas mūsu valsts diplomātisko misiju vadītāju divu dienu darba sanāksme par Latvijas integrāciju Eiropas Savienībā.

Sanāksmē piedalīsies Latvijas Republikas Valsts prezidents Guntis Ulmanis un Ministru prezidents Guntars Krasts, kā arī augstas Saeimas un ministriju amatpersonas. Sanāksmi atklās ārlietu ministrs Valdis Birkavs. Diplomātisko misiju vadītāji tiks informēti par mūsu valsts integrācijas procesa norisi dažādās tautsaimniecības nozarēs.

“LV” informācija

Par Robežsardzes dienestu

Vakar, 20. augustā, iekšlietu ministrs Ziedonis Čevers pieņēma robežsardzes vadītāju Gunāru Dāboliņu un viņa vietnieku Jāni Juliku. Sarunas laikā tika spriests par stāvokli Robežsardzes dienestā pēc šīs struktūrvienības pārņemšanas no Aizsardzības ministrijas Iekšlietu ministrijas pārraudzībā. Valsts aizsardzības plāna ietvaros tika skatīta robežsardzes sadarbība ar NBS.

Tikšanās dalībnieki secināja, ka nepieciešams pasteidzināt likuma “Par robežsardzi” pieņemšanu, kas pašlaik ir Saeimā otrajā lasījumā. Patlaban no vairāk nekā 3200 robežsardzei paredzētā personāla robežas apsargā 2000 cilvēku, kurus līdz nākamā gada jūlijam paredzēts apmācīt atbilstoši ES prasībām, līdz ar robežsardzes pāriešanu no obligātā dienesta uz profesionālo. Robežsardzes darbs ir uzlabojies. Latvijā pēdējā laikā nav ieceļojuši nelegālie imigranti. Tajā pašā laikā Lietuvā aizturētas 1000 personas, kas nelegāli šķērsojušas šīs valsts robežu.

Tiekoties ar Z. Čeveru, robežsardzes vadītāji pievērsās arī jautājumam par to, ka uz valsts robežas veidojas garas rindas. Robežsargi uzsvēra, ka to cēlonis tomēr galvenokārt ir garas un sarežģītas formalitātes, nevis robežsardzes neizdarība.

IeM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!