• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Valsts prezidenta. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.07.1997., Nr. 191 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30163

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidentam Guntim Ulmanim no Ministru prezidenta Andra Šķēles

Vēl šajā numurā

29.07.1997., Nr. 191

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie Valsts prezidenta

— vēstnieks Apvienotajā Karalistē

Vakar, 28.jūlijā, Valsts prezidents Guntis Ulmanis tikās ar Latvijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotajā Karalistē Normanu Penki.

Vēstnieks informēja Valsts prezidentu par vēstniecības darbu. Tika runāts arī par ekonomisko reformu procesu valstī un aizvadītās nedēļas notikumiem Latvijas politiskajā dzīvē. Gan vēstnieks, gan Valsts prezidents izteica pārliecību, ka iesāktais reformu kurss valstī tiks sekmīgi turpināts. Tāpat tika pārrunāti jautājumi, kas saistīti ar Eiropas Savienības paplašināšanos.

— Francijas vēstnieks

Vakar 28.jūlijā, Valsts prezidents Guntis Ulmanis tikās ar Francijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Bernāru Ponsē.

Vēstnieks nodeva Latvijas Valsts prezidentam Francijas prezidenta Žaka Širaka ielūgumu Guntim Ulmanim piedalīties otrajā Eiropas Padomes valstu un valdību vadītāju konferencē šī gada 10. un 11.oktobrī Strasbūrā. B.Ponsē nodeva G.Ulmanim arī Ž.Širaka pateicības vēstuli par apsveikumu Francijas nacionālajos svētkos — Bastīlijas ieņemšanas dienā — 14.jūlijā. Valsts prezidents ar pateicību pieņēma ielūgumu un izteica pārliecību, ka gaidāmā galotņu tikšanās Strasbūrā būs ļoti produktīva.

B.Ponsē sacīja, ka Francija ļoti augstu vērtē morālo stāju, ko Latvijas Valsts prezidents G.Ulmanis paudis savā runā Eiropas Padomē pagājušā gada septembrī.

Tikšanās laikā Latvijas Valsts prezidents informēja vēstnieku par aizvadītās nedēļas notikumiem Latvijas politiskajā dzīvē. Valsts prezidents pauda pārliecību, ka iesāktais reformu kurss valstī tiks turpināts un ka pēdējo divu mēnešu laikā ir palielinājies politiskās atklātības līmenis, kas arī vērtējams pozitīvi.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!