• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par mantas atsavināšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.07.1997., Nr. 187 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30121

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sludinājumi, paziņojumi, reklāma

Vēl šajā numurā

23.07.1997., Nr. 187

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par mantas atsavināšanu

Zemkopības ministrija saskaņā ar likumu “Par valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas kārtību” un Ministru kabineta noteikumiem Nr.325 “Likuma “Par valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas kārtību” piemērošanas noteikumi”

izsludina šādas kustamās mantas atsavināšanu:

— Audi 80, 1992. gada izlaidums .

1. LR Zemkopības ministrijas pakļautībā, pārraudzībā un pārziņā esošās iestādes mantu var apskatīt Rīgā, Republikas laukumā 2, desmit dienu laikā no publicēšanas dienas, katru dienu no pulksten 9 līdz 12, iepriekš piesakoties pa tālruni 7027587.

2. LR Zemkopības ministrijas pakļautībā, pārraudzībā un pārziņā esošām iestādēm, kas vēlas mantu iegūt bez atlīdzības, jāpiesakās Zemkopības ministrijā no 1997. gada 18. jūlija līdz 1997. gada 30. jūlijam.

Adrese: Zemkopības ministrija, Republikas laukumā 2, Rīga, LV–1981; telefakss7027512.

Rakstiski pieteikumi iesniedzami personiski vai nosūtāmi pa pastu vai telefaksu, norādot, kādu mantu LR Zemkopības ministrijas pakļautībā, pārraudzībā un pārziņā esošās iestādes vēlas iegūt, kā arī iestādes adresi, tālruni, numuru un pilnvaroto personu.

Pieteikumi, kurus Zemkopības ministrija saņems pirms minētā pieteikšanās termiņa, tiks uzskatīti par pieteikšanās termiņa pirmajā dienā saņemtiem.

3. Manta tiks nodota bez atlīdzības tai LR Zemkopības ministrijas pakļautībā, pārraudzībā un pārziņā esošai iestādei, kura pirmā uz to pieteiksies. Ja uz vienu un to pašu mantu vienlaikus (vienā dienā) pieteiksies vairākas LR Zemkopības ministrijas pakļautībā, pārraudzībā un pārziņā esošās iestādes, tad ieguvēju noteiks ar izlozi.

4. Mantas, uz kurām nepieteiksies neviena LR Zemkopības ministrijas pakļautībā, pārraudzībā un pārziņā esošās iestāde, pēc minētā termiņa tiks atsavinātas atklātā izsolē, par kuru tiks publicēts jauns sludinājums.l

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!