• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Liepājas pilsētas dome
Republikas pilsētas domes publicē saistošos noteikumus un to paskaidrojuma rakstu. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas, ja tajos nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš.

Pirms republikas pilsētas domes vēlēšanām republikas pilsētu vēlēšanu komisijas publicē reģistrētos deputātu kandidātu sarakstus, pēc vēlēšanām – informāciju par pilsētas domē ievēlētajiem deputātiem.

TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Liepājas pilsētas domes 2018. gada 19. aprīļa saistošie noteikumi Nr. 10 "Par Liepājas pilsētas domes 2012.gada 25.oktobra saistošo noteikumu Nr.19 "Par maksimālajiem tarifiem pasažieru pārvadājumiem ar vieglajiem taksometriem Liepājas pilsētā" atzīšanu par spēku zaudējušiem". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 18.05.2018., Nr. 97 https://www.vestnesis.lv/op/2018/97.15

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Garkalnes novada domes saistošie noteikumi Nr. 5

Par Garkalnes novada domes saistošo noteikumu publicēšanas vietu

Vēl šajā numurā

18.05.2018., Nr. 97

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Liepājas pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 10

Pieņemts: 19.04.2018.

OP numurs: 2018/97.15

2018/97.15
RĪKI

Liepājas pilsētas domes saistošie noteikumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Liepājas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.10

Liepājā 2018.gada 19.aprīlī (prot. Nr.6, 13.§)

Par Liepājas pilsētas domes 2012.gada 25.oktobra saistošo noteikumu Nr.19 "Par maksimālajiem tarifiem pasažieru pārvadājumiem ar vieglajiem taksometriem Liepājas pilsētā" atzīšanu par spēku zaudējušiem

Izdoti saskaņā ar 2017.gada 28.septembra likuma
"Grozījumi Autopārvadājumu likumā" 7.punktu
un Ministru kabineta 2018.gada 6.marta noteikumiem Nr.148
"Prasības plānošanas reģiona un republikas pilsētas
speciālās atļaujas (licences) saņemšanai un kārtība,
kādā veicami pasažieru komercpārvadājumi ar taksometru"

Atzīt par spēku zaudējušiem Liepājas pilsētas domes 2012.gada 25.oktobra saistošos noteikumus Nr.19 "PAR MAKSIMĀLAJIEM TARIFIEM PASAŽIERU PĀRVADĀJUMIEM AR VIEGLAJIEM TAKSOMETRIEM LIEPĀJAS PILSĒTĀ" (Latvijas Vēstnesis, 2012., 193.nr.).

Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs U.Sesks

 

Saistošo noteikumu "Par Liepājas pilsētas domes 2012.gada 25.oktobra saistošo noteikumu Nr.19 "Par maksimālajiem tarifiem pasažieru pārvadājumiem ar vieglajiem taksometriem Liepājas pilsētā" atzīšanu par spēku zaudējušiem"
paskaidrojuma raksts

Paskaidrojuma raksta sadaļas

Norādāmā informācija

1. Projekta nepieciešamības pamatojums 2018.gada 1.martā stājās spēkā 2017.gada 28.septembra likums "Grozījumi Autopārvadājumu likumā", saskaņā ar kura 7.punktu no Autopārvadājumu likuma 39.panta izslēgta piektā daļa, kura paredzēja, ka maksimālo maksu (tarifus) par pasažieru un bagāžas pārvadājumiem ar vieglo taksometru nosaka pašvaldība, kura izsniedz speciālās atļaujas (licences) šiem pārvadājumiem. Savukārt Ministru kabineta 2018.gada 6.marta noteikumu Nr.148 "Prasības plānošanas reģiona un republikas pilsētas speciālās atļaujas (licences) saņemšanai un kārtība, kādā veicami pasažieru komercpārvadājumi ar taksometru" 8.punkts paredz, lai saņemtu speciālo atļauju (licenci) pārvadātājs paziņo par pārvadājumu tarifiem. Līdz ar to pašvaldība vairs nenosaka maksimālos tarifus par pasažieru un bagāžas pārvadājumiem ar vieglo taksometru un pārvadātājs turpmāk varēs brīvi noteikt braukšanas maksu (tarifu) par pakalpojumu

Ņemot vērā minēto, pašvaldības saistošie noteikumi ir jāatzīst par spēku zaudējušiem.

2. Īss projekta satura izklāsts Saistošo noteikumu projekts paredz atzīt par spēku zaudējušiem Liepājas pilsētas domes 2012.gada 25.oktobra saistošos noteikumus Nr.19 "PAR MAKSIMĀLAJIEM TARIFIEM PASAŽIERU PĀRVADĀJUMIEM AR VIEGLAJIEM TAKSOMETRIEM LIEPĀJAS PILSĒTĀ".
3. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz pašvaldības budžetu Nav tiešas ietekmes.
4. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz sociāli ekonomisko stāvokli (uzņēmējdarbības vidi) pašvaldības teritorijā Nav tiešas ietekmes.
5. Informācija par administratīvajām procedūrām Saistošie noteikumi tiks nosūtīti Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai, publicēti oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un pašvaldības mājaslapā www.liepaja.lv.
6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām Nav notikušas.

Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs U.Sesks

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!