• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents Eiropas rekonstrukcijas un attīstības bankas konferencē Londonā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.04.1997., Nr. 95/96 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29735

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Triju Zvaigžņu ordeņa domes paziņojums

Par apbalvošanu ar Triju Zvaigžņu ordeni

Vēl šajā numurā

15.04.1997., Nr. 95/96

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas konferencē Londonā

13. un 14. aprīlī Ministru prezidents A.Šķēle piedalījās gadskārtējā Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas (ERAB) konferencē Londonā. Uz konferenci kopā ar Ministru prezidentu devušies arī finansu ministrs Roberts Zīle, satiksmes ministrs Vilis Krištopans un Privatizācijas aģentūras ģenerāldirektors Jānis Naglis.

Svētdien, 13. aprīlī, tiekoties ar Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas (ERAB) prezidentu Žaku de Laruzjē, Ministru prezidents A.Šķēle izklāstīja Latvijas valdības plānus ekonomisko reformu un privatizācijas procesu turpināšanai un aicināja ERAB iesaistīties Latvijas valdības programmās.

ERAB prezidents izteica atzinību Latvijas valdības politikai un apliecināja bankas ieinteresētību piedalīties dažādos projektos Latvijā.

Pirmdien, 14. aprīlī, Ministru prezidents A.Šķēle uzstājās ERAB ar ziņojumu par stāvokli valstī, informējot par politisko un ekonomisko situāciju, kā arī par valdības darbību, īstenojot ekonomiskās reformas.

Vizītes ietvaros Ministru prezidents A.Šķēle vakar tikās arī ar Londonas lordmēru Viljamu Rodžeru Korku. Pārrunāti abu valstu attiecību jautājumi, akcentējot ekonomisko sadarbību.

Ministru prezidents uzstājās Londonas direktoru institūtā ( Institute of Directors ) ar uzrunu par Latvijas panākumiem ekonomikas attīstībā, labvēlīgo investīciju klimatu, kā arī par biznesa un investīciju iespējām britu uzņēmējiem Latvijā. Pasākums izraisīja lielu britu uzņēmēju interesi. Tajā piedalījās britu rūpniecības konfederācijas, ekonomikas ministrijas, kā arī uzņēmumu “Cable & Wireless”, “Shell”, “Crown agents”, lielāko banku un finansu institūciju pārstāvji. Tikšanās laikā pārrunātas iespējas, kā uzlabot britu uzņēmēju darbību Latvijā.

Vizītes laikā Londonā Ministru prezidents sniedza interviju laikrakstam “Financial Times”.

Šodien Ministru prezidents atgriežas Rīgā.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!