• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija publicē:
  • lēmumus par tarifu aprēķināšanas metodiku un lēmumus, ar kuriem noteikts tarifs;
  • noteikumus par Regulatoram regulāri iesniedzamās informācijas veidiem, apjomu un iesniegšanas termiņiem;
  • vispārējās atļaujas noteikumus;
  • ziņojumus par izmaksu aprēķināšanas un attiecināšanas metodikas ievērošanu un ziņojumus, kuros informē par universālā pakalpojuma saistību tīrajām izmaksām.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2017. gada 21. decembra lēmums Nr. 1/36 "Informācijas iesniegšanas noteikumi enerģētikas nozarē". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 28.12.2017., Nr. 257 https://www.vestnesis.lv/op/2017/257.11

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas lēmums Nr. 1/37

Grozījumi Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2014.gada 23.oktobra lēmumā Nr.1/14 "Vispārējās atļaujas un reģistrācijas noteikumi ūdenssaimniecības nozarē"

Vēl šajā numurā

28.12.2017., Nr. 257

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija

Veids: lēmums

Numurs: 1/36

Pieņemts: 21.12.2017.

OP numurs: 2017/257.11

2017/257.11
RĪKI

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas lēmumi: Šajā laidienā 9 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmums Nr.1/36

Rīgā 2017.gada 21.decembrī (prot. Nr.46, 18.p.)

Informācijas iesniegšanas noteikumi enerģētikas nozarē

Izdoti saskaņā ar likuma
"Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem"
25.panta pirmo daļu, Elektroenerģijas tirgus likuma
8.panta sesto daļu un Enerģētikas likuma
5.panta piekto daļu

I. Vispārīgie jautājumi

1. Informācijas iesniegšanas noteikumi enerģētikas nozarē (turpmāk – noteikumi) nosaka kārtību, kādā energoapgādes komersants iesniedz informāciju Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (turpmāk – regulators), kā arī iesniedzamās informācijas saturu, apjomu un iesniegšanas termiņus.

2. Energoapgādes komersants iesniedz informāciju regulatoram tā noteiktajā kārtībā.

3. Energoapgādes komersants iesniedz regulatoram licences nosacījumos vai vispārējās atļaujas noteikumos paredzēto informāciju noteiktajos termiņos.

4. Energoapgādes komersants reizi gadā divu nedēļu laikā pēc Gada pārskatu un konsolidēto gada pārskatu likumā noteiktā termiņa gada pārskata iesniegšanai Valsts ieņēmumu dienestā iesniedz regulatoram peļņas vai zaudējumu aprēķinu, bilanci un naudas plūsmas pārskatu atsevišķi par katru sabiedriskā pakalpojuma veidu saskaņā ar energoapgādes komersanta grāmatvedības uzskaites sistēmu, ievērojot Gada pārskatu un konsolidēto gada pārskatu likuma prasības un ņemot vērā attiecīgos grāmatvedības standartus.

II. Informācijas iesniegšana elektroenerģijas un siltumenerģijas apgādē

5. Energoapgādes komersants, kas veic elektroenerģijas sadali, iesniedz regulatoram šādu informāciju:

5.1. reizi gadā līdz 31.martam – noteikumu 1.pielikumā noteikto investīciju plānu nākamajiem pieciem gadiem un atskaiti par investīciju plāna izpildi pārskata gadā iesniedz sadales sistēmas operators, kurš apkalpo vairāk nekā 100 000 lietotājus; pārējie sadales sistēmas operatori iesniedz atskaiti, aizpildot investīciju plāna izpildi pārskata gadā un nākamā perioda plānotās investīcijas;

5.2. reizi gadā līdz 31.martam – noteikumu 2.pielikumā noteikto atskaiti par pārskata gada tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem un sadalītajiem elektroenerģijas apjomiem;

5.3. reizi gadā līdz 31.martam – noteikumu 3.pielikumā noteikto atskaiti par elektroenerģijas sadales pakalpojuma kvalitāti pārskata gadā;

5.4. reizi ceturksnī, attiecīgi līdz 1.februārim, 1.maijam, 1.augustam un 1.novembrim – noteikumu 4.pielikumā noteikto atskaiti par kalendārajos mēnešos sadalītajiem elektroenerģijas apjomiem un lietotāju skaitu, kas saņem elektroenerģiju no pēdējā garantētā piegādātāja;

5.5. reizi ceturksnī, attiecīgi līdz 1.februārim, 1.maijam, 1.augustam un 1.novembrim – atskaiti pa kalendārajiem mēnešiem attiecīgajā ceturksnī, norādot elektroenerģijas tirgotājus, kuri tirgo elektroenerģiju mājsaimniecības lietotājiem un citiem lietotājiem, kā arī norādot katru tirgotāju (tajā skaitā pēdējās garantētās piegādes pakalpojuma sniedzēju) un tā attiecīgo lietotāju skaitu uz mēneša sākumu;

5.6. reizi gadā līdz 31.martam – noteikumu 5.pielikumā noteikto atskaiti par elektroenerģijas galalietotāju pieprasītajām kopējām pieslēguma jaudām atbilstoši sprieguma pakāpei un elektroenerģijas lietotāju patēriņa līmeņa grupām.

6. Energoapgādes komersants, kas veic elektroenerģijas pārvadi, iesniedz regulatoram šādu informāciju:

6.1. reizi gadā līdz 31.martam – noteikumu 6.pielikumā noteikto atskaiti par pārskata gada tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem un pārvadītajiem elektroenerģijas apjomiem;

6.2. reizi ceturksnī, attiecīgi līdz 1.februārim, 1.maijam, 1.augustam un 1.novembrim –noteikumu 7.pielikumā noteikto atskaiti par kalendārajos mēnešos pārvadītajiem elektroenerģijas apjomiem.

7. Energoapgādes komersants, kas veic elektroenerģijas tirdzniecību, reizi ceturksnī, attiecīgi līdz 1.februārim, 1.maijam, 1.augustam un 1.novembrim, iesniedz regulatoram noteikumu 8.pielikumā noteikto atskaiti pa kalendārajiem mēnešiem attiecīgajā ceturksnī, norādot ieņēmumus no elektroenerģijas tirdzniecības (bez sistēmas pakalpojumiem, bez pievienotās vērtības nodokļa, bez obligātā iepirkuma un jaudas komponentēm), mēnesī pārdotās elektroenerģijas apjomu, kā arī tirdzniecības līgumu skaitu, nodalot pieprasīto informāciju pēc lietotāja izvēlētā līguma veida.

8. Papildus 7.punktā noteiktajam publiskais tirgotājs iesniedz regulatoram šādu informāciju:

8.1. reizi gadā līdz 1.februārim – informāciju par tādās elektrostacijās uzstādītajām elektriskajām jaudām pārskata gada beigās, kuru saražoto elektroenerģiju iepērk publiskais tirgotājs;

8.2. reizi ceturksnī, attiecīgi līdz 20.janvārim, 20.aprīlim, 20.jūlijam un 20.oktobrim – informāciju par iepriekšējā ceturksnī pa kalendārajiem mēnešiem iepirktās elektroenerģijas daudzumu, obligātā iepirkuma izmaksas, vidējo elektroenerģijas iepirkuma cenu un papildu izdevumus, salīdzinot ar tāda paša apjoma elektroenerģijas iepirkumu elektroenerģijas tirgū, par katru ražotāju, kurš pārdod elektroenerģiju publiskam tirgotājam obligātā iepirkuma ietvaros, atsevišķi nodalot ražotājus, kas elektroenerģiju ražo koģenerācijā un obligātā iepirkuma tiesības ieguvuši saskaņā ar Elektroenerģijas tirgus likuma 28.pantu, un ražotājus, kas elektroenerģiju ražo elektrostacijās, izmantojot atjaunojamos energoresursus, un obligātā iepirkuma tiesības ieguvuši saskaņā ar Elektroenerģijas tirgus likuma 29.pantu vai elektroenerģiju publiskajam tirgotājam pārdod saskaņā ar Elektroenerģijas tirgus likuma pārejas noteikumu 52.punktu.

9. Energoapgādes komersants, kas veic elektroenerģijas ražošanu hidroelektrostacijā, iesniedz regulatoram reizi ceturksnī, attiecīgi līdz 1.februārim, 1.maijam, 1.augustam un 1.novembrim, noteikumu 9.pielikumā noteikto atskaiti par kalendārajos mēnešos saražotajiem elektroenerģijas apjomiem, pašpatēriņu, zudumiem un realizētās (tīklā nodotās) elektroenerģijas daudzumu, kā arī elektroenerģijas pārdošanas cenu un ieņēmumiem no elektroenerģijas realizācijas.

10. Energoapgādes komersants, kas veic elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu koģenerācijā, kur koģenerācijas iekārtu uzstādītā elektriskā jauda katrā atsevišķajā koģenerācijas stacijā ir lielāka par vienu megavatu, reizi kalendārajā gadā līdz 31.martam iesniedz regulatoram noteikumu 10.pielikumā noteikto atskaiti par pārskata gadā sniegto pakalpojumu apjomu, izmaksām, tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem.

11. Energoapgādes komersants, kas veic siltumenerģijas ražošanu, pārvadi un sadali un tirdzniecību, kā arī energoapgādes komersants, kas veic elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu koģenerācijā, kur koģenerācijas iekārtu uzstādītā elektriskā jauda katrā atsevišķajā koģenerācijas stacijā nav lielāka par vienu megavatu, reizi kalendārajā gadā līdz 31.martam iesniedz regulatoram noteikumu 11.pielikumā noteikto atskaiti par pārskata gadā sniegto pakalpojumu apjomu, izmaksām, tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem.

12. Energoapgādes komersants, kas veic elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu koģenerācijā, kur koģenerācijas iekārtu uzstādītā elektriskā jauda katrā atsevišķajā koģenerācijas stacijā ir lielāka par vienu megavatu, līdz mēneša trešajai darbdienai vai līdz dienai, kas noteikta tarifu piemērošanas lēmumā, iesniedz regulatoram noteikumu 12.pielikumā noteikto atskaiti par iepriekšējā mēneša faktiskajiem rādītājiem.

13. Energoapgādes komersants, kas veic siltumenerģijas ražošanu, pārvadi un sadali un tirdzniecību, kā arī energoapgādes komersants, kas veic elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu koģenerācijā, kur koģenerācijas iekārtu uzstādītā elektriskā jauda katrā atsevišķajā koģenerācijas stacijā nav lielāka par vienu megavatu, līdz mēneša trešajai darbdienai vai līdz dienai, kas noteikta tarifu piemērošanas lēmumā, iesniedz regulatoram noteikumu 13.pielikumā noteikto atskaiti par iepriekšējā mēneša faktiskajiem rādītājiem.

14. Energoapgādes komersants, kas veic elektroenerģijas ražošanu vēja elektrostacijā, reizi kalendārajā gadā līdz 31.martam iesniedz regulatoram noteikumu 14.pielikumā noteikto atskaiti par pārskata gada tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem.

III. Informācijas iesniegšana dabasgāzes apgādē

15. Energoapgādes komersants, kas veic dabasgāzes sadali, iesniedz regulatoram šādu informāciju:

15.1. reizi gadā līdz 31.martam – noteikumu 15.pielikumā noteikto investīciju plānu nākamajiem pieciem gadiem un atskaiti par investīciju plāna izpildi pārskata gadā;

15.2. reizi gadā līdz 31.martam – noteikumu 16.pielikumā noteikto atskaiti par pārskata gada tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem un sadalītajiem dabasgāzes daudzumiem;

15.3. reizi ceturksnī, attiecīgi līdz 1.februārim, 1.maijam, 1.augustam un 1.novembrim – noteikumu 17.pielikumā noteikto atskaiti pa kalendārajiem mēnešiem par lietotājiem nodotās dabasgāzes daudzumiem;

15.4. reizi gadā līdz 31.martam – noteikumu 18.pielikumā noteikto atskaiti par dabasgāzes sadales pakalpojuma kvalitāti pārskata gadā;

15.5. reizi ceturksnī, attiecīgi līdz 1.februārim, 1.maijam, 1.augustam un 1.novembrim – atskaiti pa kalendārajiem mēnešiem attiecīgajā ceturksnī, norādot dabasgāzes tirgotājus, kuri tirgo dabasgāzi mājsaimniecības lietotājiem un citiem lietotājiem, kā arī norādot katru tirgotāju (tajā skaitā publisko tirgotāju un pēdējās garantētās piegādes pakalpojuma sniedzēju) un tā attiecīgo lietotāju skaitu mēneša sākumā, dabasgāzes pārdoto daudzumu attiecīgajā mēnesī.

16. Energoapgādes komersants, kas veic dabasgāzes pārvadi, iesniedz regulatoram šādu informāciju:

16.1. reizi gadā līdz 31.martam – noteikumu 19.pielikumā noteikto investīciju plānu nākamajiem pieciem gadiem un atskaiti par investīciju plāna izpildi pārskata gadā;

16.2. reizi gadā līdz 31.martam – noteikumu 20.pielikumā noteikto atskaiti par pārskata gada tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem;

16.3. reizi ceturksnī, attiecīgi līdz 1.februārim, 1.maijam, 1.augustam un 1.novembrim – noteikumu 21.pielikumā noteikto atskaiti par kalendārajos mēnešos pārvadītajiem dabasgāzes daudzumiem.

17. Energoapgādes komersants, kas veic dabasgāzes uzglabāšanu, iesniedz regulatoram šādu informāciju:

17.1. reizi gadā līdz 31.martam – noteikumu 22.pielikumā noteikto investīciju plānu nākamajiem pieciem gadiem un atskaiti par investīciju plāna izpildi pārskata gadā;

17.2. reizi ceturksnī, attiecīgi līdz 1.februārim, 1.maijam, 1.augustam un 1.novembrim – noteikumu 23.pielikumā noteikto atskaiti pa kalendārajiem mēnešiem par uzglabātiem dabasgāzes daudzumiem.

18. Energoapgādes komersants, kas veic dabasgāzes tirdzniecību, iesniedz regulatoram šādu informāciju:

18.1. reizi ceturksnī, attiecīgi līdz 1.februārim, 1.maijam, 1.augustam un 1.novembrim – noteikumu 24.pielikumā noteikto atskaiti pa kalendārajiem mēnešiem attiecīgajā ceturksnī, norādot ieņēmumus no dabasgāzes tirdzniecības (bez sadales sistēmas pakalpojumiem, bez nodokļiem), mēnesī pārdotās dabasgāzes daudzumu, kā arī tirdzniecības līgumu skaitu, nodalot pieprasīto informāciju pēc lietotāja izvēlētā piedāvājuma veida;

18.2. reizi ceturksnī, attiecīgi līdz 1.februārim, 1.maijam, 1.augustam un 1.novembrim – atskaiti pa kalendārajiem mēnešiem attiecīgajā ceturksnī, norādot ieņēmumus no dabasgāzes tirdzniecības saistītiem lietotājiem, attiecīgajā mēnesī pārdotās dabasgāzes daudzumu, gazificēto objektu skaitu, kuros dabasgāze tiek piegādāta saistītajiem lietotājiem, attiecīgā mēneša sākumā, kā arī saistīto lietotāju skaitu, kuriem attiecīgajā mēnesī ir uzsākta vai pārtraukta dabasgāzes tirdzniecība (attiecas tikai uz publisko tirgotāju);

18.3. reizi ceturksnī, attiecīgi līdz 1.februārim, 1.maijam, 1.augustam un 1.novembrim – informāciju par kalendārajiem mēnešiem attiecīgajā ceturksnī, norādot lietotāju skaitu, kuri izmanto pēdējās garantētās piegādes pakalpojumu attiecīgā mēneša sākumā (attiecas tikai uz pēdējās garantētās piegādes pakalpojuma sniedzēju);

18.4. reizi ceturksnī, attiecīgi līdz 1.februārim, 1.maijam, 1.augustam un 1.novembrim – noteikumu 25.pielikumā noteikto atskaiti pa kalendārajiem mēnešiem attiecīgajā ceturksnī, norādot dabasgāzes iegādes informāciju.

IV. Noslēguma jautājums

19. Noteikumi stājas spēkā 2018.gada 1.janvārī.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

1.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Izsniegtās licences numurs  

Darbības veids – elektroenerģijas sadale

Investīciju plāns no 20__ līdz 20___ . gadam un atskaite par ______ .gada investīciju plāna izpildi

N.p.k. Objekta vai darba nosaukums Mērvienība Pārskata gada izpilde Plāns nākamajiem pieciem gadiem
20__ 20__ 20__ 20__ 20__
1 2 3 4 5 6 7 8 9
1. Elektrolīnijas un transformatoru punkti: tūkst. EUR            
1.1. 6-20 kV līnijas km            
1.2. 0.4 kV līnijas km  
1.3. transformatoru punkti gab.            
2. 6-20 kV slēgiekārtas tūkst. EUR            
3. Kapitālieguldījumu projekti pēc lietotāju pieprasījuma tūkst. EUR            
3.1. t. sk. lietotāju līdzfinansējums periodā pabeigtajiem projektiem tūkst. EUR            
4. Par pieslēguma maksu izbūvējamās 110/10 kV apakšstacijas tūkst. EUR            
5. Dispečervadība tūkst. EUR            
6. Slēgto transformatoru ēkas un ražošanas bāzes tūkst. EUR            
7. Pamatlīdzekļu iegāde tūkst. EUR            
8. Viedie elektroenerģijas komercuzskaites mēraparāti tūkst. EUR            
9. Nemateriālie ieguldījumi tūkst. EUR            
 

Kopā:

             
Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

2.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Izsniegtās licences numurs  

Darbības veids – elektroenerģijas sadale

Atskaite par ______ .gada tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem un sadalītajiem elektroenerģijas apjomiem

Nr. p.k. Rādītāji  Mērvienības  Pārskata gads 
1 2 3 4
1. Darbības teritorija km²  
2. Elektropārvades līnijas     
2.1. kopējais gaisvadu līniju garums km  
2.1.1. vidspriegumā km  
2.1.2. zemspriegumā km  
2.2. kopējais kabeļu līniju garums km  
2.2.1. vidspriegumā km  
2.2.2. zemspriegumā km  
3. Apakšstacijas un transformatori     
3.1. vidsprieguma / zemsprieguma transformatoru apakšstacijas gab.  
3.2. transformatori kopā gab.  
3.3. transformatori kopā MVA  
4. Elektroenerģijas lietotāji    
4.1. Lietotāju pieslēgumi kopā, t. sk.: gab.  
4.1.1. 110/6-20kV transformatoru 6-20kV kopnēm pieslēgtie lietotāju pieslēgumi gab.  
4.1.2. 6-20kV sadales punktiem, 6-20 kV līnijām pieslēgtie lietotāju pieslēgumi gab.  
4.1.3. 6-20/0,4kV transformatoru 0,4kV kopnēm pieslēgtie lietotāju pieslēgumi gab.  
4.1.4 0,4kV līnijām pieslēgtie lietotāju pieslēgumi gab.  
4.2. elektroenerģijas uzskaites punkti (komercnorēķiniem) gab.  
4.2.1. fizisko personu objektiem uzstādīto (ierīkoto) uzskaites punktu skaits gab.  
4.2.2. juridisko personu objektiem uzstādīto (ierīkoto) uzskaites punktu skaits gab.  
4.2.3. fizisko personu objektiem uzstādīto (ierīkoto) viedo elektroenerģijas komercuzskaites mēraparātu skaits gab.  
4.2.3.1. no tiem ar pieslēgtu attālinātu datu nolasīšanu    
4.2.4. juridisko personu objektiem uzstādīto (ierīkoto) viedo elektroenerģijas komercuzskaites mēraparātu skaits gab.  
4.2.4.1. no tiem ar pieslēgtu attālinātu datu nolasīšanu    
5. Sadales tīkliem pievadītās elektroenerģijas apjoms MWh  
5.1. - no pārvades sistēmas operatora saņemtās elektroenerģijas apjoms, atskaitot pārvades sistēmas operatoram nodotās elektroenerģijas apjomu MWh  
5.2. - no citiem sadales sistēmas operatoriem saņemtās elektroenerģijas apjoms MWh  
5.3. - no sadales sistēmas operatora tīkliem pieslēgtajiem ražotājiem saņemtās elektroenerģijas apjoms MWh  
5.3.1. t.sk. pie vidsprieguma tīkla pieslēgtajiem ražotājiem saņemtās elektroenerģijas apjoms MWh  
5.3.2. t.sk. pie zemsprieguma tīkla pieslēgtajiem ražotājiem saņemtās elektroenerģijas apjoms MWh  
5.3.2.1. t.sk. no mājsaimniecības lietotājiem (mikroģeneratoriem) saņemtās elektroenerģijas apjoms MWh  
5.3.2.2. t.sk. no pārējiem ražotājiem saņemtās elektroenerģijas apjoms MWh  
5.4. lietotājiem nodotās elektroenerģijas apjoms MWh  
5.4.1. t.sk. fiziskām personām nodotās elektroenerģijas apjoms MWh  
5.4.2. t.sk. juridiskajām personām nodotās elektroenerģijas apjoms MWh  
5.4.3. no 110/6-20kV transformatoru 6-20kV kopnēm lietotājiem nodotās elektroenerģijas daudzums MWh  
5.4.4. no 6-20kV sadales punktiem, 6-20 kV līnijām lietotājiem nodotās elektroenerģijas daudzums MWh  
5.4.5. no 6-20/0,4kV transformatoru 0,4kV kopnēm lietotājiem nodotās elektroenerģijas daudzums MWh  
5.4.6. no 0,4kV līnijām lietotājiem nodotās elektroenerģijas daudzums MWh  
5.5. plānotie kopējie elektroenerģijas zudumi MWh  
    %  
5.6. faktiskie kopējie elektroenerģijas zudumi MWh  
    %  
5.6.1. - zudumi tīklos un transformatoros MWh  
5.6.2. - pārējie zudumi MWh  
5.7. elektroenerģijas patēriņš tehnoloģiskajām un saimnieciskajām vajadzībām MWh  
6. Neto norēķinu sistēmas mājsaimniecības lietotāju pieslēgumu skaits gab.  
7. Neto norēķinu sistēmas mājsaimniecības lietotāju ģenerējošo iekārtu kopējā uzstādītā jauda MW  
8. Maksimālā slodze MW  
8.1. maksimālās slodzes datums    
8.2. maksimālās slodzes laiks    
Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

3.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Izsniegtās licences numurs  

Darbības veids – elektroenerģijas sadale

Atskaite par elektroenerģijas sadales pakalpojuma kvalitāti______ .gadā

1. Komerciālā kvalitāte

1.tabula

Nr.p.k. Rādītāji Mērvienības Pārskata gads
1 2 3 4
1. Saņemto sūdzību un iesniegumu skaits par sprieguma kvalitāti gab.  
1.1. t.sk. mutvārdu gab.  
1.2. sūdzību un iesniegumu skaits par sprieguma kvalitāti, uz kuriem sniegtas atbildes gab.  
1.2.1. t.sk. rakstveida gab.  
1.2.2. t.sk. mutvārdu gab.  
1.2.3. pamatotu sūdzību un iesniegumu par sprieguma kvalitāti skaits, uz kuriem sniegtas atbildes gab.  
1.2.4. nepamatotu sūdzību un iesniegumu par sprieguma kvalitāti skaits, uz kuriem sniegtas atbildes gab.  
1.3. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts 15 dienu laikā gab.  
1.4. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts 16-30 dienu laikā gab.  
1.5. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts vairāk nekā 30 dienu laikā gab.  
1.6. vidējais atbilžu sniegšanas laiks uz visām 1.3. – 1.5.punktos minētajām sūdzībām dienas  
2. Saņemto sūdzību un iesniegumu skaits par elektroenerģijas piegādes pārtraukumiem gab.  
2.1. t.sk. mutvārdu gab.  
2.2. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts 15 dienu laikā gab.  
2.3. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts 16-30 dienu laikā gab.  
2.4. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts vairāk nekā 30 dienu laikā gab.  
2.5. vidējais atbilžu sniegšanas laiks uz visām 2.2. – 2.4.punktos minētajām sūdzībām dienas  
3. Saņemto sūdzību un iesniegumu skaits par norēķiniem un maksājumiem (izņemot pieslēgumus) gab.  
3.1. t.sk. mutvārdu gab.  
3.2. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts 15 dienu laikā gab.  
3.3. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts 16-30 dienu laikā gab.  
3.4. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts vairāk nekā 30 dienu laikā gab.  
3.5. vidējais atbilžu sniegšanas laiks uz visām 3.2. – 3.4.punktos minētajām sūdzībām dienas  
4. Pārējo saņemto sūdzību un iesniegumu skaits gab.  
4.1. t.sk. mutvārdu gab.  
4.2. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts 15 dienu laikā gab.  
4.3. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts 16-30 dienu laikā gab.  
4.4. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts vairāk nekā 30 dienu laikā gab.  
4.5. vidējais atbilžu sniegšanas laiks uz visām 4.2.–4.4.punktos minētajām sūdzībām dienas  
5. Lietotāju kopējais zvanu skaits un vidējais gaidīšanas laiks gab.  
sekundes  
5.1. t.sk. informatīvais tālrunis gab.  
sekundes  
5.2. t.sk. skaitītāju rādījumu nodošanas tālrunis gab.  
sekundes  
5.3. t.sk. bojājumu pieteikšanas tālrunis gab.  
sekundes  
5.3.3. t.sk. bojājumu pieteikšanas tālrunis ārkārtas situācijās gab.  
sekundes  
6. Kopējais saņemto sistēmas pieslēgumu pieteikumu skaits (neskaitot pieteikumus vienkāršiem darbiem, piemēram, ievadaizsardzības aparāta nomaiņa) gab.  
6.1. pieteikumu skaits, uz kuriem atbildēts 15 dienu laikā gab.  
6.2. pieteikumu skaits, uz kuriem atbildēts 16-30 dienu laikā gab.  
6.3. pieteikumu skaits, uz kuriem atbildēts vairāk nekā 30 dienu laikā gab.  
6.4. vidējais atbilžu sniegšanas laiks uz visiem 6.1.–6.3.punktos minētajiem pieteikumiem dienas  
7. Kopējais saņemto sistēmas pieslēgumu pieteikumu skaits vienkāršiem darbiem (piemēram, ievadaizsardzības aparāta nomaiņa) gab.  
7.1. pieteikumu skaits, uz kuriem atbildēts 15 dienu laikā gab.  
7.2. pieteikumu skaits, uz kuriem atbildēts 16-30 dienu laikā gab.  
7.3. pieteikumu skaits, uz kuriem atbildēts vairāk nekā 30 dienu laikā gab.  
7.4. vidējais atbilžu sniegšanas laiks uz visiem 7.1. – 7.3.punktos minētajiem pieteikumiem dienas  
8. Kopējais skaits un vidējais laiks no pieteikuma jauna elektroenerģijas sistēmas pieslēguma ierīkošanai saņemšanas brīža līdz lietotāja elektroietaišu pieslēgšanai tīklam, pieslēgumiem, kur nav nepieciešami darbi elektrotīklā gab.  
dienas  
8.1. Lietotāju patērētais laiks lēmuma pieņemšanai un saistību (t.sk. pieslēguma rēķina apmaksa, apliecinājuma par objekta gatavību sprieguma saņemšanai iesniegšana) izpildei dienas  
9. Kopējais skaits un vidējais laiks sprieguma atslēgšanai pēc lietotāja pieprasījuma gab.  
dienas  

2. Tehniskā kvalitāte

Elektroenerģijas komercuzskaites mēraparātu pārbaudes, elektroenerģijas piegādes pārtraukumi un sprieguma raksturlielumu mērījumi

2.tabula

Nr.p.k. Rādītāji Mērvienības Pārskata gads
1 2 3 4
1. Elektroenerģijas komercuzskaites mēraparātu rādījumu nolasījumu uz vietas objektā skaits gadā gab.  
2. Vidējais elektroenerģijas komercuzskaites mēraparātu pamatoto bojājumu novēršanas laiks no bojājuma pieteikšanas brīža līdz tā novēršanai dienas  
3. Kopējais skaits un vidējais laiks no brīdinājuma par neapmaksātu rēķinu nosūtīšanas līdz lietotāja elektroietaišu atslēgšanai gab.  
dienas  
4. Kopējais objektu skaits un vidējais laiks no elektroenerģijas tirgotāja pieprasījuma atslēgt lietotāja elektroietaises saņemšanas līdz lietotāja elektroietaišu atslēgšanai gab.  
dienas  
5. Kopējais skaits un vidējais laiks elektroenerģijas piegādes atjaunošanai pēc samaksas saņemšanas, ja elektroenerģijas piegāde bijusi pārtraukta neapmaksāto rēķinu dēļ gab.  
dienas  
6. Kopējais objektu skaits un vidējais laiks elektroenerģijas piegādes atjaunošanai pēc elektroenerģijas tirgotāja pieprasījuma gab.  
dienas  
7. Pazemināta elektroenerģijas sadales tarifa piemērošanas gadījumu skaits pārskata periodā (gab.)  
kopā (gab.)  
8. Novērsto sprieguma kvalitātes problēmu skaits un vidējais laiks no sūdzības par sprieguma kvalitāti saņemšanas brīža līdz problēmas novēršanai gab.  
dienas  
9. Lietotāju vidējais brīdināšanas laiks pirms plānotiem elektroenerģijas pārtraukumiem un kopējais brīdinājumu skaits gab.  
dienas  
10. Elektroenerģijas piegādes plānoto pārtraukumu (SAIFI) (>3min) skaits uz vienu lietotāju reizes  
10.1. t.sk. 6-20kV tīklā reizes  
10.2. t.sk. 0.4kV tīklā reizes  
11. Elektroenerģijas piegādes plānoto pārtraukumu ilgums (SAIDI) (>3min) uz vienu lietotāju min.  
11.1. t.sk. 6-20kV tīklā min.  
11.2. t.sk. 0.4kV tīklā min.  
12. Nepiegādātās elektroenerģijas daudzums gadā plānoto pārtraukumu (>3min) dēļ (ENS) MWh  
13. Elektroenerģijas piegādes neplānoto pārtraukumu skaits (SAIFI) (>3min) uz vienu lietotāju normālos darba apstākļos reizes  
pārējos gadījumos reizes  
13.1. t.sk. 6-20kV tīklā normālos darba apstākļos reizes  
pārējos gadījumos reizes  
13.2. t.sk. 0.4kV tīklā normālos darba apstākļos reizes  
pārējos gadījumos reizes  
14. Elektroenerģijas piegādes neplānoto pārtraukumu ilgums (SAIDI) (>3min) uz vienu lietotāju normālos darba apstākļos min.  
pārējos gadījumos min.  
14.1. t.sk. 6-20kV tīklā normālos darba apstākļos min.  
pārējos gadījumos min.  
14.2. t.sk. 0.4kV tīklā normālos darba apstākļos min.  
pārējos gadījumos min.  
15. Elektroenerģijas piegādes atjaunošanas laiks pēc neplānotiem pārtraukumiem (CAIDI) normālos darba apstākļos min.  
pārējos gadījumos min.  
15.1. t.sk. 6-20kV tīklā normālos darba apstākļos min.  
pārējos gadījumos min.  
15.2. t.sk. 0.4kV tīklā normālos darba apstākļos min.  
pārējos gadījumos min.  
16. Nepiegādātās elektroenerģijas daudzums neplānoto pārtraukumu (>3min) dēļ uz vienu lietotāju normālos darba apstākļos MWh  
pārējos gadījumos MWh  
17. Īslaicīgo pārtraukumu (<1s<3min) skaits 6-20kV tīklā sistēmas normālos darba apstākļos reizes  
18. Īslaicīgo pārtraukumu (<1s<3min) 6-20kV tīklā sistēmas normālos darba apstākļos vidējā skaita indekss (MAIFI) reizes  
19. Sprieguma raksturlielumu mērījumu skaits atbilstoši LVS EN50160 standartam[1] Kopā gab.  
neatbilst standartam gab.  
19.1. t.sk. 6-20kV tīklā Kopā gab.  
neatbilst standartam gab.  
19.2. t.sk. 0.4kV tīklā Kopā gab.  
neatbilst standartam gab.  

3. Elektroenerģijas sistēmas pieslēgumu ierīkošana

3.tabula

Nr.p.k. Rādītāji Mērvienības Pārskata gads
1 2 3 4
1.      
1.1. pieteikumu skaits gab.  
1.2. izbūvēto objektu skaits gab.  
1.3. vidējais laiks no pieteikuma iesniegšanas dienas līdz objekta nodošanai ekspluatācijā dienas  
1.4. vidējās viena pieslēguma izmaksas EUR  
2.      
2.1. pieteikumu skaits gab.  
2.2. izbūvēto objektu skaits gab.  
2.3. vidējais laiks no pieteikuma iesniegšanas dienas līdz objekta nodošanai ekspluatācijā dienas  
2.4. vidējās viena pieslēguma izmaksas EUR  
3.      
3.1. pieteikumu skaits gab.  
3.2. izbūvēto objektu skaits gab.  
3.3. vidējais laiks no pieteikuma iesniegšanas dienas līdz objekta nodošanai ekspluatācijā dienas  
3.4. vidējās viena pieslēguma izmaksas EUR  
3.5. jaunie pieslēgumi vai atļautās slodzes palielināšanas gadījumi (skaits) atbilstoši noteikumu par efektīvas atļautās slodzes izmantošanas nosacījumiem[2] gab.  
4.      
4.1. pieteikumu skaits gab.  
4.2. izbūvēto objektu skaits gab.  
4.3. vidējais laiks no pieteikuma iesniegšanas dienas līdz objekta nodošanai ekspluatācijā dienas  
4.4. vidējās viena pieslēguma izmaksas EUR  
4.5. jaunie pieslēgumi vai atļautās slodzes palielināšanas gadījumi (skaits) atbilstoši noteikumiem par efektīvas atļautās slodzes izmantošanas nosacījumiem gab.  

[1] Ministru kabineta noteikumi, kas nosaka obligāti piemērojamo standartu, kas attiecināms uz publisko elektroapgādes tīklu spriegumu

[2] Lietotāji, kuri atbilstoši Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas izdotajiem noteikumiem par efektīvas atļautās slodzes izmantošanas nosacījumiem pārskata periodā ir saņēmuši piemērojamo koeficientu

Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

4.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Izsniegtās licences numurs  

Darbības veids – elektroenerģijas sadale

Atskaite par tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem _____. gada _______ceturksnī

Nr.p.k. Rādītāji  Mērvienības Mēnesis Mēnesis Mēnesis
1 2 3 4 5 6
1. Lietotājiem nodotais elektroenerģijas apjoms MWh      
2. Elektroenerģijas zudumi MWh      
3. Elektroenerģijas patēriņš tehnoloģiskām un saimnieciskām vajadzībām MWh      
4. Elektroenerģijas lietotāju skaits pēdējās garantētās piegādes ietvaros, t.sk: skaits      
4.1. juridisko lietotāju skaits skaits      
5. Elektroenerģijas piegāde pēdējās garantētās piegādes ietvaros t.sk. MWh      
5.1. Elektroenerģijas piegāde juridiskajiem lietotājiem MWh      
Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

5.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Izsniegtās licences numurs  

Darbības veids – elektroenerģijas sadale

Atskaite par elektroenerģijas galalietotāju uzstādītajām kopējām pieslēguma jaudām uz ______ .gada 31.decembri

N.p.k. Sprieguma pakāpe Lietotāju patēriņa līmeņa grupa Kopējā galalietotāju pieprasītā pieslēguma jauda
(MW)
1 2 3 4
    Mājsaimniecības  
1. 0,4 kV līnijas Mājsaimniecību vienfāzes pieslēgumi ar ievadaizsardzības aparāta strāvas lielumu līdz 40A  
2. 0,4 kV līnijas Mājsaimniecību trīsfāžu pieslēgumi ar ievadaizsardzības aparāta strāvas lielumu līdz 16A (ieskaitot)  
3. 0,4 kV līnijas Mājsaimniecību trīsfāžu pieslēgumi ar ievadaizsardzības aparāta strāvas lielumu no 17A līdz 63A (ieskaitot)  
4. 0,4 kV līnijas Mājsaimniecību trīsfāžu pieslēgumi ar ievadaizsardzības aparāta strāvas lielumu no 64A un lielāku  
    Pārējie lietotāji  
5. 0,4 kV līnijas Vienfāzes pieslēgums ar ievadaizsardzības aparāta strāvas lielumu līdz 40A  
6. 0,4 kV līnijas Trīsfāžu pieslēgums visas atļautās slodzes  
7. 0,4 kV kopnes Trīsfāžu pieslēgums ar ievadaizsardzības aparāta strāvas lielumu līdz 200 A (ieskaitot)  
8. 0,4 kV kopnes Trīsfāžu pieslēgums ar ievadaizsardzības aparāta strāvas lielumu no 201 A līdz 800 A (ieskaitot)  
9. 0,4 kV kopnes Trīsfāžu pieslēgums ar ievadaizsardzības aparāta strāvas lielumu no 801 A un lielāku  
10. 6-20 kV līnijas Visas atļautās slodzes  
11. 6-20 kV kopnes Visas atļautās slodzes  
Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

6.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Izsniegtās licences numurs  

Darbības veids – elektroenerģijas pārvade

Atskaite par ______ .gada tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem un pārvadītiem elektroenerģijas apjomiem

Nr.p.k.  Rādītāji  Mērvienības  Pārskata gads  
1 2 3 4
1. Darbības teritorija km²  
  Elektropārvades līnijas     
2. Kopējais pārvades gaisvadu līniju garums km  
2.1. 330 kV km  
2.2. 110 kV km  
3. Kopējais kabeļu līniju garums km  
3.1. 330 kV km  
3.2. 110 kV km  
  Apakšstacijas un transformatori     
4. Apakšstaciju kopējais skaits gab.  
4.1. 330/110 apakšstacijas gab.  
4.2. 110/20-6 apakšstacijas gab.  
5. Transformatori kopā gab.  
5.1. 330/110 autotransformatori gab.  
5.2. 110/6-20 kV transformatori gab.  
6. Transformatori kopā MVA  
6.1. 330/110 autotransformatori MVA  
6.2. 110/6-20 kV transformatori MVA  
7. Elektroenerģijas uzskaites punkti (komercnorēķiniem) gab.  
8. Juridisko personu uzskaites punktu skaits gab.   
9. Pārvades sistēmai pievadītās elektroenerģijas apjoms MWh  
9.1. - no pārvades sistēmas operatora tīkliem pieslēgtajiem ražotājiem saņemtās elektroenerģijas apjoms MWh  
9.2. - no sadales sistēmas operatoriem saņemtās elektroenerģijas apjoms MWh  
10. Sadales sistēmas operatoriem pievadītās elektroenerģijas apjoms MWh  
11. Pie pārvades sistēmas operatora tīkliem pieslēgtajiem lietotājiem nodotās elektroenerģijas apjoms MWh  
12. Elektroenerģijas tranzīta apjoms pārvades sistēmas operatora tīklā MWh  
13. Plānotie kopējie elektroenerģijas zudumi (ieskaitot tranzīta zudumus) MWh  
    %  
14. Faktiskie elektroenerģijas zudumi pārvades tīklā (ieskaitot tranzīta zudumus) MWh  
    %  
14.1. - elektroenerģijas zudumi tīklā un transformatoros MWh  
     %  
14.2. - tranzīta zudumi MWh  
     %  
15. Elektroenerģijas patēriņš pārvades sistēmas operatora tīklā pārvades sistēmas operatora tehnoloģiskajām vajadzībām MWh  
16. Faktiskais bojājumu skaits gadījumi  
17. Vidējais bojājumu novēršanas ilgums stundas  
18. Maksimālā slodze MW   
18.1.  Maksimālas slodzes datums    
18.2.  Maksimālās slodzes laiks    
19. Starpvalstu tranzīta zudumu mehānisma (ITC) [1] zudumu cena Latvijā EUR/MWh  
19.1. - prognozētā cena EUR/MWh  
19.2. - faktiskā cena EUR/MWh  

[1] ITC (Inter-Transmission System Operator Compensation Mechanism) pārvades sistēmas operatoru savstarpējais kompensāciju mehānisms

Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

7.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Izsniegtās licences numurs  

Darbības veids – elektroenerģijas pārvade

Pārvadītie elektroenerģijas apjomi ____. gada _______ceturksnī

Nr.p.k. Rādītāji Mērvienības Mēnesis Mēnesis Mēnesis
1 2 3 4 5 6
1. Latvijas lietotājiem pārvadītais elektroenerģijas apjoms MWh      
1.1. - sadales sistēmas operatoriem pievadītās elektroenerģijas apjoms MWh      
1.2. - pie pārvades sistēmas operatora tīkliem pieslēgtajiem lietotājiem nodotās elektroenerģijas apjoms MWh      
1.2.1. no līnijām MWh      
1.2.2. no kopnēm MWh      
2. Elektroenerģijas zudumi MWh      
3. Elektroenerģijas patēriņš tehnoloģiskām un saimnieciskām vajadzībām MWh      
Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

8.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums

 
Vienotais reģistrācijas numurs  
Energoapgādes komersanta reģistrācijas numurs  

Darbības veids – elektroenerģijas tirdzniecība

Elektroenerģijas tirgotāju atskaite ____. gada _______ceturksnī

Elektroenerģijas tirgotāju atskaite

Nr.p.k.  Rādītāji Mērvienības Mēnesis Mēnesis Mēnesis
1 2 3 4 5 6
1. Pārdotie elektroenerģijas apjomi:        
1.1. mājsaimniecības lietotājiem MWh      
1.2. citiem lietotājiem MWh      
1.3. citiem tirgotājiem MWh      
2. Ieņēmumi no elektroenerģijas tirdzniecības:        
2.1. mājsaimniecības lietotājiem EUR      
2.2. citiem lietotājiem EUR      
2.3. citiem tirgotājiem EUR      
3. Elektroenerģijas tirdzniecības līgumu skaits:        
3.1. mājsaimniecības lietotāji:        
3.1.1. universālais pakalpojums Skaits mēneša sākumā      
3.1.2. fiksētā cena, bez maiņas iespējām Skaits mēneša sākumā      
3.1.3. mainīgā cena Skaits mēneša sākumā      
3.2. Citi lietotāji:        
3.2.1. fiksētā cena, bez maiņas iespējām Skaits mēneša sākumā      
3.2.2. mainīgā cena Skaits mēneša sākumā      
4. Tirgotāja maiņas dati:        
4.1. mājsaimniecības lietotāji:        
4.1.1. uzsākta elektroenerģijas tirdzniecība Skaits      
4.1.2. pārtraukta elektroenerģijas tirdzniecība Skaits      
4.2. citi lietotāji        
4.2.1. uzsākta elektroenerģijas tirdzniecība Skaits      
4.2.2. pārtraukta elektroenerģijas tirdzniecība Skaits      
Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

9.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Energoapgādes komersanta reģistrācijas numurs  

Darbības veids – elektroenerģijas ražošana hidroelektrostacijā

Atskaite par ______. gada tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem

Nr.p.k. Rādītāji  Mērvienības  Pārskata gads 
1 2 3 4
1. Saražotā elektroenerģija MWh  
2. Pašu vajadzībām izmantotā elektroenerģija MWh  
3. Pārdotā elektroenerģija MWh  
4. Nostrādāto stundu skaits gadā h  
5. Īpatnējais ūdens patēriņš uz saražoto elektroenerģijas apjomu m3/MWh  
6. Jaudu izmantošanas stundu skaits gadā h  
7. Realizētās elektroenerģijas cena EUR/MWh  
Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

10.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Energoapgādes komersanta reģistrācijas numurs  

Darbības veids – elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošana koģenerācijā

Koģenerācijas stacijas faktiskā adrese  

Atskaite par ______. gadā sniegto pakalpojumu apjomu, izmaksām, tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem [1]

1. Sniegto pakalpojumu apjomi un tehniskie un operatīvie rādītāji

1.tabula

Nr.
p.k.
Rādītāji Mērvienība Pārskata
gads
______.gads
1 2 3 4
1. Lietotājam nodotais siltuma apjoms no koģenerācijas iekārtām MWh  
2. Koģenerācijas iekārtu neto siltuma jaudas izmantošanas stundu skaits gadā stundas/gadā  
3. Lietotājam nodotais siltuma apjoms no ūdenssildāmajiem katliem** MWh  
4. Lietotājam pārdotais kopējais siltumenerģijas daudzums* MWh  
5. Saražotais (bruto) elektroenerģijas apjoms – kopā MWh  
6. Koģenerācijas režīmā ražotās elektroenerģijas apjoms MWh  
7. Koģenerācijas režīmā ražotās elektroenerģijas īpatsvars %  
8. Koģenerācijas režīmā ražotās neto (realizētās) elektroenerģijas apjoms MWh  
9. Elektroenerģijas pašpatēriņš elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanai MWh  
10. Elektroenerģijas pašpatēriņš siltumenerģijas ražošanai MWh  
11. Elektroenerģijas pašpatēriņš koģenerācijas režīmā ražotās elektroenerģijas ražošanai MWh  
12. Kurināmā patēriņš koģenerācijas iekārtā – kopā MWh  
12.1. – siltumenerģijas ražošanai MWh  
12.2. – koģenerācijas režīmā ražotai elektroenerģijai MWh  
12.3. – elektroenerģijas pašpatēriņa ražošanai, kas attiecināms uz siltumenerģijas ražošanu MWh  
12.4. – elektroenerģijas pašpatēriņa ražošanai, kas attiecināms uz koģenerācijas režīmā ražotās elektroenerģijas ražošanu MWh  
13. Faktiskais kurināmā izmantošanas lietderības koeficients %  
14. Kurināmā patēriņš kondensācijas režīmā ražotai elektroenerģijai MWh  
15. Kurināmā patēriņš ūdenssildāmajos katlos** MWh  
16. Kurināmā patēriņš koģenerācijas iekārtā kopā nat.vien.  
17. Kurināmā patēriņš ūdenssildāmajos katlos** nat.vien.  
18. Uzstādītā bruto elektriskā jauda MW  
19. Koģenerācijas iekārtu uzstādītā bruto siltuma jauda MW  
20. Ūdenssildāmo katlu uzstādītā bruto siltuma jauda** MW  

2. Sniegto pakalpojumu izmaksas

2.tabula

Nr.
p.k
Nosaukums Mērvienība Pārskata
gads
_____.gads
1 2 3 4
1. Mainīgās izmaksas X X
1.1. koģenerācijas iekārtu kurināmā izmaksas kopā tūkst. EUR  
1.1.1. siltumenerģijas ražošanai tūkst. EUR  
1.1.2. koģenerācijas elektroenerģijai tūkst. EUR  
1.1.3. kondensācijas režīmā ražotajai elektroenerģijai tūkst. EUR  
1.2. ūdenssildāmo katlu kurināmā izmaksas** tūkst. EUR  
1.3. kurināmā izmaksas siltumenerģijas ražošanai kopā tūkst. EUR  
1.4. koģenerācijas stacijas kurināmā izmaksas kopā tūkst. EUR  
1.5. dabas resursu nodoklis kopā tūkst. EUR  
1.5.1. siltumenerģijas ražošanai tūkst. EUR  
1.5.2. koģenerācijas elektroenerģijai tūkst. EUR  
1.5.3. kondensācijas režīmā ražotajai elektroenerģijai tūkst. EUR  
1.6. Elektroenerģijas, ūdens un ķimikāliju izmaksas kopā tūkst. EUR  
1.6.1. siltumenerģijas ražošanai tūkst. EUR  
1.6.2. koģenerācijas elektroenerģijai tūkst. EUR  
1.6.3. kondensācijas režīmā ražotajai elektroenerģijai tūkst. EUR  
1.7. Emisijas kvotu izmaksas tūkst. EUR  
1.7.1. siltumenerģijas ražošanai tūkst. EUR  
1.7.2. koģenerācijas elektroenerģijai tūkst. EUR  
1.7.3. kondensācijas režīmā ražotajai elektroenerģijai tūkst. EUR  
2. Mainīgās izmaksas kopā tūkst. EUR  
2.1. siltumenerģijas ražošanai tūkst. EUR  
2.2. koģenerācijas elektroenerģijai tūkst. EUR  
2.3. kondensācijas režīmā ražotajai elektroenerģijai tūkst. EUR  
3. Ražošanas pastāvīgās izmaksas X X
3.1. personāla izmaksas tūkst. EUR  
3.2. administrācijas izmaksas tūkst. EUR  
3.3. iekārtu remonta un uzturēšanas izmaksas tūkst. EUR  
3.4. apdrošināšana tūkst. EUR  
3.5. pārējās izmaksas tūkst. EUR  
4. Ražošanas pastāvīgās izmaksas kopā tūkst. EUR  
4.1. uz kopējo lietotājam pārdoto siltumu attiecināmās ražošanas pastāvīgās izmaksas tūkst. EUR  
4.2. uz koģenerācijas elektroenerģiju attiecināmās ražošanas pastāvīgās izmaksas tūkst. EUR  
5. Pamatlīdzekļu nolietojums kopā tūkst. EUR  
5.1. uz kopējo lietotājam pārdoto siltumu attiecināmais nolietojums tūkst. EUR  
5.2. uz koģenerācijas elektroenerģiju attiecināmais nolietojums tūkst. EUR  
6. Procentu maksājumi kopā tūkst. EUR  
6.1. uz kopējo lietotājam pārdoto siltumu attiecināmie procentu maksājumi tūkst. EUR  
6.2. uz koģenerācijas elektroenerģiju attiecināmie procentu maksājumi tūkst. EUR  
7. Aizņēmuma pamatdaļas maksājumi kopā tūkst. EUR  
7.1. uz kopējo lietotājam pārdoto siltumu attiecināmie pamatdaļas maksājumi tūkst. EUR  
7.2. uz koģenerācijas elektroenerģiju attiecināmie pamatdaļas maksājumi tūkst. EUR  
8. Nekustamā īpašuma nodoklis (NĪN) kopā tūkst. EUR  
8.1. uz kopējo lietotājam pārdoto siltumu attiecināmais NĪN tūkst. EUR  
8.2. uz koģenerācijas elektroenerģiju attiecināmais NĪN tūkst. EUR  
9. Uzņēmuma ienākuma nodoklis (UIN), kas attiecināms uz siltumu un koģenerācijas elektroenerģiju tūkst. EUR  
9.1. uz kopējo lietotājam pārdoto siltumu attiecināmais UIN tūkst. EUR  
9.2. uz koģenerācijas elektroenerģiju attiecināmais UIN tūkst. EUR  
9.3. uz kopējo lietotājam pārdoto siltumu attiecināmās pastāvīgās izmaksas tūkst. EUR  
9.4. uz koģenerācijas elektroenerģiju attiecināmās pastāvīgās izmaksas tūkst. EUR  
10. Neto peļņa kopā tūkst. EUR  
10.1. uz kopējo lietotājam pārdoto siltumenerģiju attiecināmā neto peļņa tūkst. EUR  
10.2. uz koģenerācijas elektroenerģiju attiecināmā neto peļņa tūkst. EUR  
11. Ieņēmumi par elektroenerģiju tūkst. EUR  
12. ieņēmumi par siltumenerģiju kopā tūkst. EUR  
12.1. par enerģiju tūkst. EUR  
12.2. par siltuma jaudu tūkst. EUR  
13. Gada vidējā kopkapitāla vērtība, kas attiecināta uz siltumenerģiju un koģenerācijas elektroenerģiju tūkst. EUR  
14. Kopkapitāla rentabilitāte %  

* Norāda komersanta nosaukumu, kam tiek pārdota siltumenerģija. Ja ir vairāki komersanti, kam tiek pārdota siltumenerģija, tad pārdotās siltumenerģijas apjomu (MWh) norāda par katru no komersantiem.

** Ja izmanto vairākus kurināmā veidus, tad 1.tabulas 3., 15., 17., 20.punktā un 2.tabulas 1.2.apakšpunktā datus sniedz par katru kurināmā veidu atsevišķi, izveidojot tabulās papildu rindas.

[1] Informāciju sagatavo saskaņā ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas izdoto koģenerācijas tarifu aprēķināšanas metodiku.

Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

11.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Izsniegtās licences vai energoapgādes komersanta reģistrācijas numurs  
Darbības veids – siltumenerģijas ražošana, pārvade un sadale, tirdzniecība
Pakalpojuma sniegšanas darbības zona  

Atskaite par ______. gadā sniegto pakalpojumu apjomu, izmaksām, tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem [1] [2]

1. Sniegto pakalpojumu apjomi un tehniskie un operatīvie rādītāji

1.tabula

Nr.
p.k
Sniegto pakalpojumu apjomi un tehniskie un operatīvie rādītāji Mērvienība Apzīmējums/aprēķina izteiksme[3] Pārskata
gads
____. gads
1 2 3 4 5
1. Uzstādītā siltuma jauda MW QJuzst  
2. Uzstādītā elektriskā jauda* MW    
3. Kopējā pieprasītā siltuma jauda MW QJpiepr  
4. Lietotājiem nodotais siltumenerģijas daudzums MWh Qpiepr  
5. Pārvades un sadales zudumi MWh Qzud.=Qneto – Qpiepr  
6. Iepirktā siltumenerģija** MWh Qiep  
7. Siltumtīklos nodotā siltumenerģija MWh Qneto = Qiep + Qk.m  
8. No katlumājas nodotais siltumenerģijas daudzums MWh Qk.m  
9. Katlumājas siltuma pašpatēriņš MWh Qpašp  
10. Saražotais siltumenerģijas daudzums*** MWh Qbruto = Qk.m.+Qpašp  
11 Saražotais elektroenerģijas daudzums* MWh Ebruto  
12. Pārdotais elektroenerģijas daudzums* MWh Eneto  
13. Pārvades un sadales zudumi % Qzud%=Qzud/Qneto x 100  
14. Uzstādītās jaudas izmantošanas stundu skaits stundas/gadā H = Qbruto/QJuzst  
15. Enerģijas ražošanas lietderības koeficients % LK = (Qbruto + Ebruto) /(KP+ KPG) x 100  
16. Kurināmā patēriņš enerģijas vienībās*** MWh KP= KPnv x ZSS  
17. Dabasgāzes patēriņš enerģijas vienībās MWh KPG= KPnv x ASS  
18. Izmantotā kurināmā zemākais sadegšanas siltums*** MWh/nat.vien. ZSS  
19. Dabasgāzes augstākais sadegšanas siltums MWh/MWh ASS  
20. Kurināmā patēriņš naturālās vienībās (tūkst.nm3, t, ber.m³, cieš. m3, utt.)*** nat.vien. KPnv  

2. Siltumenerģijas ražošanas izmaksas

2.tabula

Nr.
p.k.
Siltumenerģijas ražošanas izmaksas Mērvienība Pārskata
gads
___. gads
1 2 3 4
1. Mainīgās izmaksas X X
1.1. kurināmā izmaksas*** tūkst. EUR  
1.2. dabas resursu nodoklis tūkst. EUR  
1.3. emisijas kvotu izmaksas tūkst. EUR  
1.4. elektroenerģijas izmaksas tūkst. EUR  
1.5. ūdens un ķimikāliju izmaksas tūkst. EUR  
1.6. iepirktās siltumenerģijas izmaksas tūkst. EUR  
1.7. pārējās mainīgās izmaksas tūkst. EUR  
2. Mainīgās izmaksas kopā tūkst. EUR  
3. Pastāvīgās izmaksas X X
3.1. darba samaksa ar sociālo nodokli tūkst. EUR  
3.2. iekārtu remontu un uzturēšanas izmaksas tūkst. EUR  
3.3. pamatlīdzekļu nolietojums vai kredīta pamatsummas maksājums atbilstoši Metodikas 24.punktam[4] tūkst. EUR  
3.4. apdrošināšana tūkst. EUR  
3.5. procentu maksājumi tūkst. EUR  
3.6. pārējās izmaksas tūkst. EUR  
4. Ražošanas pastāvīgās izmaksas kopā tūkst. EUR  
5. Ieņēmumi no pārdotās elektroenerģijas*[6] tūkst. EUR  
6. Uz siltumenerģijas ražošanu attiecināmās izmaksas
Aprēķina pēc 2.tabulas pozīcijām (6.=2.+4.-5.)*
tūkst. EUR  

3. Siltumenerģijas pārvades un sadales izmaksas

3.tabula

Nr.
p.k.
Siltumenerģijas pārvades un sadales izmaksas Mērvienība Pārskata
gads
___. gads
1 2 3 4
1. Mainīgās izmaksas X X
1.1. siltumenerģijas pārvades un sadales zudumu izmaksas tūkst. EUR  
1.2. elektroenerģijas izmaksas tūkst. EUR  
1.3. ūdens, ķimikāliju izmaksas tūkst. EUR  
1.4. pārējās mainīgās izmaksas tūkst. EUR  
2. Mainīgās izmaksas kopā tūkst. EUR  
3. Pastāvīgās izmaksas X X
3.1. darba samaksa ar sociālo nodokli tūkst. EUR  
3.2. iekārtu remontu un uzturēšanas izmaksas tūkst. EUR  
3.4. pamatlīdzekļu nolietojums[4] tūkst. EUR  
3.5. apdrošināšana tūkst. EUR  
3.6. procentu maksājumi tūkst. EUR  
3.7. pārējās izmaksas tūkst. EUR  
4. Pārvades un sadales pastāvīgās izmaksas kopā tūkst. EUR  

4. Siltumenerģijas tirdzniecības izmaksas

4.tabula

Nr.
p.k.
Siltumenerģijas tirdzniecības izmaksas Mērvienība Pārskata
gads
___. gads
1 2 3 4
1. Mainīgās izmaksas tūkst. EUR  
2. Pastāvīgās izmaksas X X
2.1. darba samaksa ar sociālo nodokli tūkst. EUR  
2.2. iekārtu remontu un uzturēšanas izmaksas tūkst. EUR  
2.3. pamatlīdzekļu nolietojums[4] tūkst. EUR  
2.4. apdrošināšana tūkst. EUR  
2.5. procentu maksājumi tūkst. EUR  
2.6. pārējās izmaksas tūkst. EUR  
3. Tirdzniecības pastāvīgās izmaksas kopā tūkst. EUR  

5. Kopējās izmaksas, nodokļi un peļņa

5.tabula

Nr.
p.k.
Kopējās izmaksas, nodokļi un peļņa Mērvienība Pārskata gads
___. gads
1 2 3 4
1. Mainīgās izmaksas kopā[5] tūkst. EUR  
2. Pastāvīgās izmaksas kopā tūkst. EUR  
3. Peļņa pirms nodokļiem tūkst. EUR  
4. Uzņēmuma ienākuma nodoklis tūkst. EUR  
5. Nekustamā īpašuma nodoklis tūkst. EUR  
6. Neto peļņa tūkst. EUR  
7. Gada vidējā kopkapitāla vērtība[4] tūkst. EUR  
8. Kopkapitāla rentabilitāte %  
9. Ieņēmumi par siltumenerģiju tūkst. EUR  

* Šīs ailes aizpilda tikai tie energoapgādes komersanti, kas veic elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu koģenerācijā, kur koģenerācijas iekārtu uzstādītā elektriskā jauda katrā atsevišķajā koģenerācijas stacijā nav lielāka par vienu megavatu.

**Norāda komersanta nosaukumu, no kā tiek iepirkta siltumenerģija. Ja ir vairāki komersanti, no kā tiek iepirkta siltumenerģija, tad iepirktās siltumenerģijas apjomu (MWh) norāda par katru no komersantiem.

*** Ja komersants izmanto vairākus kurināmā veidus, tad 1.tabulas 10., 16., 17. un 18. punktā un 2.tabulas 1.1.apakšpunktā datus sniedz par katru kurināmā veidu atsevišķi, izveidojot tabulā papildu rindas.

[1] Informāciju sagatavo saskaņā ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas izdotajā metodikā par siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu aprēķināšanu noteikto.

[2] Ja komersants siltumenerģijas pakalpojumus sniedz ar vairākām tehniski savstarpēji nesaistītām centralizētās siltumapgādes sistēmām un siltumenerģijas apgādes tarifi katrai centralizētās siltumapgādes sistēmai ir noteikti atsevišķi, šo atskaiti iesniedz atsevišķi par katru centralizētās siltumapgādes sistēmu.

[3] Apzīmējumi atbilst Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas izdotajā metodikā par siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu aprēķināšanu noteiktajam.

[4] Ailēs neiekļauj no valsts, pašvaldības, ārvalsts, Eiropas Savienības, starptautiskas organizācijas un institūcijas saņemtā finanšu atbalsta (finanšu palīdzības) vērtību, par attiecīgu summu samazinot kopkapitāla vērtību un pamatlīdzekļu nolietojumu.

[5] Ailē neiekļauj siltumenerģijas pārvades un sadales zudumu izmaksas.

[6] Ailē norāda elektroenerģijas ieņēmumus saskaņā ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas izdotajā metodikā par siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu aprēķināšanu noteikto.

Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

12.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Darbības veids – elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošana koģenerācijā
Koģenerācijas stacijas faktiskā adrese  

Atskaite par ____ .gada ________(mēnesī) koģenerācijas stacijas faktiskajiem rādītājiem

1. Patērētā dabasgāze*

Nr. p.k. Dabasgāzes piegādātāja nosaukums Dabasgāzes produkts Koģenerācijas iekārtās un ūdenssildāmajos katlos patērētā dabasgāze
Dabasgāzes apjoms Dabasgāzes cena EUR/MWh
tūkst. nm3 MWh Dabasgāzes cena bez pakalpojumiem Krātuves pakalpojumu cena Sistēmas pakalpojumu cena Kopā
1 2 3 4 5 6 7 8 9
                 
                 
                 
                 
                 

Kopā

    x x x x

* koģenerācijas stacijas ar uzstādīto elektrisko jaudu virs 4 MW norāda atsevišķi dabasgāzes apjomu siltumenerģijas ražošanai un elektroenerģijas ražošanai

Vidēji svērtā dabasgāzes cena (EUR/MWh) _____________________________

Iepirktās dabasgāzes izmaksas (tūkst. EUR) ______________________________

t.sk. maksājumi par līguma saistību neizpildi (tūkst. EUR) ___________________

2. Pārdotā elektroenerģija, MWh ____________________________

3. Pārdotās elektroenerģijas cena, EUR/MWh _____________________________

4. Lietotājiem nodotā siltumenerģija, MWh __________________

Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

13.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Darbības veids – siltumenerģijas ražošana, pārvade un sadale, tirdzniecība

Atskaite par ____ .gada ________(mēnesī) faktiskajiem rādītājiem

1. Patērētā dabasgāze

1.tabula

Nr. p.k. Dabasgāzes piegādātāja nosaukums Dabasgāzes produkts Ūdenssildāmajos katlos un koģenerācijas iekārtās ar uzstādīto elektrisko jaudu zem 1 MW patērētā dabasgāze
Dabasgāzes apjoms Dabasgāzes cena EUR/MWh
tūkst. nm3 MWh Dabasgāzes cena bez pakalpojumiem Krātuves pakalpojumu cena Sistēmas pakalpojumu cena Kopā
1 2 3 4 5 6 7 8 9
                 
                 
                 
                 
                 

Kopā

    x x x x

Vidēji svērtā dabasgāzes cena (EUR/MWh) __________________

Iepirktās dabasgāzes izmaksas (tūkst. EUR) ______________________________

t.sk., maksājumi par līguma saistību neizpildi (tūkst. EUR) ___________________

2. Iepirktā siltumenerģija

2.tabula

Nr.p.k. Siltumenerģijas piegādātājs Cena, EUR/MWh Apjoms, MWh

1 2 3 4
       
       
       
Kopā X  

Vidēji svērtā iepirktās siltumenerģijas cena __________________

3. Pārdotā elektroenerģija, MWh* _____________________________

4. Pārdotās elektroenerģijas cena, EUR/MWh* ____________________________

*aizpilda tikai tie energoapgādes komersanti, kas veic elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu koģenerācijā, kur koģenerācijas iekārtu uzstādītā elektriskā jauda katrā atsevišķajā koģenerācijas stacijā nav lielāka par vienu megavatu.

5. Lietotājiem nodotā siltumenerģija, MWh __________________

Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

14.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Energoapgādes komersanta reģistrācijas numurs  

Darbības veids – elektroenerģijas ražošana vēja elektrostacijā

Atskaite par ______. gada tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem

Nr.p.k. Rādītāji  Mērvienības  Pārskata gads 
1 2 3 4
1. Saražotā elektroenerģija MWh  
2. Pašu vajadzībām izmantotā elektroenerģija MWh  
3. Pārdotā elektroenerģija Obligātā iepirkuma ietvaros MWh  
4. Pārdotā elektroenerģija tirgū MWh   
5. Nostrādāto stundu skaits gadā h  
6. Pārdotās elektroenerģijas cena EUR/MWh  
Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

15.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Izsniegtās licences numurs  

Darbības veids – dabasgāzes sadale

Investīciju plāns no 20__ . līdz 20___. gadam un atskaite par ______ .gada investīciju plāna izpildi (tūkst. EUR)

N.p.k. Rādītāji Pārskata gada izpilde Plāns nākamajiem pieciem gadiem
20__ 20__ 20__ 20__ 20__
1 2 3 4 5 6 7 8
1. Nemateriālie ieguldījumi            
2. Zeme, ēkas, būves            
2.1. zeme            
2.2. ražošanas ēkas            
2.3. tehnoloģisko iekārtu ēkas            
2.4. dabasgāzes vadi            
2.5. inženierkomunikāciju tīkli            
2.6. Pievedceļi laukumi un nožogojumi            
3. Tehnoloģiskās iekārtas un ierīces            
3.1. gāzes regulēšanas iekārtas            
3.2. elektroaizsardzības iekārtas            
3.3. siltumtehnikas iekārtas, sūkņi, kompresori            
3.4. transporta līdzekļi            
3.5. mehānismi            
3.4. specializētās tehnoloģiskās iekārtas            
4. Pārējie pamatlīdzekļi un inventārs            
KOPĀ             
Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

16.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Izsniegtās licences numurs  

Darbības veids – dabasgāzes sadale

Atskaite par ______ .gada tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem un sadalītajiem dabasgāzes daudzumiem

Nr.p.k. Rādītāji Mērvienības Pārskata gads
1 2 3 4
1. Kopējais sadales cauruļvadu garums km  
1.1.   līdz 0,05 bar km  
1.2.   no 0,05 līdz 4 bar km  
1.3.   no 4 līdz 6 bar km  
1.4.   no 6 līdz 12 bar km  
1.5.   no 12 līdz 16 bar km  
2. Gāzes regulēšanas iekārtas gab.  
2.1.   gāzes regulēšanas punkti gab.  
2.2.   skapja gāzes regulēšana punkti gab.  
2.3.   mājas regulatori gab.  
2.4.   stabilizatori gab.  
3. Pretkorozijas aizsardzības iekārtas gab.  
4. Dabasgāzes lietotāji skaits  
4.1. lietotāju objekti pēc dabasgāzes patēriņa daudzuma gadā, t. sk.: skaits  
4.1.1. lietotāju objekti, kuru dabasgāzes patēriņš gadā līdz 5,269 MWh skaits  
4.1.2. lietotāju objekti, kuru dabasgāzes patēriņš gadā no 5,269 MWh līdz 263,450 MWh skaits  
4.1.3. lietotāju objekti, kuru dabasgāzes patēriņš gadā no 263,450 MWh līdz 1 327,788 MWh skaits  
4.1.4. lietotāju objekti, kuru dabasgāzes patēriņš gadā no 1 327,788 MWh līdz 13 277,880 MWh skaits  
4.1.5. lietotāju objekti, kuru dabasgāzes patēriņš gadā no 13 277,880 MWh līdz 132 778,800 MWh skaits  
4.1.6. lietotāju objekti, kuru dabasgāzes patēriņš gadā no 132 778,800 MWh līdz 210 760,000 MWh skaits  
4.1.7. lietotāju objekti, kuru dabasgāzes patēriņš gadā no 210 760,000 MWh līdz 1 053 800,000 MWh

skaits

 
4.1.8. lietotāju objekti, kuru dabasgāzes patēriņš gadā virs 1 053 800,000 MWh skaits  
4.2. gāzes regulēšanas stacijas gab.  
4.2.1. fizisko personu objektiem uzstādīto (ierīkoto) viedo gāzes komercuzskaites mēraparātu skaits gab.  
4.2.2. fizisko personu objektiem uzstādīto (ierīkoto) viedo gāzes komercuzskaites mēraparātu skaits gab.  
5. Sadales gāzesvadiem pievadītās dabasgāzes apjoms tk.m3  
MWh  
5.1 lietotājiem nodotā dabasgāze tk.m3  
MWh  
5.2. plānotie kopējie dabasgāzes zudumi tk.m3  
MWh  
6. Plānotie kopējie dabasgāzes zudumi tk.m3  
    MWh  
    %  
7. Faktiskie kopējie dabasgāzes zudumi tk.m3  
    MWh  
7.1. zudumi sadales sistēmā MWh  
7.2. dabasgāzes patēriņš tehnoloģiskajām vajadzībām MWh  
    %  
8. Dabasgāzes piegādes plānoto pārtraukumu skaits reizes  
9. Gāzes piegādes plānoto pārtraukumu (SAIFI) skaits uz vienu lietotāju reizes  
10. Gāzes piegādes plānoto pārtraukumu ilgums (SAIDI) uz vienu lietotāju min.  
11. Nepiegādātās gāzes daudzums gadā plānoto pārtraukumu dēļ uz vienu lietotāju MWh  
12. Gāzes piegādes neplānoto pārtraukumu skaits (SAIFI) uz vienu lietotāju reizes  
13. Gāzes piegādes neplānoto pārtraukumu ilgums (SAIDI) uz vienu lietotāju min.  
14. Nepiegādātās gāzes daudzums gadā neplānoto pārtraukumu dēļ uz vienu lietotāju MWh  
15. Gāzes piegādes atjaunošanas laiks pēc neplānotiem pārtraukumiem (CAIDI) min.  
16. Avārijas izsaukumu skaits reizes  
17. Vidējais brigādes ierašanās laiks uz avārijas izsaukumu min.  
18. Maksimālā sadales sistēmas slodze stundā MW  
19. Maksimālās slodzes datums un laiks    
Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

17.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Izsniegtās licences numurs  

Darbības veids – dabasgāzes sadale

Lietotājiem nodotās dabasgāzes daudzumi ______.gada _____ ceturksnī (tūkst. MWh)

Nr.p.k. Lietotāja dabasgāzes patēriņa daudzums gadā
tūkst. MWh
Mēnesis  Mēnesis Mēnesis 
MWh MWh MWh
1 2 3 4 5
1. līdz 5,269      
1.1. t.sk. mājsaimniecības lietotāji      
2. no 5,269 līdz 263,450      
2.1. t.sk. mājsaimniecības lietotāji      
3. no 263,450 līdz 1 327,788      
4. no 1 327,788 līdz 13 277,880      
5. no 13 277,880 līdz 132 778,800      
6. no 132 778,800 līdz 210 760,000 **      
6.1.        
6.2.        
7. no 210 760,000 līdz 1 053 800,000 **      
7.1.        
7.2.        
7.3.        
8. virs 1 053 800,000 **      
8.1.        
8.2.        
9. AGUKS*      
  Kopā      

* AGUKS – auto gāzes uzpildes kompresoru stacija

**Norādīt dabasgāzes lietotājus

Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

18.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Izsniegtās licences numurs  

Darbības veids – dabasgāzes sadale

Atskaite par dabasgāzes sadales pakalpojuma kvalitāti______ .gadā

1. Komerciālā kvalitāte

Nr.p.k. Rādītāji Mērvienības Pārskata gads
1 2 3 4
1. Saņemto sūdzību un iesniegumu skaits par gāzes kvalitāti gab.  
1.1. t.sk. mutvārdu gab.  
1.2. sūdzību un iesniegumu skaits par gāzes kvalitāti, uz kuriem sniegtas atbildes gab.  
1.2.1. t.sk. rakstveida gab.  
1.2.2. t.sk. mutvārdu gab.  
1.2.3. pamatotu sūdzību un iesniegumu par gāzes kvalitāti skaits, uz kuriem sniegtas atbildes gab.  
1.2.4. nepamatotu sūdzību un iesniegumu par gāzes kvalitāti skaits, uz kuriem sniegtas atbildes gab.  
1.3. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts 15 dienu laikā gab.  
1.4. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts 16-30 dienu laikā gab.  
1.5. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts vairāk nekā 30 dienu laikā gab.  
1.6. vidējais atbilžu sniegšanas laiks uz visām 1.3. – 1.5.punktos minētajām sūdzībām dienas  
2. Saņemto sūdzību un iesniegumu skaits par gāzes piegādes pārtraukumiem gab.  
2.1. t.sk. mutvārdu gab.  
2.2. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts 15 dienu laikā gab.  
2.3. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts 16-30 dienu laikā gab.  
2.4. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts vairāk nekā 30 dienu laikā gab.  
2.5. vidējais atbilžu sniegšanas laiks uz visām 2.2. – 2.4.punktos minētajām sūdzībām dienas  
3. Saņemot sūdzību un iesniegumu skaits par norēķiniem un maksājumiem (izņemot pieslēgumus) gab.  
3.1. t.sk. mutvārdu gab.  
3.2. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts 15 dienu laikā gab.  
3.3. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts 16-30 dienu laikā gab.  
3.4. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts vairāk nekā 30 dienu laikā gab.  
3.5. vidējais atbilžu sniegšanas laiks uz visām 3.2. – 3.4.punktos minētajām sūdzībām dienas  
4. Pārējo saņemto sūdzību un iesniegumu skaits gab.  
4.1. t.sk. mutvārdu gab.  
4.2. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts 15 dienu laikā gab.  
4.3. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts 16-30 dienu laikā gab.  
4.4. sūdzību skaits, uz kurām atbildēts vairāk nekā 30 dienu laikā gab.  
4.5. vidējais atbilžu sniegšanas laiks uz visām 4.2. – 4.4.punktos minētajām sūdzībām dienas  
5. Lietotāju kopējais zvanu skaits un vidējais gaidīšanas laiks gab.  
min.  
5.1. t.sk. informatīvais tālrunis gab.  
min.  
5.2. t.sk. skaitītāju rādījumu nodošanas tālrunis gab.  
min.  
5.3. t.sk. bojājumu pieteikšanas tālrunis gab.  
min.  
5.3.3. t.sk. tālrunis ārkārtas situācijās gab.  
min.  
6. Kopējais saņemto sistēmas pieslēgumu pieteikumu skaits gab.  
6.1. pieteikumu skaits, uz kuriem atbildēts 15 dienu laikā gab.  
6.2. pieteikumu skaits, uz kuriem atbildēts 16-30 dienu laikā gab.  
6.3. pieteikumu skaits, uz kuriem atbildēts vairāk nekā 30 dienu laikā gab.  
6.4. vidējais atbilžu sniegšanas laiks uz visiem 6.1. – 6.3.punktos minētajiem pieteikumiem dienas  
7. Kopējais skaits un vidējais laiks no pieteikuma jauna gāzes sistēmas pieslēguma ierīkošanai saņemšanas brīža līdz lietotāja gāzes iekārtu pieslēgšanai tīklam. gab.  
dienas  
8. Kopējais skaits un vidējais laiks gāzes atslēgšanai pēc lietotāja pieprasījuma gab.  
dienas  

2. Tehniskā kvalitāte

Gāzes komercuzskaites mēraparātu pārbaudes, gāzes iegādes.

Nr.p.k. Rādītāji Mērvienības Pārskata gads
1 2 3 4
1. Gāzes komercuzskaites mēraparātu rādījumu nolasījumu skaits gadā uz vienu lietotāju gab.  
2. Vidējais gāzes komercuzskaites mēraparātu pamatoto bojājumu novēršanas laiks no bojājuma pieteikšanas brīža līdz tā novēršanai dienas  
3. Kopējais objektu skaits un vidējais laiks no gāzes tirgotāja pieprasījuma atslēgt lietotāja gāzes apgādi saņemšanas līdz lietotāja gāzes apgādes atslēgšanai gab.  
dienas  
4. Kopējais objektu skaits un vidējais laiks gāzes piegādes atjaunošanai pēc gāzes tirgotāja pieprasījuma gab.  
dienas  
5. Lietotāju vidējais brīdināšanas laiks pirms plānotiem gāzes pārtraukumiem un kopējais brīdinājumu skaits gab.  
dienas  

Gāzes sistēmas pieslēgumu ierīkošana

Nr.p.k. Rādītāji Mērvienības Pārskata gads
1 2 3 4
1. Jaunie pieslēgumi
1.1. pieteikumu skaits gab.  
1.2. izbūvēto objektu skaits gab.  
1.3. vidējais laiks no pieteikuma iesniegšanas dienas līdz objekta nodošanai ekspluatācijā dienas  
1.3.1. lietotāju domāšanas laiks dienas  
1.4. vidējās viena pieslēguma izmaksas EUR  
Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

19.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Izsniegtās licences numurs  

Darbības veids – dabasgāzes pārvade

Investīciju plāns no 20__. līdz 20___ . gadam un atskaite par ______ .gada investīciju plāna izpildi (tūkst. EUR)

N.p.k. Rādītāji Pārskata gada izpilde Plāns nākamajiem pieciem gadiem
20__ 20__ 20__ 20__ 20__
1 2 3 4 5 6 7 8
1. Nemateriālie ieguldījumi            
2. Zemes gabali, ēkas, būves            
2.1. zeme            
2.2. ražošanas ēkas            
2.3. tehnoloģisko iekārtu ēkas un būves            
2.4. dabasgāzes vadi            
2.5. ārējās inženierkomunikācijas            
2.6. pievadceļi, laukumi un nozōgojumi            
3. Tehnoloģiskās iekārtas            
3.1. gāzes regulēšanas iekārtas            
3.2. elektroaizsardzības iekārtas            
3.3. enerģētiskās iekārtas, sūkņi, kompresori            
3.4. transporta līdzekļi            
3.5. mehānismi            
3.6. specializētās tehnoloģiskās iekārtas            
4. Pārējie pamatlīdzekļi un inventārs            
KOPĀ            
Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

20.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Izsniegtās licences numurs  

Darbības veids – dabasgāzes pārvade

Atskaite par ______ .gada tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem

Nr.p.k.

Rādītāji

Mērvienības

Pārskata gads

1

2

3

4

1.

Darbības teritorija

km²

 

2.

Kopējais pārvades cauruļvadu garums

km

 

3.

Kompresoru stacijas

gab.

 

4.

Gāzes regulēšanas stacijas

gab.

 

5.

Pārvades sistēmai ievadītais dabasgāzes daudzums:

MWh

 

6.

Sadales sistēmas operatoram pievadītās dabasgāzes daudzums

MWh

 

7.

Plānotie kopējie dabasgāzes zudumi

tk.m3

 

MWh

 

8.

Faktiskie kopējie dabasgāzes zudumi

tk.m3

 

MWh

 

9.

Dabasgāzes patēriņš tehnoloģiskām vajadzībām

tk. m3

 

MWh

 

10.

Faktiskais avāriju un avārijas bojājumu skaits

reizes

 

11.

Vidējais bojājumu novēršanas ilgums

stundas

 

12.

Maksimālā stundas noslodze

MW 

 

13.

Maksimālas slodzes datums un laiks

 

 
Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

21.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Izsniegtās licences numurs  

Darbības veids – dabasgāzes pārvade

Pārvadītais dabasgāzes daudzums ____. gada _______ceturksnī (MWh )

Nr.p.k. Rādītāji Mēnesis Mēnesis Mēnesis
1 2 3 4 5
1. Pārvades sistēmā saņemtie daudzumi ieejas punktos, t.sk.      
1.1. pārvades sistēmas starpsavienojums ar krātuvi (Inčukalna pazemes gāzes krātuve)      
1.2. GMS Kiemenai      
1.3. GMS Karksi      
1.4 GMS Korneti ar uzskaiti GMS Izborska      
1.5. no citiem avotiem      
2. Pārvades daudzumi izejas punktos t.sk.      
2.1. Pārvades sistēmas starpsavienojums ar krātuvi (Inčukalna pazemes gāzes krātuve)      
2.2. GMS Kiemenai      
2.3. GMS Karksi      
2.4. GMS Korneti      
2.5. Izejas punkts Latvijas lietotāju apgādei      
2.5. uz citiem avotiem      
Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

22.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Izsniegtās licences numurs  

Darbības veids – dabasgāzes uzglabāšana

Investīciju plāns no 20__. līdz 20____. gadam un atskaite par ______ .gada investīciju plāna izpildi (tūkst. EUR)

N.p.k. Rādītāji Pārskata gada izpilde Plāns nākamajiem pieciem gadiem
20__ 20__ 20__ 20__ 20__
1 2 3 4 5 6 7 8
1. Nemateriālie ieguldījumi            
2. Zemes gabali, ēkas, būves            
2.1. zeme            
2.2. ražošanas ēkas            
2.3. tehnoloģisko iekārtu ēkas un būves            
2.4. dabasgāzes vadi            
2.5. ārējās inženierkomunikācijas            
2.6. urbumi            
2.7. pievedceļi, laukumi un nožogojumi            
3. Tehnoloģiskās iekārtas            
3.1. gāzes regulēšanas iekārtas            
3.2. elektroaizsardzības iekārtas            
3.3. enerģētiskās iekārtas, sūkņi, kompresori            
3.4. transporta līdzekļi            
3.5. mehānismi            
3.4. specializētās tehnoloģiskās iekārtas            
4. Pārējie pamatlīdzekļi un inventārs            
KOPĀ            
Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

23.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Izsniegtās licences numurs  

Darbības veids – dabasgāzes uzglabāšana

Uzglabātie dabasgāzes daudzumi ______.gada ____ ceturksnī ( MWh)

Nr.p.k. Rādītāji  Mēnesis Mēnesis  Mēnesis 
1 2 3 4 5
1. Bufergāzes daudzums mēneša sākumā      
2. Aktīvās dabasgāzes daudzums uz perioda sākumu – kopā, t. sk.*:      
2.1.        
2.2.        
2.3.        
2.4.        
3. Iesūknētās dabasgāzes daudzums – kopā, t. sk.*:      
3.1.        
3.2.        
3.3.        
3.4.        
4. Tehnoloģiskais daudzums un zudumi, t. sk.:      
4.1. kompresoru darbībai      
4.2. citiem procesiem      
4.3. zudumi      
5. Izņemtais dabasgāzes daudzums – kopā, t. sk.*:      
5.1.        
5.2.        
5.3.        
6. Aktīvās dabasgāzes daudzums uz perioda beigām – kopā, t. sk.*:      
6.1.        
6.2.        
6.3.        
6.4.        

*Norādīt energoapgādes komersantus

Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

24.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Energoapgādes komersanta reģistrācijas numurs  

Darbības veids – dabasgāzes tirdzniecība

Dabasgāzes tirgotāju atskaite ______.gada _____ceturksnī

Nr.p.k. Rādītāji  Mērvienības Mēnesis Mēnesis Mēnesis
1 2 3 4 5 6
1. Pārdotie dabasgāzes daudzums:        
1.1. mājsaimniecības lietotājiem MWh      
1.2. citiem lietotājiem MWh      
1.3. citiem tirgotājiem MWh      
2. Ieņēmumi no dabasgāzes tirdzniecības:        
2.1. mājsaimniecības lietotājiem EUR      
2.2. citiem lietotājiem EUR      
2.3. citiem tirgotājiem EUR      
3. Dabasgāzes tirdzniecības līgumu skaits:        
3.1. mājsaimniecības lietotāji:        
3.1.1. fiksētā cena, bez maiņas iespējām Skaits mēneša sākumā      
3.1.2. mainīgā cena Skaits mēneša sākumā      
3.2. citi lietotāji:        
3.2.1. fiksētā cena, bez maiņas iespējām Skaits mēneša sākumā      
3.2.2 mainīgā cena Skaits mēneša sākumā      
4. Tirgotāja maiņas dati:        
4.1. mājsaimniecības lietotāji:        
4.1.1. uzsākta dabasgāzes tirdzniecība Skaits      
4.1.2. pārtraukta dabasgāzes tirdzniecība Skaits      
4.2. Citi lietotāji        
4.2.1. uzsākta dabasgāzes tirdzniecība Skaits      
4.2.2 pārtraukta dabasgāzes tirdzniecība Skaits      
Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

 

25.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu
regulēšanas komisijas
2017.gada 21.decembra lēmumam Nr.1/36

Energoapgādes komersanta nosaukums  
Vienotais reģistrācijas numurs  
Energoapgādes komersanta reģistrācijas numurs  

Darbības veids – dabasgāzes tirdzniecība

Dabasgāzes iegādes atskaite ______.gada _____ceturksnī

Nr.p.k. Rādītāji  Mērvienības Mēnesis Mēnesis Mēnesis
1 2 3 4 5 6
1. Dabasgāzes iegādes vietas (valsts robeža, virtuālais tirdzniecības punkts, krātuve, Klaipēda u.c.) vieta      
2. Pārdevējs Nosaukums      
3. Dabasgāzes iepirkuma daudzums MWh      
4. Dabasgāzes iepirkuma izmaksas EUR      
Datums   ___ . ___ . ______ .
Persona,
kura tiesīga pārstāvēt komersantu
/paraksts un tā atšifrējums/
/sagatavotāja vārds, uzvārds/
tālrunis
e-pasts

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētājs R.Irklis

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!